Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 buna dimineata, in seara aceasta la ora 20.30 la casa roz,atat eu cat si andra va rugam frumos pe cei care ati primit un PM, acum 2 zile, sa nu lipsiti, ca avem ceva foarte important de rezolvat. multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 buna dimineata, in seara aceasta la ora 20.30 la casa roz,atat eu cat si andra va rugam frumos pe cei care ati primit un PM, acum 2 zile, sa nu lipsiti, ca avem ceva foarte important de rezolvat. multumiri Deci, 20:30 Casa Loz. Va rog mult si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 eu voi ajunge mai tarziu putin deoarece pe la 8 plec de la birou...munca tata....va gasesc acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 in seara aceasta la ora 20.30 la casa roz,atat eu cat si andra va rugam frumos pe cei care ati primit un PM, acum 2 zile, sa nu lipsiti, ca avem ceva foarte important de rezolvat. Organizati un stunt show? Proabil ne vom intalni ca si eu tot acolo merg Doar de 2 ori pe saptamana ca voi mai merge si la fitness + sauna, dar in Floreasca. Acolo am abonament de la munca Eu ma duc azi si poimaine, deci se pare ca nu ne intersectam saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 eu voi ajunge mai tarziu putin deoarece pe la 8 plec de la birou...munca tata....va gasesc acolo. da razvan, ne gasesti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 buna dimineata, in seara aceasta la ora 20.30 la casa roz,atat eu cat si andra va rugam frumos pe cei care ati primit un PM, acum 2 zile, sa nu lipsiti, ca avem ceva foarte important de rezolvat. multumiri e faza cu spirala...urinoterapie..etc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 da razvan, ne gasesti acolo ok.spor la munci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 neatza, bre pipalshi! ieo m-apuchez de resuscitat mobrele, ca avem donatoare de organe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 neatza, bre pipalshi! ieo m-apuchez de resuscitat mobrele, ca avem donatoare de organe!!! Bv bre... 3 dintr-o lovitura,asta din poza arata cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Neatza ... care v-ati inscris la Mr. Moto ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Neatza ... care v-ati inscris la Mr. Moto ?? Eu am fost inscris...cu preaviz,la fel si Nebunake,Adidas...si.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Eu am fost inscris...cu preaviz,la fel si Nebunake,Adidas...si.... Si....si....Sonea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 deci nu mai are rost sa ma inscriu...prea multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Gixxx, voi veni special sa te vad si sper sa am ocazia sa-ti strang mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 deci nu mai are rost sa ma inscriu...prea multi Ehh na... inscrie-te! Oricum, se stie castigatorul By the way,o sa aveti costumatie speciala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Ehh na... inscrie-te! Oricum, se stie castigatorul By the way,o sa aveti costumatie speciala? am aflat si eu cine va fi.......traim in romania tara blaturilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 am aflat si eu cine va fi.......traim in romania tara blaturilor Damn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Gixxx, voi veni special sa te vad si sper sa am ocazia sa-ti strang mana. ...Vezi ca eu sunt rusinos si...fug deci nu mai are rost sa ma inscriu...prea multi De ce nu...oricum noi ne-am inscris sau in unele cazuri am fost inscrisi la marea caterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ...Vezi ca eu sunt rusinos si...fug De ce nu...oricum noi ne-am inscris sau in unele cazuri am fost inscrisi la marea caterinca nu stiu ce sa zic..pana cand se mai fac inscrieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 nu stiu ce sa zic..pana cand se mai fac inscrieri? Pai da si tu un tel si spune-le ca vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Pai da si tu un tel si spune-le ca vii vreau sa opresc si ptr BAshinu' un loc la handicapati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 am aflat si eu cine va fi.......traim in romania tara blaturilor Cine? Ia si te inscrie ca eu nu ma mai duc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Cine? Ia si te inscrie ca eu nu ma mai duc! ah de cand asteptam sa dau ochii cu tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ah de cand asteptam sa dau ochii cu tine ) Cum asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate