Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 VREAU KFC !!!!! Care imi aduce? Treaba cu stapana a fost ca-n povesti,3 zile si 3 nopti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 apopos in seara asta joaca steaua si o sa fie aglomerat peste tot.Cine aveti nr de la casa roz si a facut rezervare ar putea sa intrebe de o masa mai mare de unde sa vedem si meciul?ca cel putin eu vreau sa il vad.merci Pink House: 031.250.35.43; 0721.542.909 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Treaba cu stapana a fost ca-n povesti,3 zile si 3 nopti Gixxx,multumesc! Aripioare picante plz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 pe la 2 am fost pina in Romana. Nu zisesi nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 pe la 2 am fost pina in Romana. Nu zisesi nimic... Ba nu,tu n-ai zis ! ca cel putin eu vreau sa il vad. Si eu credeam ca vii sa ma vezi NUMAI pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) salutari! ma bag si eu aici cu o intrebare daca nu deranjez...caut si eu pe cineva care are un garaj sau sta la curte prin zona militari sa tin o dracie din asta: http://www.quadszone.com/v3/blog/wp-conten...08_lateral2.jpg pt vreo 4 zile daca ma poate ajuta careva astept un pm. multumesc Editat Noiembrie 5, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Si eu credeam ca vii sa ma vezi NUMAI pe mine Blonda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) @semnatura lu' JeiJei - cred ca n-ai dori asta nici unui motociclist care e posesorul de drept al unui motor... (poate cu exceptia tampitilor ce calca copii pe trecere dar pentru aia nu ajunge nici puscaria ) Editat Noiembrie 5, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Blonda.. JJuleeeeee,pierzi 15 min doar ca sa ma pupi pe mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 JJuleeeeee,pierzi 15 min doar ca sa ma pupi pe mine ... Chiar ca!!! Imi datorezi 15 minute.. ...30, cu astea.. :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Chiar ca!!! Imi datorezi 15 minute.. ...30, cu astea.. :lol: =2,35 din tripla simpla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 cata lume noua in ultimul timp....pe forumul asta......de buburuza cu barbie ce mai stiti??? Ne-am luat vacanta Ce te mai roade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Chiar ca!!! Imi datorezi 15 minute......30, cu astea.. Haha Mda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Haha Mda.... =2,86... mai incearca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 =2,86... mai incearca! Las ca il cert pe mess pe JJ pentru ce a scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Las ca il cert pe mess pe JJ pentru ce a scris Mdeah.. pe forum se da tigroaica, da' pe messengereanu'.. Obey the MASTER... MASTER... MASTER OF PUPPETS!! =2,86... mai incearca! La ce total ajunseram, bre?? Editat Noiembrie 5, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ne vedem asta seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Romeo, vreau si eu pozele si filmuletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 apopos in seara asta joaca steaua si o sa fie aglomerat peste tot.Cine aveti nr de la casa roz si a facut rezervare ar putea sa intrebe de o masa mai mare de unde sa vedem si meciul?ca cel putin eu vreau sa il vad.merci da....20.30 ne vedem asta seara da...20.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) mai nebunule ma...tzie tzi-e dor de mine si n-ai shtiut cum sa-mi spui decat pe forum!Las' ca trece...te faci tu mare...n-o sa mai doara Auzi domnisoara....daca era asa te abordam pe mess.....dar cred ca ti-ar sta mult mai bine cu un ignore....ptr ca esti basinoasa pe NIMIC.........te crezi........pffff vai de tine vin si eu primiti intrusi? Editat Noiembrie 5, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 La ce total ajunseram, bre?? =2,96, da' cu greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 =2,96, da' cu greu... ce vb aici mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ce vb aici mah? incearca doi copchii sa numere pana la 3 simple si ieo le tzin evidentza... cica n-au incredere in tzinerea de minte a ei si nici in numaratuarea lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Auzi domnisoara....daca era asa te abordam pe mess.....dar cred ca ti-ar sta mult mai bine cu un ignore....ptr ca esti basinoasa pe NIMIC.........te crezi........pffff vai de tine Bashinos nu e decat unul... THE STIREFARTER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Bashinos nu e decat unul... THE STIREFARTER! mars la cotet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate