RamonaM Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 http://istodor.catavencu.ro/2008/08/06/mot...-noapte-muriti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) BaShinule (imi pare rau ca repet, dar a fost GENIAL ala care a zis asa primul - AKA Prodigy cred) NU AI INTELES NIMIC. Nici nu ma mira de altfel. In ceea ce priveste comentariile facute, pentru pastrarea integritatii tale fizice, prefer sa cred ca nu imi erau adresate. Nu de alta, dar nu intentionez sa iti modific fizionomia in mod radical, stil REISING ca sa zic asa.... adica in 3 secunde. Daca ai nelamuriri, ne putem intalni si fata in fata sa discutam asta, desi raman la parerea mea initiala ca nu merita/nu meriti. Ti'as fi recunoscator daca nu m'ai mai deranja. In ceea ce priveste deranjul celorlalti din forum, nu ma pronunt, desi stiu ce gandesc. In ceea ce priveste modul in care tampeniile pe care le faci pe doua roti ITI POT SCHIMBA VIATA, iti recomand sa te gandesti ce pozitie comoda poti avea intr'un scaun cu rotile, POZITIE DOBANDITA IN URMA UNOR ASTFEL DE TAMPENII, asa cum ai amabilitatea de a recunoaste singur. Parerea mea. SFAT: DA'TE CAT MAI "REISING" VREI, CAT DE MULT SI PE ORIUNDE ITI TUNA NEURONU'. CU CAT MAI MULT, CU ATAT MAI BINE. PENTRU TOTI. Editat August 6, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) classic_vld, cate frustrari zac in tine. Editat August 6, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 La 21.30 la Shogun( vis a vis de strandul Moghioros-Dr Taberei)! La 21.30 la Shogun( vis a vis de strandul Moghioros-Dr Taberei)! Cine vrea sa vina ne gaseste acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Baietelul e bine sanatos nu pot lua legatura cu nimeni ca nu mai am nici un nr de tel....Daca a vorbit cineva cu cei din bulgaria sa scrie pe forum....Vaz ca boris s-a dat la fund nu mai zice nimic dar eu tot il iubesc.... Betzi voi toata berea fara mine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Baietelul e bine sanatos nu pot lua legatura cu nimeni ca nu mai am nici un nr de tel....Daca a vorbit cineva cu cei din bulgaria sa scrie pe forum....Vaz ca boris s-a dat la fund nu mai zice nimic dar eu tot il iubesc.... Betzi voi toata berea fara mine..... Bem din aia Londoneza bueeeiii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Acum ca motorul meu sta pe bara am timp sa beau cat pot sa duc ... so cat mai multe intalniri . Se vede ca e vara, unii baieti cam dau dovada de cam prea mult zel ... numai frumoasele noastre fetele sunt de vina ( glumesc ) de aici toata atitudinea asta ultra "reising". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 blank - again. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 SILENCE ... I KIILLLLL YOOOOOOOOU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Baietelul e bine sanatos nu pot lua legatura cu nimeni ca nu mai am nici un nr de tel....Daca a vorbit cineva cu cei din bulgaria sa scrie pe forum....Vaz ca boris s-a dat la fund nu mai zice nimic dar eu tot il iubesc.... Betzi voi toata berea fara mine..... am scris eu ca sunt bine sanatosi si se distreaza! apa este calda si sunt k! Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 SILENCE ... I KIILLLLL YOOOOOOOOU ! Ahmed? R U THERE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Toata lumea e in vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 91 dB la 6250 rpm. Oare ma incadrez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 buna dimineatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 91 dB la 6250 rpm. Oare ma incadrez? nu prea ai putut sa dormi azi noapte...pana nu te ai uitat pe toba )............'neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) 91 dB la 6250 rpm. Oare ma incadrez? cind ne facem testul la tobe? eu trebuie sa am 90 dB la 6500 Editat August 7, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Mai este lume pe net (cica la munca sau nu)! Pe unde va vedeti de obicei? Eu, Suzuki GZ250 Marauder. abia am 500 de km facuti. Gorjului -> Moinesti -> Odgonului. Langa blocul meu mai "stau" o Yamaha YBR125 si un Suz GSXR 600. Sunt si ei pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 cind ne facem testul la tobe?eu trebuie sa am 90 dB la 6500 Mie mi-e frica sa-l fac Mai este lume pe net (cica la munca sau nu)! Muncim cu drag si spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Mie mi-e frica sa-l fac Muncim cu drag si spor! anca da mi si mie te rog link cu accid de pe amkart Mai este lume pe net (cica la munca sau nu)! Pe unde va vedeti de obicei? Eu, Suzuki GZ250 Marauder. abia am 500 de km facuti. Gorjului -> Moinesti -> Odgonului. Langa blocul meu mai "stau" o Yamaha YBR125 si un Suz GSXR 600. Sunt si ei pe forum? se posteaza aici intalnirile...de obicei vinerea ...te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 anca da mi si mie te rog link cu accid de pe amkart ce accident mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ce accident mah? eeee....al unui invatacel de-al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 anca da mi si mie te rog link cu accid de pe amkart Cred ca asta e: /index.php?...t&p=1370879 Azi insa s-a batut recordul negativ, Motor absolut stralucitor, impecabil, dar echipat cu Pireli Diablo Corsa(nu Supercorsa), cauciucuri destul de vechi,2 ani, 2006, a reusit la capatul liniei drepte sa blocheze fata, da, nu s-a dat peste cap ci a alunecat ca pe ud,tipul a vrut pur si simplu sa iasa de pe pista si a trebuit sa frineze. Motorul a glisat 30m , a strabatut aleea pe unde iesim drept de pe pista si s-a oprit in stilpul gardului indoindu-l bine. Tipul nu era chiar autist in ale motociclismului dar acum sint sigur ca-si va pune gume MOI. Nu Âştiu dacă neapărat gumele sînt de vină. Poate a băgat mîna brusc în frîne ... Va pupa fetita, ma intorc la rapoartele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 91 dB la 6250 rpm. Oare ma incadrez? Sa va uitati si pe link-ul asta : http://www.cotidianul.ro/motociclistii_spu..._lor-54115.html @ Prodigy cum mai facem noi simfonie la semafor? @ Jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) http://istodor.catavencu.ro/2008/08/06/mot...-noapte-muriti/ SI UITE ASA DIN CAUZA UNUIA CA TINE, NI SE UREAZA CEEA CE AI SA CITESTI IN LINK-UL DE MAI SUS........SI DIN PACATE NI SE UREAZA TUTUROR, ASTA'I PARTEA PROASTA MAI BAIETZICA........ SA AI PARTE DE MULTE INTALNIRI CU MUUUUULTE ECHIPAJE DE POLITZI CAND TE DAI PE O ROATA SI CU 100 DE KM LA ORA PRIN ORAS Nu reprezint nici o comunitate sau o majoritate. Cine generalizeaza e prost asa ca ii las sa creada ce vor despre motociclisti. Ma declar pokemon satanist, nu motociclist, e ok ? Din cauza unuia ca mine nu se intampla nimic, daca nu lovesc eu pe nimeni, nu-i din cauza mea! Plus ca pe-o roata nu ma dau pe drumuri publice. In plus treaba asta ma priveste. Si din nou in plus, nu te mai stresa asa tare ca-ti dauneaza. Si nu mai scrie cu CAPS ca ne obosesti. bla bla bla, amenintari de 2 bani... bla bla bla, urari de bine.. bla bla OK. Bafta. Take care. classic_vld, cate frustrari zac in tine. Uite cin' s-a prins Copchii, care, cand, unde mai iesiti la plimbare? Editat August 7, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate