Kindaru Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Doua degetzele sus cei din Militari, hai! Ca noi am cam ramas de izbeliste. Dr. Taberei s-a inchegat, Crangasi-1 Mai, la fel, numai noi nu. Io - Kali Suzuki GSx600F negru. salutare, andrei zguduie zona apusului cu ducati monster 600 bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 salutare,andrei zguduie zona apusului cu ducati monster 600 bafta si asfalt uscat Deci tu esti acela care fc zgomot noaptea(pe la 3-4) si ma trezeste din somnic?!? Bine ai venit! In fiecare noapte sunt unii care se dau pe bulevard de ies scantei din asfalt! Tureaza motoarele si fc un mare zgomot! N am nimic cu ei, dar unii vor sa doarma! Pana acum era si unul cu un atv, dar cineva l-a potolit! Deci tu esti acela care fc zgomot noaptea(pe la 3-4) si ma trezeste din somnic?!? Bine ai venit! In fiecare noapte sunt unii care se dau pe bulevard de ies scantei din asfalt! Tureaza motoarele si fc un mare zgomot! N am nimic cu ei, dar unii vor sa doarma! Pana acum era si unul cu un atv, dar cineva l-a potolit! A si domnii sunt fara protectii si unii fara casti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 daca nu stie sa scrie sa puna degetul nu sa copieze ce vede in antet are clauza in contract cum ca ar trebuii sa primeasca bani pentru scolarizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Ba ce plictisitor este sa stai acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Ba ce plictisitor este sa stai acasa Tu vrei bataie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Ba ce plictisitor este sa stai acasa vreau si eu, vreau si eu acasa! mi e somnic si nu am chef de nimic! ceva amuzant ptr cine nu stie deja:/index.php?showtopic=134969&hl=niki =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Ba ce plictisitor este sa stai acasa stf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) ceva amuzant ptr cine nu stie deja:/index.php?showtopic=134969&hl=niki =))))) Da, ce vremuri, niki 1, niki 2 Mie mi-au marit astia rata iar... 207,95 eur -> 210,31 eur -> 212,45 eur stf Ai drum la balamuc deseara? Editat Septembrie 1, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 soo...pana la urma , diseara la cocosu rosu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 soo...pana la urma , diseara la cocosu rosu ?? Yeap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Asta-i rautate Cred ca saptamana viitoare ma apuc de cura. O saptamana vreau sa mananc numai legume si fructe. Buburuza vede rautati in orice....Dar legumele si fructele trebuie sa fie musai din gradina raiului si cum nu vei gasi o sa te multumesti cu o ceafa de porc cu inghetata.... O sa fiu si eu prezent la Cocos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Eu am niste comisioane de facut dupa munca si daca termin la timp dau si eu o fuga sa vad cum infulecati prodigyyyyy, ai drum la balamuc azi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) Buburuza vede rautati in orice....Dar legumele si fructele trebuie sa fie musai din gradina raiului si cum nu vei gasi o sa te multumesti cu o ceafa de porc cu inghetata.... O sa fiu si eu prezent la Cocos. Le vad acolo unde sunt. Stii ca pot sa fiu si eu rea, dar sunt o draguta si nu arunc cu pietre Gradina Raiului stiu unde se afla asa ca nu va fi nici porc si nici inghetata S-ar putea sa ajung si eu pe la Cocos, dar nu voi sta foarte mult ca am niste trebusoare. Editat Septembrie 1, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 O sa fiu si eu prezent la Cocos. Vin si eu la Cocos.. o sa ma laud cu noua fatza a RR-ului meu cu carenele abia scoase din tzipla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Vin si eu la Cocos.. o sa ma laud cu noua fatza a RR-ului meu cu carenele abia scoase din tzipla. Unde-i "Cocos" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Vin si eu la Cocos.. o sa ma laud cu noua fatza a RR-ului meu cu carenele abia scoase din tzipla. vino sa te lauzi si cu un cd.......sa nu-l uiti..... COcosul rosu e in apusului.Daca vine Dan Radu sa nu aduceti tablele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Unde-i "Cocos" ? Cocosu' Rosu este pe Margelelor. Cum vii pe B-dul Iuliu Maniu, mergi spre Autogara Militari, iar inainte de semaforul de la autogara e un Agip pe dreapta. Acolo faci dreapta si mergi pana cand ai sa vezi Cocosu' Rosu pe stanga. Nu cred ca ai cum sa-l ratezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Cocosu' Rosu este pe Margelelor. Cum vii pe B-dul Iuliu Maniu, mergi spre Autogara Militari, iar inainte de semaforul de la autogara e un Agip pe dreapta. Acolo faci dreapta si mergi pana cand ai sa vezi Cocosu' Rosu pe stanga. Nu cred ca ai cum sa-l ratezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 hsthrtjyrkjdfy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Choparica, am dat jos bateria de pe kawa mic si e asta: http://www.louis.de/_303c4e32039ba7da1afbc...x=0&cmd.y=0 Nu vad si motoreta ta prin modelele alea... 'pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Neatza! Iar plec la serviciu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Diseara trebuie sa ne intalnim sa sarbatorim persoana care se ascunde....sau nu vrea sa spuna ca e mai in varsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 'neata kids Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Diseara trebuie sa ne intalnim sa sarbatorim persoana care se ascunde....sau nu vrea sa spuna ca e mai in varsta. Cine, cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Diseara trebuie sa ne intalnim sa sarbatorim persoana care se ascunde....sau nu vrea sa spuna ca e mai in varsta. personagiu important? zi repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate