Prodigy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 al drac sfirsit al lumii tot il asteptam de 2000 de ani da nu mai vine asta intirzie mai mult decit shonex off numai tampenii debitezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 off numai tampenii debitezi daca nu am ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 daca nu am ce face pei vad......hai cu mine sa cumpar una alta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pei vad......hai cu mine sa cumpar una alta .... din pacate nu pot sa plec de la orange, si din plictiseala debitez prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 bai si n'am apucat sa le cunosc pe fatucile alea 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 bai si n'am apucat sa le cunosc pe fatucile alea 2... iar incepem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 cand am incetat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Si nici n-au mai aparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Prodigy, tu iar ai concediu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 pei vad......hai cu mine sa cumpar una alta .... Da` bani mai ai daca esti somer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Prodigy, tu iar ai concediu??? Prodigy este intr-un continuu concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ceva noutati pe forum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 din pacate nu pot sa plec de la orange, si din plictiseala debitez prostii tu lucrezi la orange in Pipera, pe dimitrie pompeiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 tu lucrezi la orange in Pipera, pe dimitrie pompeiu? nope. nu lucrez la orange. am un proiect la ei, dar sint la piata muncii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ceva noutati pe forum ? Da. Tocmai mi-am luat un pulover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Da. Tocmai mi-am luat un pulover Da...???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Da...???????? Da Acum am treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu ma duc la masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 baaa o sifonez pe paispe..am vazut'o ca posteaza pe dorobanti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea01 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 anca paispe la aparat laur, eu sunt internationala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Privet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Privet asl pls... anca paispe la aparat laur, eu sunt internationala ...si pOli logata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 buna ziua lume, ce mai faceti, ce mai ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 buna ziua lume, ce mai faceti, ce mai ziceti? Bine facem. Eu tocmai am mancat un salau delicios Multa vreme a trecut de cand nu te-am mai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Bine facem. Eu tocmai am mancat un salau delicios Multa vreme a trecut de cand nu te-am mai vazut sa iti fie de bine, bun salau, si nici nu ingrasa....... dupa cum stiti deja de la vlad, ne-am intors de 2 zile din concediu, am inceput lucrul si deja mi se pare ca lucrez de doua saptamani....... sper ca diseara sa reusim sa ne vedem daca stabiliti ceva si poate iesim si pe undeva cu motoarele in wkd...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate