Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Poai nu asa vorbiram acum cateva zile ? Nu mai am mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Poai nu asa vorbiram acum cateva zile ? Nu mai am mess ce ati vorbit voi si eu nu stiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 precum cainele scapat din lant.... o luam la fuga pe strada ... libertate ..libertate.... si ne facem de cap , shiiiiiiiiii am gresit asta nu trebuia spus .. , nu ? ne facem de cap cu o sawerma ceva...nu cu altceva,ca vorba aia,pe frigutzul asta...pe strazi....ce dracu sa facem....se intreaba daca o avem ca accesoriu sau din nastere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Eu cu Ramona,nu cu danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Eu cu Ramona,nu cu danradu aham, am inteles.. gata, m-am linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Eu cu Ramona,nu cu danradu mda, hai ca o sa imi deschid o noua afacere: "LA NASHU' SRL" si intra in oferta si asistenta juridica de dupa....adica aia de divort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 adica unde nu mai scap de voi. La munca NU, acasa NU,.....unde-i al treilea loc? Sa nu-mi spuneti ca va luati/aveti pamant in sat cu mine. ee suntem si noi tinerei,nu avem bani de investitii d astea....poate tata socru sa ne ia ceva acolo,d'un cuib sor de nebunii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Gata copchii,haidem la culcarica! Eu as mai sta,dar mi-e pofta de moor de o tigara si nu ma mai lasa (hhhmm,hhmm) sa fumez Asa ma culc si macar visez k fumez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 SUNT FRUMOS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 SUNT FRUMOS... tu cand n-ai ce face iti faci singur complimente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 SUNT FRUMOS... stiiiim, si de aceea te iubim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 tu cand n-ai ce face iti faci singur complimente? Rautati, rautati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 tu cand n-ai ce face iti faci singur complimente? Pai daca mi-au murit laudatorii/// stiiiim, si de aceea te iubim Sarumana nasa.... Rautati, rautati... Numai tu ma iubesti...Sti de fapt ca vom fi colegi de salon la surzi......ca TU NU AUZIIIIII... Si mai am si ureche muzicala....daa si o voce.... Carreras e o minciuna pe langa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Si mai am si ureche muzicala....daa si o voce.... Carreras e o minciuna pe langa mine... cred ca de la vaza aia ti se tragea talentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Nu va mai luati de Sonea k el e laleaua noastra. Ma duc sa fumeeeeezzzzzzzzz,sa nu-i ziceti lui ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) Nu va mai luati de Sonea k el e laleaua noastra. Ma duc sa fumeeeeezzzzzzzzz,sa nu-i ziceti lui ...... Laleaua noastra neagra Editat Noiembrie 10, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 singur intre atate fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Iote si la buburuza Cami,noi nu auzim ma Shon_Ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Numai tu ma iubesti...Sti de fapt ca vom fi colegi de salon la surzi......ca TU NU AUZIIIIII... Si mai am si ureche muzicala....daa si o voce.... Carreras e o minciuna pe langa mine... Pai daca nu ma pun bine cu tine cu cine mai cant? Iote si la buburuza Cami,noi nu auzim ma Shon_Ea Dar el nu stie ceva...eu nu aud cand e in patut...tre' sa-l mai dea cineva jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 cred ca de la vaza aia ti se tragea talentul Iti dai sema ca pe aia o sa ia dan 2 mil dolari ,,,ala a fost primul microfon al menestrelului.... Nu va mai luati de Sonea k el e laleaua noastra. Ma duc sa fumeeeeezzzzzzzzz,sa nu-i ziceti lui .... Uite cine ma apara.....Sa nu mai fumezi gazonul.... Laleaua noastra neagra Pai daca nu ma uda nimeni m-am ofitlit si m-am inegrit de suparare... singur intre atate fete NU uita urarea noastra...... Iote si la buburuza Cami,noi nu auzim ma Shon_Ea Rautatzi Pai daca nu ma pun bine cu tine cu cine mai cant? Dar el nu stie ceva...eu nu aud cand e in patut...tre' sa-l mai dea cineva jos :la Poate facem o formatie..o numim buburuza si laleaua sau invers..laleau si buburuza ..si facem un cantec despre globalizare..... Asta cu patutzul e mangla sa moara Frantza...Vrea sa vina ea sa ma ia la pliciuri de muste...si-ar dorii la cat e de rea cu mine....uffffff surdo...ce e mai naspa ca am stat langa rechinu si nu mai vad bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Stati k posteaza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Nu va mai luati de Sonea k el e laleaua noastra. Ma duc sa fumeeeeezzzzzzzzz,sa nu-i ziceti lui ...... ai comis-o....te rup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Down on your knees,boy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 va arde(ti) de joaca? ai comis-o....te rup .....aaaaaa.....cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Razvane daca te apuci de treaba sa nu uiti....sa fie tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate