Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 V-ATI DORIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!! V-ATI DORIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ce va mai distrati. Eu am din ce in ce mai multa treaba Intr-un fel e bine ca-mi trece timpul foarte repede la munca. Nu ma plictisesc deloc La 18.30 sunt la aerobic Fetelor, veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ce va mai distrati. Eu am din ce in ce mai multa treabaIntr-un fel e bine ca-mi trece timpul foarte repede la munca. Nu ma plictisesc deloc La 18.30 sunt la aerobic Fetelor, veniti? As veni Bubu,dar plec la cursuri acum Have phun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) As veni Bubu,dar plec la cursuri acum Have phun! Ieri a fost si la mine deschiderea, dar n-am fost. Saptamana asta nu cred ca ma voi duce ca am foarte mult de lucru, dar de saptamana viitoare merg si eu sa-mi cunosc colegii O sa merg martea si joia la aerobic. De la 18.30 la 19.30. Poate veniti si voi. Editat Noiembrie 4, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Eu zic ca da...oricum,Choparica si Sonea au fumat vreo juma de ora fara carbuni Ce insemna sa recunosti..........v-am spus si acu ne condamnati.....noi care economiseam carbunii..... Nu raspund la provocari. Cioparix nu suntem apreciati asa cum ar trebui. Ale mele erau cu rock, dar Borris sigur nu a stiut ce face Corect. Cat ati baut aseara? http://www.libertatea.ro/stire/patru-zile-...009-219453.html Vin Manowar in RO!!!!!!!!! Credeam ca ai luat bilete la Salam de te bucuri asa......... Danutz,unde e intalnirea?Vrem sa iesim si noi cu voi! Dane uite asa vezi cine te iubeste.....si cine e geqna pe tine........... Stiu...glumeam.... Ramonelu,intre timp HB a devenit HBO Sonea,te-am anuntat deja,sau ai uitat? Si nu il mai pupa atata pe DanRadu k te spun Bine,Sper ca din HBO sa nu se faca ADULT CHANEL: V-ATI DORIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!! DAne sunt plin de dorinte........ La 18.30 sunt la aerobic Fetelor, veniti? Am veni daca ne-ar fi chemat cineva si pe noi baieteii...laasa lasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ba blaze ba..ce faci ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ce 'reaq facetzi, bre pipalshi? am mai loat o motoretaaaa (pentru piese)!!! cu putina bafta, in februarie am doo mobre inmatriculate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ce 'reaq facetzi, bre pipalshi? am mai loat o motoretaaaa (pentru piese)!!! cu putina bafta, in februarie am doo mobre inmatriculate! Nu vezi? Biciuieli, fumat fara carbuni, alea alea.. Off-topic: Abea maine poc pentru ca sa-mi schimb furca, n-a avut omu' semeringuri.. Da' cica s-a uitat in ea, si e ok.. Sa vedem cat de zdravene's si arcurile, da' nu m-ar deranja egztrem sa dau 100 de euroi pe niste arcuri NOI, progresive.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 1)Nu vezi? Biciuieli, fumat fara carbuni, alea alea.. 2)Off-topic: Abea maine poc pentru ca sa-mi schimb furca, n-a avut omu' semeringuri.. Da' cica s-a uitat in ea, si e ok.. Sa vedem cat de zdravene's si arcurile, da' nu m-ar deranja egztrem sa dau 100 de euroi pe niste arcuri NOI, progresive.. 1) ie mai speciali? 2)puate se iegzizda o jansa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) ba blaze ba..ce faci ba? am adunat deja vro 100 de pm-uri de la tine , scrie-mi o scrisoare un messanger sau telefon mobil ! ? ???? ??????? ??? ??????? ??????? ??? ????????????? ????? ?????? ??? ???-???? ??????? ? ???? Editat Noiembrie 4, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 La 18.30 sunt la aerobic La ce sala te duci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Caut amatoare de plimbat sub clarul lunii de pe cerul liber!!!! PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Caut amatoare de plimbat sub clarul lunii de pe cerul liber!!!! PM! La matrimoniale ca aici nu o sa gasesti femei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 La matrimoniale ca aici nu o sa gasesti femei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Am veni daca ne-ar fi chemat cineva si pe noi baieteii...laasa lasa.. Sonea nu cred ca ar fi bine. Iti dai seama ca sar femeile pe tine daca te vad La ce sala te duci? La SIR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 La SIR. Aia de la subsol sau aia de la 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 1 - 0 Bordeaux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Aia de la subsol sau aia de la 2? Vrei sa mergi si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Vrei sa mergi si tu? Eu ma duc la Isamar (sala de la 2) de 3 ori pe saptamana, aerobic + fitness. D-aia te-am intrebat care sala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Buna seara! Cata activitate pe forum...cu noul job nu mai am timp de nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Eu ma duc la Isamar (sala de la 2) de 3 ori pe saptamana, aerobic + fitness. D-aia te-am intrebat care sala. Proabil ne vom intalni ca si eu tot acolo merg Doar de 2 ori pe saptamana ca voi mai merge si la fitness + sauna, dar in Floreasca. Acolo am abonament de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Hmmm...BDSM all day long pe acest topic Urat copii...urat din partea voastra,eu va credeam niste buni crestini ...iar voi si si iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Sonea nu cred ca ar fi bine. Iti dai seama ca sar femeile pe tine daca te vad La SIR. nu ar fi nici un fel de problema pt ca as da numere de ordine...Sa vina fanele sa ingenuncheze in fatza marelui guru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Buna dimineata....dormiiiiiiiiti? Io am scos gainile...am dat de mancare la porci...am maturat gospodaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 neata. @laur - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate