mandibula Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 voi stiti ca am vb cu hammer vineri pe la 14:00 era la servici si io eram pe langa casa lui fuuuuuuuuuck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 apropo, aseara s-a varsat si dezu... ce inseamna sa ai concediu dimineata si sa te pui la curent... :fire: altu'? cum a reusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Eu am vb cu hammer sambata seara. Dupa ce am vb noi, la ceva vreme, s-a intamplat beleaua. N-ai de ce sa te stresezi, mandibula, vineri era ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Dezu ce a patit? E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Nu raspunde... A raspuns. Lui dezu i s-a intamplat furca rupta.. Are o ruptura de ligament undeva la umar (sau ceva asemanator, nu stia sa-mi spuna f exact). E acasa, tre sa stea cu mana sustinuta in bandaj si lipita de corp. I-am transmis cele bune din partea Militarului si oferta de ajutor, daca are nevoie. Mai tare ca mana il durea faptul ca motorul e muci... "Rupt in doua", asa l-a descris... Se pare ca a fost norocos ca s-a ales numai cu atat... Deci Dumnezeu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 salut . bai da belelele astea se tin lant...aseara un animal cu un jeep l-a tamponat pe un prieten de-al meu si a fugit de la locul faptei....asta s-a panicat si mana s-a dezmeticit idiotu fugise....si in mine era sa intre unu bine de tot cand veneam spre bucuresti...nu stiu cum l-am evitat... nasoala perioada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Am vb si io cu Costin. E ok. O sa stea cam mult in spital, dar se reface el. Hammere sanatate prietene. de vizite o sa fie timp, sa il lasam sa se refaca si apoi mergem. Editat Octombrie 28, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 insanatosire si dez-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 insanatosire si dez-ului Saluta-l pe Costin cand treci pe la el. Eu o sa vin cand se simte ceva mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 insanatosire grabnica si hammerului, si dez'ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Ce a patit ma Costin? Ca am baut cu el pana Duminica dimineata.. Si Dezu.. Doamne! Cand mergeti la Costin, vreau si eu sa merg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Sa-mi spuneti si mie cand mergeti la Costin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Sa-mi spuneti si mie cand mergeti la Costin. idem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 idem! -||- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 /index.php?showtopic=283777 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Buna seara , am ajuns in cartier , plin de spune datorate traficului..... a inebunit lupul frate cu traficul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 eu am abandonat lupta cu traficul si acu va salut de pe peronul metroului....full si asta:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Tocmai ne-am intors de la Costin. Era ok. Daca vreti sa-i faceti vizite,sa nu mergeti mai multi de doi Noi am fost vreo 7 (eu,Nicole,Angel,Borris,Gixxxu,Adidas si ....am uitat) Apoi am baut cate o bere in Paw(e misto muzica acolo,poate mergem si noi) Va pupa iepurasul Aaaa...si in paranteza...Costin era in BMW,nu in taxi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Buna seara , am ajuns in cartier , plin de spune datorate traficului..... a inebunit lupul frate cu traficul asta eu am abandonat lupta cu traficul si acu va salut de pe peronul metroului....full si asta:( Pastrati-va injuraturile si blestemele pana la prima ninsoare Atunci sa te tii, ca nici cu mobra nu mai putem iesi. Indiferent cat de frig e, cu mobra te descurci. Dar cand ninge... adio-mamă ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Tocmai ne-am intors de la Costin.Era ok. Daca vreti sa-i faceti vizite,sa nu mergeti mai multi de doi Noi am fost vreo 7 (eu,Nicole,Angel,Borris,Gixxxu,Adidas si ....am uitat) Apoi am baut cate o bere in Paw(e misto muzica acolo,poate mergem si noi) Va pupa iepurasul Aaaa...si in paranteza...Costin era in BMW,nu in taxi.... Mergem, mergem...cam frigutz afara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Pastrati-va injuraturile si blestemele pana la prima ninsoare Atunci sa te tii, ca nici cu mobra nu mai putem iesi. Indiferent cat de frig e, cu mobra te descurci. Dar cand ninge... adio-mamă ! Si sa nu uitam perioada sarbatorilor cind TOTI suntem pe strada, in magazin, la piatza, in toaleta,.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Tocmai ne-am intors de la Costin.Era ok. Multumesc ca m-ati anuntat si pe mine Ma bucur ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Buey iar numai fumei pe forum, barbatii unde s-au ascuns? P.S. Choparica here. Editat Octombrie 28, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Baietelul s-a pus pe treaba......De saptamana viitoare voi avea net si la magazinul de langa politie.....maine ma duc sa-mi cumpar hamac.......Maine sunt la munca de dimineata de la 11 pana la 19.30 acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate