Kali Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 N-ai pentru ce, Neo. Io-ti multumesc ca ai avut curaj sa-ti lasi motoru' pe mana unei blonde Si-i multumesc si Celui de Sus ca nu mi-au ramas piese dupa Hai sa bem, ca mi s-a pus pata. Acu' trag de-o cola, dar sa intepenesc daca n-as bea un gin tonic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 N-ai pentru ce, Neo. Io-ti multumesc ca ai avut curaj sa-ti lasi motoru' pe mana unei blonde Si-i multumesc si Celui de Sus ca nu mi-au ramas piese dupa Hai sa bem, ca mi s-a pus pata. Acu' trag de-o cola, dar sa intepenesc daca n-as bea un gin tonic Kali, eu ma bag la un rachiu Just name a place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 Sa moara trei vecini de palier (stiu eu care) daca am habar de birturi in za neibarhud. Astept lectii in acest sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Programul la service este Luni-Vineri - 10-18 - contact 072MOTOARE - Nicu (Profesorul) sau Catalin (Cartus) Suna pentru programare, e aglomeratie in aceasta perioada Salut! Aveti idee, baietii astia de la Bingo se pricep sa-mi schimbe si mie o anvelopa pe spate? Si sa faca si treaba buna . Am fost la diverse service-uri de prin cartier, si toti mi-au cerut sa scot eu roata, ca ei nu se baga, nu se pricep . Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 in cateva min decolez si eu din minunatul pipera.... mie mi-e dor de jack asta e pe la gara de nord..daca vreti...deocamdata eu as veni cu si anume conserva...asa ca as mai putea racola cativa pietoni..dar ziceti repede ca vreau sa pleeeeec sau de nu..bugsy....dream.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 Salut! Aveti idee, baietii astia de la Bingo se pricep sa-mi schimbe si mie o anvelopa pe spate? Si sa faca si treaba buna . Am fost la diverse service-uri de prin cartier, si toti mi-au cerut sa scot eu roata, ca ei nu se baga, nu se pricep . Merci! Mergi linistit, te ajuta ei! Langa service sunt o spalatorie si o vulcanizare. Te ajuta sigur sa pui anvelopele noi. Ocazie cu care, numai bine, iti poti intinde si purica lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 (editat) Mergi linistit, te ajuta ei! Langa service sunt o spalatorie si o vulcanizare. Te ajuta sigur sa pui anvelopele noi. Ocazie cu care, numai bine, iti poti intinde si purica lantul. Merci de info Kali.Daca ma ajuta si vremea, maine pe la pranz am noua anvelopa montata (sper) . Editat Martie 10, 2008 de indispus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo S Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Gata ma conformez,nu o sa mai scriu in alte "dialecte" o sa scriu normal. Si pana la urma ce birt' sa ales ca loc de destindere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 am ajuns acasa... daca mai iesiti pe undeva..have lots and lots of fun... hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 Din ciclul "Unii se uita la telenovele, eu le traiesc", viata mea palpitanta m-a retinut la job pana la aceasta ora. Somebody shoot me... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Lasati mai oamenii sa se exprime cum vor... offf ca exigenti mai sunteti k, sa se exprime. ma rog, nu mai insist pt ca subiectul a fost f***t si rasf***t pe zeci/sute de alte topicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Din ciclul "Unii se uita la telenovele, eu le traiesc", viata mea palpitanta m-a retinut la job pana la aceasta ora. Somebody shoot me... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 D-aia te iubesc io, vezi?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 D-aia te iubesc io, vezi?... Si pe mine nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 Tovarasi, am primit o propunere de la dumistef: sa mergem in gasca la SMAEB Suntem multi si fiorosi, mergem asa, la intimidare Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Tovarasi, am primit o propunere de la dumistef: sa mergem in gasca la SMAEB Suntem multi si fiorosi, mergem asa, la intimidare Ce ziceti? I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 Me 2 Carenele sunt aproape gata ) Maine vopseamos las carenas --- Mesaj completat în 12 Mar 2008 13:51 ------------- Si ca sa fiu si mai scarba de atat, propun ca dupa sa mergem pe undeva sa tragem un gratar. Asa, de-ai dreaq! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 (editat) Me 2 Carenele sunt aproape gata ) Maine vopseamos las carenas <small>--- Mesaj completat în 12 Mar 2008 13:51 -------------</small><br/> Si ca sa fiu si mai scarba de atat, propun ca dupa sa mergem pe undeva sa tragem un gratar. Asa, de-ai dreaq! DA ADADADADADADA ...si daca tot facem gratar , sa facem in padure...ca sunt multe lemnee....dadadadadad..facem focuuuuu yepiiiiii.......... ps: asa de-ai draq.. Editat Martie 12, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Daca ma agata si pe mine careva de codita lui, vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 Haoleu, uitasem de piroman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo S Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Pai si in c zi va ducetzi sambata sau duminica si cam pe la ce ora? Ca poate merg si eu cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 propun sa ne vedem sambata la 10 in Politehnica la aleea cu castani si la 10,30 sa demaram spre SMAEB,iar de acolo sa o intindem in baneasa la gratarAmrita am un loc liber pe codita daca vrei sa mergi. Intrebarea este alta: Cine vine cu gratarul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 Iau eu un gratar si niste carbuni. Daca am pasager, saraca/saracul le va cara in carca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 DECI????? CINE VINE CU GRATARUL???? CA BEREA O ADUC EU!!!! --- Mesaj completat în 12 Mar 2008 14:27 -------------ok Kali. atunci asa ramane?? sambata la 10 in Politehnica? Berea fara alchool o aduc eu. astept si alte sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 O cola... sau o fantaaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate