jordy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Plecare Fundulea 'La Fite'.......doritorii sa ma contacteze la cit plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Cosmin, tu esti grasutz...deci nu vrei nimic! Cata rautate sta in tine,nu sunt grasutz sunt bine proportionat... Gasim o vaca pentru tine Dar sa nu fie una olandeza,ca nu sunt butoi...Ai grija sa aiba analizele la zi sa nu iau toate bolile care incep cu S..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Cata rautate sta in tine,nu sunt grasutz sunt bine proportionat... Dar sa nu fie una olandeza,ca nu sunt butoi...Ai grija sa aiba analizele la zi sa nu iau toate bolile care incep cu S..... Asta nu ma intereseaza pe mine. Tu esti doctorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Vreau si io undeva unde sa pot dansa d-astea (ca mi-am amintit in seara asta, raspunzand pe un topic): Nu va mai certati! Love is in the air! Kalii pai cred ca in Salsa 3 ar fi o idee la ultimele doua melodii! Sau poti sa ii ceri DJ-ului sa puna melodiile pe care le ceri tu ! Pfoai ! De multa vreme nu am mai ascultat melodia 2 :" REPRESENT CUBA" ! Es mi musicaaaa! Editat Septembrie 5, 2008 de madalushu'mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Eu o sa plec cu cortul sambata dimineata la barajul Vidraru si ma intorc duminica seara. Se baga careva? Foarte tentant dar maine nu pot ca am nunta.. poate duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Ne vedem la 8.30 la Casa Warsteiner. Este pe Uverturii pe langa Nest. Cine nu o gaseste sa ma sune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Ne vedem la 8.30 la Casa Warsteiner. Este pe Uverturii pe langa Nest. Cine nu o gaseste sa ma sune Buburuzo am obosit sa o caut....deschide telefonul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 HELLO?..... ........HELLO?...... .......ANYBODY THERE?.... ....ECHOOOOOO!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Iar v-ati facut planuri in privat si postati sa vada altii ca plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Cine a pus jocul ala cu "Shinu". Foarte tare. Recordul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 merci merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 am aparut si eu in peisaj..cu o cbr f3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 (editat) am aparut si eu in peisaj..cu o cbr f3... uelcom ! bah vitnamezi !, pe unde umblati ? ALOOOOOOOOOOOOOOOO. PS : VREAU SI EU LINKU' CU JOCU neatza 14 neatza Jordy Editat Septembrie 6, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 no comprendo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Bre, drajilor's, ce poa' sa iasa dintr-o Yamaha XS400 cu furca si rotzi de Kawa Z500 si coada de Bandit? Frankenbike? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 neatza lomeeeeee......ceva azi..pe unde se duce lomea diseara??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 am aparut si eu in peisaj..cu o cbr f3... Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 mama...cand sunt alea 3-4 persoane de pe forum plecate in vacanta...nu mai scrie nimeni...oare acele 3-4 pers sunt singurele pers.(active) din din militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Gata cu vacanta,de maine incepe concediul... Nicolas sa dea dracu sa nu ne aduci placinta..... Va anunt ca Dan Radu nu a adus cu el tablele la munte sau nu a vrut sa le scoata,va dati voi seama cam de ce.....E fricos ce sa ma fac cu el.... Gata cu vacanta,de maine incepe concediul... Nicolas sa dea dracu sa nu ne aduci placinta..... Va anunt ca Dan Radu nu a adus cu el tablele la munte sau nu a vrut sa le scoata,va dati voi seama cam de ce.....E fricos ce sa ma fac cu el.... De la parkinson imi tremura mana nu de la bautura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Unele lucruri nu trebuie uitate niciodata. Unii oameni nu trebuie uitati niciodata. Parintii lui Traian si Ela au nevoie de voi, la un an de la moartea lor sub rotile basculantei. /index.php?showtopic=264230 Editat Septembrie 7, 2008 de cactuskid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Buna seara/dimineata etc. Ce s'a mai intamplat pe aici cat am lipsit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Neatza! La multi ani, Marin si Maria! La multi ani copilasilor si familiei voastre, celor care au Marii acasa(adica eu, Dan, Jordy)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Buna seara/dimineata etc. Ce s'a mai intamplat pe aici cat am lipsit? mai nimic. eu m-am acrosat cu jordy, nimic grav. LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza ziua de nastere sau de nume azi ! PS: neatza OL ! Editat Septembrie 8, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Buna dimineatza si o saptamana buna la toata lumea . LMA de Sf. Marie Mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocxana_ Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 La multi ani tuturor " Marinilor " dotati !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate