laurmlau Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Inainte de a urca in mijlocul de transport in comun, asigurati-va ca aveti un titlu de calatorie valabil! blaze iti tin un loc cald in fatza langa sofer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Inainte de a urca in mijlocul de transport in comun, asigurati-va ca aveti un titlu de calatorie valabil! blaze iti tin un loc cald in fatza langa sofer? ai pile la ratb si vrei sa ma plimbi ? !! cu ce mergem cu tramvaiu sau cu trolebuzu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 nush hai sa intrebam..alo galeria...in ce e mai cald? 41 sau 336? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 nush hai sa intrebam..alo galeria...in ce e mai cald? 41 sau 336? eu zic in 336 baga caldura ca e metrzan si e mai nou ca 41 !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) deci frate...citaro (336) asta...pe gpl..are 240 kW (326 CP) da'l dreacu de r1..fetelor imi iau mercedes..locuri in picioare 70..pe scaun 24 Editat Noiembrie 7, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 deci frate...citaro (336) asta...pe gpl..are 240 kW (326 CP) da'l dreacu de r1..fetelor imi iau mercedes..locuri in picioare 70..pe scaun 24 Cre' ca iesi mai ieftin cu un R1.. da' ai grija la lane-splitting.. Cel mai mare avantaj e ca poti sa-ti lasi gelu' in vant, totusi.. nu mai e casca obligatorie.. Si poti sa plimbi juma' din "adevaraciunile" de pe pitzi.org de-odata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Cre' ca iesi mai ieftin cu un R1.. da' ai grija la lane-splitting.. Cel mai mare avantaj e ca poti sa-ti lasi gelu' in vant, totusi.. nu mai e casca obligatorie.. Si poti sa plimbi juma' din "adevaraciunile" de pe pitzi.org de-odata.. io nu intru pe pitzi.org...stau pe forum militari glumaaaaa Editat Noiembrie 7, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 io nu intru pe pitzi.org...stau pe forum militari glumaaaaa urat din partea ta !! ma simt jignit !! Apropo , tratamente cosmetice naturiste, intretinere-recuperare ten fata si burta. Recalcifiem danturi deteriorate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) bai blaze..gata..hai sa nu mai facem posturi de umplutura..sau sa vorbim aiurea..ca poate ne face dreacu super useri.... Editat Noiembrie 7, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 bai blaze..gata..hai sa nu mai facem posturi de umplutura..sau sa vorbim aiurea..ca poate ne face dreacu super useri.... Ce are ma !! Poate vrei sa fii ca shinu in carantina toata viata, izolat de populatie ! iauzi ,cor de flautisti cautam doua guriste pentru formatie,nu necesita experienta doar vointa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 gata..am plecat...sanatate acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Multumesc pt sustinere Neata... Ma doare capuuuuuuuu...si am o vaga banuiala ca nu-s singuru' cu problema asta,nu Cosmin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 Neata pupics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Multumesc pt sustinere Neata... Ma doare capuuuuuuuu...si am o vaga banuiala ca nu-s singuru' cu problema asta,nu Cosmin? si pe mine! si n am baut! Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Buna dimineata! Moa' ce durere de cap am ... Va pup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Pentru ca ma fuce o durere de cap de zile mari de la oboseala, ca de alcohol nu poate fi vorba, cautati-ma pe PM sau pe YM pentru linku' catre poze.. Hope you understand.. Picard, out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Pentru ca ma fuce o durere de cap de zile mari de la oboseala, ca de alcohol nu poate fi vorba, cautati-ma pe PM sau pe YM pentru linku' catre poze.. Hope you understand.. Picard, out! JJ, multumesc frumos ptr poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Buna dimineatza la ora 12 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) Neatza fetelor Neatza si tie, Dan.. Editat Noiembrie 8, 2008 de Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 Iar vbeste Dan cu prietena lui imaginara Neata, Rux! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Iar vbeste Dan cu prietena lui imaginara Neata, Rux! Buna dimineatza Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 Au, da' shi mangaieri, oai... dane, sezi bland, ca iau bataie acasa PS: ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Buna dimineatza Kali ma faci geloasa Iar vbeste Dan cu prietena lui imaginara Neata, Rux! Neatza! (desi s-a facut deja pranz) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 ba blaze...cum ai ajuns azi dimineata acasa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Buna dimineata! De abia acum m-am dat jos din pat, dar nu cred ca pentru prea mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate