danradu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 eu o sa ma retrag un pic , am ceva treburi de rezolvat , revin repejor seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am papat o prajiturica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 CAND PLECI DE ACASA, TRIMITE VARU PE LA PRIETENI.CA NU-MI MERE NICI MACAR TELECOmanda la televizor deci unde ne vedem ? La cearceafuri la 20.30 Imi place pasagera...asa ca deocamdata nu ma grabesc.Legat de frumusetea ta sunt convinsa atata timp cat ai o gramada de admiratoare. Mai zi ultima propozitie de 2 ori sa imi creasca fanii si sa-mi moara dusmanii.....Eu nu am dusmani...... Zeus e o minciuna pe langa mine,fatza poate nu ma recomnada adica sunt de 9,90 exigent vorbind,dar corpul meu bine proportionat e reprezentatie din Hercule(vreau sa ma dau ciumeg ca am citit legendele Olimpului).Ala din fatza de sub tricou eu un boiler ....da.....il tin sa nu mi-l vada vecini ca am sa le dau banii de lumina... Am papat o prajiturica.. Sa-ti fie de bine ...Iti aduc o babetica?Spune-mi unde si acu vin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Legat de primirea calduroasa de care am avut parte ...asa sunteti voi de obicei cu noii veniti ? se pare ca este de ajuns stai in Bucuresti de aproape doua luni si sa-ti faci deja o impresie despre bucuresteni Editat Septembrie 8, 2008 de iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Legat de primirea calduroasa de care am avut parte ...asa sunteti voi de obicei cu noii veniti ? Pe toti ii primim cu sampanie si trompete.....Sampania se serveste la mine acasa si sunt doar eu....Hai nu te supara ca sunt insurat la casa mea...mai copilaresc si eu un pic asa....... tot ce tit zic e gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nu intra omu o zi pe forum si voi scrieti o caciula de pagini cu biata fata ce ati avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nu intra omu o zi pe forum si voi scrieti o caciula de pagini cu biata fata ce ati avut cu care dintre ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 cu care dintre ele? cea noua (iulia) ca sacalii dom'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 cu biata fata ce ati avut .. Buna jordy , acum nu cred sa incepi si tu sa te iei de mine , sper , cred ca mai sunt si oameni cu capul pe umeri pe acest forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 se pare ca este de ajuns stai in Bucuresti de aproape doua luni si sa-ti faci deja o impresie despre bucuresteni e hai nu ne baga pe toti in aceeasi oala... ne pare rau daca am glumit asa de "violent"..odata ce ajungi sa ne cunosti face2face...o sa vezi cu ce impresie placuta o sa ramai asa'i maai? ia mai manati mai flacaaaaaaaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 cu biata fata ce ati avut .. Buna jordy , acum nu cred sa incepi si tu sa te iei de mine , sper , cred ca mai sunt si oameni cu capul pe umeri pe acest forum am zis eu ceva ? eu nu ma iau de fete ca ma tine nevasta la usa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 am zis eu ceva ? eu nu ma iau de fete ca ma tine nevasta la usa Daca nu esti cuminte iti ia si presul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 eu ies , ma duc pana la facultate sa ma intalnesc cu o colega si va las sa va distrati pe seama mea in continuare ... o seara buna va doresc si poate ne vom vedea daca sunteti cuminti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Daca nu esti cuminte iti ia si presul... iau si eu unul de la alta usa eu ies , ma duc pana la facultate sa ma intalnesc cu o colega si va las sa va distrati pe seama mea in continuare ... o seara buna va doresc si poate ne vom vedea daca sunteti cuminti nu fi suparata ca sint baieti buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 asta seara ne vedem la cearceafuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) sau ce facem , nu am chef sa raman in casa la ora aceia cred ca ne gasesti acolo Editat Septembrie 8, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 asta seara ne vedem la cearceafuri ? plec in parc cu copiii. poate dau si eu o fuga mai tirziu adic in jur de 10 juma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 cu biata fata ce ati avut .. Buna jordy , acum nu cred sa incepi si tu sa te iei de mine , sper , cred ca mai sunt si oameni cu capul pe umeri pe acest forum Ah jordi daca nu erai insura cred ca tu erai alesul.......Laur balaur si-a taiat si el craca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Ah jordi daca nu erai insura cred ca tu erai alesul.......Laur balaur si-a taiat si el craca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 n'am taiat io ba nici o creaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 crengi ..taiat ...paduri si multe altele , chiar nu mai inteleg , oricum am surprins-o cu modul nostru de intampinare , ....ma uit la craca mea si vad ca este bine ancorata .... si de taiat nu-l voi lasa pe nimeni sa se apropie de EA .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 eu ies , ma duc pana la facultate sa ma intalnesc cu o colega si va las sa va distrati pe seama mea in continuare ... o seara buna va doresc si poate ne vom vedea daca sunteti cuminti Ei, si tu acum... NU se distreaza pe seama ta, doar rad CU TINE. Bine ai venit in Melitari Area. Evident, urarea este aceeasi si pentru tine, "anii zboara" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 eu ies , ma duc pana la facultate sa ma intalnesc cu o colega si va las sa va distrati pe seama mea in continuare ... o seara buna va doresc si poate ne vom vedea daca sunteti cuminti Tu lucrezi la facultate in tura de noapte? n'am taiat io ba nici o creaca ba da ca aveai drusba in mana. crengi ..taiat ...paduri si multe altele , chiar nu mai inteleg , oricum am surprins-o cu modul nostru de intampinare , ....ma uit la craca mea si vad ca este bine ancorata .... si de taiat nu-l voi lasa pe nimeni sa se apropie de EA .. Dan isi face curaj.Scrie Ea.......m-am dat dracu... Ei, si tu acum... NU se distreaza pe seama ta, doar rad CU TINE. Bine ai venit in Melitari Area. Evident, urarea este aceeasi si pentru tine, "anii zboara" Sarumana Nasule....Cum o fi sa fi plecat si cand te intorci sa fie plin de gagici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 deci? un rezumat al activitatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 DKW tw asteptam la carciuma hai nu mai sta pe forum hai le bericioaice...te pupa sonex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate