super_buburuza Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Pe mine ma doare capul O fi de la inghetata? De maine nu mai mananc ...poate asa imi va reveni si vocea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Bre dragilor, pe mine ma urmareste norocu' intr-un fel fantastic... acu' 2 ore m-a tavalit usor un dajtept... nu m-a vazut decat atunci cand era scuteru' jumate sub masina...a dat in marsarier fara sa se uite, nu m-a auzit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Bre dragilor, pe mine ma urmareste norocu' intr-un fel fantastic... acu' 2 ore m-a tavalit usor un dajtept... nu m-a vazut decat atunci cand era scuteru' jumate sub masina...a dat in marsarier fara sa se uite, nu m-a auzit... Esti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Esti bine? dap, mai putin genunchiul, ca era sa-mi prinda piciorul sub masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 dap, mai putin genunchiul, ca era sa-mi prinda piciorul sub masina... Offf...ai o bafta si tu cu piciorul ala... Sper sa-ti treaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Offf...ai o bafta si tu cu piciorul ala... Sper sa-ti treaca 'eh, trece pana ma insor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 'eh, trece pana ma insor... Ashea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 DKW, nasol, toate trece Si nu uita. Chuck Norris este in spatele tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 DKW, nasol, toate trece Si nu uita. Chuck Norris este in spatele tau. unde dreaq era? ca nu-l vazui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Bre dragilor, pe mine ma urmareste norocu' intr-un fel fantastic... acu' 2 ore m-a tavalit usor un dajtept... nu m-a vazut decat atunci cand era scuteru' jumate sub masina...a dat in marsarier fara sa se uite, nu m-a auzit... Scoate-i toba...si te vor auzi Eu asa am procedat pana de curand si functioneaza manevra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Lumeee, sau mai bine zis zgomotosilor. Noutati: 1. Daca va opreste RAR-ul ptr masuratori e foarte usor de facut contestatie si castigat. Ei au un singur sonometru (aka decibelmetru, zgomotmetru sau cum vreti sa ii mai spuneti) luat cu titlu' de DEMO de la EnviroConsult (www.envi.ro). Nu au proceduri de masurare, cunostinte minime de masuratori, deci nu au nici o baza tehnica pentru a lua taloane & shit. Probabil de aia nici nu prea au luat. Sefu' de la EnviroConsult o sa fie disponibil pentru noi zilele astea, va anunt din timp. Cei de la Primarie si politie au cerut o intalnire cu tipul, probabil in curand o sa aiba si politia sonometre in dotare, sa poata sa ne masoare la toba. Nu de alta dar tipul vinde foarte bine. Asa ca in curand o sa fie cam nasol. Desi omul imi e prieten foarte bun el isi face meseria si na, money comes first. Partea nasola e ca astia de la RAR lucreaza sa imbunatateasca partea de masuratori si sa fie legali 100% deci vin vremuri grele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Scoate-i toba...si te vor auzi Eu asa am procedat pana de curand si functioneaza manevra. asta ar mai trebui, sa-i scot toba, oricum e galagios. Daca eram cu motoreta, imi facea piciorul varza, ca baietasul a dat inapoi pana am dat vreo doua bucati in portbagaj. acum stiu si eu ce culoare are un rezervor de Ford Mondeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Lumeee, sau mai bine zis zgomotosilor. Noutati: 1. Daca va opreste RAR-ul ptr masuratori e foarte usor de facut contestatie si castigat. Ei au un singur sonometru (aka decibelmetru, zgomotmetru sau cum vreti sa ii mai spuneti) luat cu titlu' de DEMO de la EnviroConsult (www.envi.ro). Nu au proceduri de masurare, cunostinte minime de masuratori, deci nu au nici o baza tehnica pentru a lua taloane & shit. Probabil de aia nici nu prea au luat. Sefu' de la EnviroConsult o sa fie disponibil pentru noi zilele astea, va anunt din timp. Cei de la Primarie si politie au cerut o intalnire cu tipul, probabil in curand o sa aiba si politia sonometre in dotare, sa poata sa ne masoare la toba. Nu de alta dar tipul vinde foarte bine. Asa ca in curand o sa fie cam nasol. Desi omul imi e prieten foarte bun el isi face meseria si na, money comes first. Partea nasola e ca astia de la RAR lucreaza sa imbunatateasca partea de masuratori si sa fie legali 100% deci vin vremuri grele. Pina la urma ce zice legea? 80db sau cat scrie pe cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 asta ar mai trebui, sa-i scot toba, oricum e galagios.Daca eram cu motoreta, imi facea piciorul varza, ca baietasul a dat inapoi pana am dat vreo doua bucati in portbagaj. acum stiu si eu ce culoare are un rezervor de Ford Mondeo Mai bine galagios si cu piciorul intreg. Si oricum nu o sa te opreasca politia sa puna sonometru pe scuterica. I`am vazut pe bulevardul Unirii cu RAR`ul pe la 11pm, oprisera un chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 'eh, trece pana ma insor... dkw-ule nu i-ai rupt ochiul?? dkw-ule nu i-ai rupt ochiul?? police Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 police Te-au nacajit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Te-au nacajit? intotdeauna o sa am boala pe ei......i'm out.....cum zicea mandibula la 8 ron apa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 intotdeauna o sa am boala pe ei......i'm out.....cum zicea mandibula la 8 ron apa ) Nasparliule, nu luai si tu pasager... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Baga lamaie multa ca-ti trece nu stiu daca nu-i sta bine asa... cu termometrul ala-n gura!... ma refer la: si parca si caciulitza aia e "shick" Pe mine ma doare capul O fi de la inghetata? De maine nu mai mananc ...poate asa imi va reveni si vocea buburuzo! tu nu mai bei, nu mai mananci inghetzata... cum suma viciilor e constanta... unde faci transferul de vicii? ) iaca si pozele cu intarziere dar mai bine decat niciodata Poze zemuind si sfaraind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Collie :P ! Ce draguutt! Al cui este? Am avut si eu doua exemplare insa mi-au murit acum cativa ani! Mother & daughter ! :-s Tatal fetitei era din cartier ! Ringo era numele lui ! Ma gandeam ca poate e Ringo ! Sa aveti grija de el si sa fie sanatos catelul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Unde pot decoda un 5310 p-aci prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 Collie :P ! Ce draguutt! Al cui este? Am avut si eu doua exemplare insa mi-au murit acum cativa ani! Mother & daughter ! :-s Tatal fetitei era din cartier ! Ringo era numele lui ! Ma gandeam ca poate e Ringo ! Sa aveti grija de el si sa fie sanatos catelul ! Guilty as charged... E lumina ochilor mei. Ii caut nevasta, da' gasim tare greu.. Saru-mana pt urari iaca si pozele cu intarziere dar mai bine decat niciodata Poze zemuind si sfaraind[/color] Pfffffff... cica Error on page.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Unde pot decoda un 5310 p-aci prin zona? la valea lunga este un service gsm unde cred ca si decodeaza copilasii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 nu stiu daca nu-i sta bine asa... cu termometrul ala-n gura!... ma refer la: si parca si caciulitza aia e "shick" buburuzo! tu nu mai bei, nu mai mananci inghetzata... cum suma viciilor e constanta... unde faci transferul de vicii? ) iaca si pozele cu intarziere dar mai bine decat niciodata Poze zemuind si sfaraind Pai m-am gandit si eu la asta, asa ca n-am sa las tigarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate