Bandit_mik Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Welcome Banditule ! Frumusel farul ala...asa ai cumparat Banditul sau ti l-ai modificat ulterior? Schimbat ulterior. Si mai am inca de lucru la el...in primavara o sa fie opera de arta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 IN SEARA ASTA SEDINTA DE PARTID SE VA DISCUTA O PROBLEMA M IMPORTANTE LOC DE INTALNIRE : POLI ORA INTALNIRII : 21.00 ASTEPT CONFIRMARE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Colacul il iau in seara asta, da-mi un bip la 0723.07.93.96, ca alalalt e decedat. PS: Daca stateam sa adunam banii saptamana trecuta, mancam saptamana asta. Si noua ne-a fost foame saptamana trecuta, asa ca au pus cativa pentru toata lumea. Cred ca e firesc sa-i returnam. Tu de ce parere esti? pei iar deschidem subiectul......nu ati reglementat situatia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 De ce nu discutati voi de bani cand va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Paispe mama ! Nu stiu sigur dar parca in SIR mai decoda intr-o vreme! Nu sunt sigura daca acum mai fac asta ! Era un magazin la et 1 si parca unul pe la parter ! Hmm ! Habar nu am ! Bafta! S-ar putea pe la un 22 daca mai sunteti pe acolo sa trec si eu ca o sa fiu prin zona! Cya! Pup pt Collie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 la 21.00 in poli ? mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Intrarea de langa AGIP! Treci de bariera si mai mergi cativa metri cam 10 m drept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Schimbat ulterior. Si mai am inca de lucru la el...in primavara o sa fie opera de arta Frumos...felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Paispe mama ! Nu stiu sigur dar parca in SIR mai decoda intr-o vreme! Trebuie studiata problema. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 OK ..Got it ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 ÑòàĂŤèĂãðàä Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 ÑòàĂŤèĂãðàä Cum zici tu! E grave, klarr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Deci..diseara pe la 8.30-9...apasu sau...poli? Sa stiu unde vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Deci..diseara pe la 8.30-9...apasu sau...poli? Sa stiu unde vin La Apasu din Poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Sunt cam mari, intra diseara pe mess si ti le dau. Oricum daca vii la arc ne vedem acolo. Cine mai vine? vii direct la arc de la servici sau pleci de acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 in poli. cfhestia aia insemna return 2 castle W. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 mai pleaca cineva din militari spre arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Dupa aproape 2 saptamani de stat pe bara.. azi mi-am luat numarul. Bineinteles ca "nu s-a putut" niciuna din cele 5 variante de nr preferential, asa ca mi-au dat "la rand". Ne vedem la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 vii direct la arc de la servici sau pleci de acasa? Vin direct de la serv. Pe la 6 jumate cred ca ma ivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Dupa aproape 2 saptamani de stat pe bara.. azi mi-am luat numarul. Bineinteles ca "nu s-a putut" niciuna din cele 5 variante de nr preferential, asa ca mi-au dat "la rand". Ne vedem la arc Ti-ai rezolvat cu lipiciu de pe rezervor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Rechine, ia tata alta poza ptr avatar. 2 blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ti-ai rezolvat cu lipiciu de pe rezervor ? Nu, e in stand-by problema lipiciului. Cred ca ma ocup inainte sa plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Rechine, ia tata alta poza ptr avatar. 2 blonde tu vrei sa ne sperii , sa avem cosmaruri noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Nu, e in stand-by problema lipiciului. Cred ca ma ocup inainte sa plec. Daca nu esti sigur iti aduc eu diseara un spray de la WURTH .Il folosesc la munca exact pt asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ar fi super.. pana acum metodele mele nu prea au functionat si nu vreau sa il zgarii de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate