Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) Uite aici niste idei.. Razvan,vezi k ii datorezi 15min lui JJ.... Si-nca 60 din partea mea ....ce darnica sunt azi ... Editat Noiembrie 10, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Uite aici niste idei.. JJ as aprofunda o varianta d"aia da vreau sa devin un om cu obligatii in societate,sa imi intemeiez si eu o familie....si mai ales ca un barbat asa chipes ca mine nu are cum sa plece asa dintr o data in lumea celor drepti....unde nu e durere nici intristare nici suspin Razvan,vezi k ii datorezi 15min lui JJ.... Si-nca 60 din partea mea ....ce darnica sunt azi ... Andra nu stiu la care 15 minute te referi dar un lucru e sigur,eu am un target stabilit de 3 minute, dupa ceas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Razvan,vezi k ii datorezi 15min lui JJ.... Si-nca 60 din partea mea ....ce darnica sunt azi ... Pare rau, minutele se raporteaza, dar nu se pot face cadou.. JJ as aprofunda o varianta d"aia da vreau sa devin un om cu obligatii in societate,sa imi intemeiez si eu o familie....si mai ales ca un barbat asa chipes ca mine nu are cum sa plece asa dintr o data in lumea celor drepti....unde nu e durere nici intristare nici suspin Andra nu stiu la care 15 minute te referi dar un lucru e sigur,eu am un target stabilit de 3 minute, dupa ceas Asa-i, trebe intai sa te duci la Bollywood.. 3 minute target sau record?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Pare rau, minutele se raporteaza, dar nu se pot face cadou.. 15 si cu 15 face 90 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Cata activitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Cata activitate... eu daca mai muncesc in stilul asta termin azi proiectul la care am termen 15. Deci tre sa iau o pauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 estetzi activia tudei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Cata activitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Pare rau, minutele se raporteaza, dar nu se pot face cadou.. Asa-i, trebe intai sa te duci la Bollywood.. 3 minute target sau record?? target JJ,recordul e mai jos putin ..dar prevad ca il depasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 target JJ,recordul e mai jos putin ..dar prevad ca il depasesc I-AUZI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 1) Pare rau, minutele se raporteaza, dar nu se pot face cadou.. 2) 3 minute target sau record?? 1) merge o reincarcare de c...ont? 2)diferentza e prea mica... puate 3 minute record si 15 minute target... target JJ,recordul e mai jos putin ..dar prevad ca il depasesc pe contrasens? I-AUZI ... ...cum mai canta cucu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 2)diferentza e prea mica... puate 3 minute record si 15 minute target... ...cum mai canta cucu'... 2) 3min Razvan si 15min JJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 2) 3min Razvan si 15min JJ 'eh, ie ji iei mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 mai tu stii ceva..... culmea azi iau banutii ... Vrei sa fii prietenul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) ieo m-apucai de remodeling de motorete, ca sa-mi omor timpu'. Vrei sa fii prietenul meu? pe haifaiv? sar'naaaa!!! Editat Noiembrie 10, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 ieo m-apucai de remodeling de motorete, ca sa-mi omor timpu'. pe haifaiv? sar'naaaa!!! Nu vorbea cu tine,bre,ci cu danradu care a promis sa scoata azi toate gagicile din Militari la suc Pe 30 vine randul lui Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 Nu vorbea cu tine,bre,ci cu danradu care a promis sa scoata azi toate gagicile din Militari la suc a chel eur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 a chel eur? La 20? DanRadu ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 nu va mai chinuiti sa-mi organizati petrecere surpriza ca am aflat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Nu vorbea cu tine,bre,ci cu danradu care a promis sa scoata azi toate gagicile din Militari la suc Pe 30 vine randul lui Razvan pe 30 te duce tata unde vrea sufletu lu" papusa...de aia muncesc,sa te fac fericita pe contrasens? omule de cand prevad ca il depasesc....cred ca se alege praful....l=as depasi pe toate partile dar numai sa nu ma mai pierd la 2: 58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Nu vorbea cu tine,bre,ci cu danradu care a promis sa scoata azi toate gagicile din Militari la suc Pe 30 vine randul lui Razvan ce rele iestetzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 pe 30 te duce tata unde vrea sufletu lu" papusa...de aia muncesc,sa te fac fericita Vedeti mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 omule de cand prevad ca il depasesc....cred ca se alege praful....l=as depasi pe toate partile dar numai sa nu ma mai pierd la 2: 58 last count: 2,96! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 last count: 2,96! Sa speram ca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Vedeti mah? NU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate