Thomas Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 hihihi... ca tot romanu' mocangiu... daca e moca, as intreba si io... as pleca o saptamana prin mai, cam intre 15 si 22 mai.se poate? Pai cu 1-2 zile inainte sa pleci ma anunti sa vdm la ce ora sa o aduci. O bagam in curte, o dam in "primire" lui Leu, o imprietenim cu a mea si basta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Eu, azi cred ca mi-am luxat mana dreapta...daca n-o fi rupta, vad maine (( deci pauza 1 sapt cel putin... bineinteles cu motorul...am cazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Stie cineva ceva de un mic accident pe Timonierului? La intrarea dinspre Iuliu Maniu? Din cate am auzit de la vecini l-ar fi lovit masina pe motociclist si apoi l-a luat salvarea, dar asta e tot ce stiu Prodigy tu ai fost? Sau ai luxat-o in alta parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 @Prodigy - insanatosire grabnica da si tu id de mess, sau il iau de la jordy ? damage report ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 @Prodigy - insanatosire grabnicada si tu id de mess, sau il iau de la jordy ? damage report ? Id`ul il poti lua si d la mine. Detalii despre incident va poate oferi Jordy ca el a ajuns cu ceva timp inaintea mea la fata locului. Dupa cum stiti pe Maniu prima banda e folosita drept parcare iar apoi se formeaza 2-3 benzi. Motoristul l`a depasit pe partea dreapta pe conservar, moment in care individul a virat dreapta, acrosandu`l pe omul nostru cu Honda. Motorul avea carenele destul de julite pe partea stanga iar tipul si`a suparat clavicula. Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 nu..eu am avut incident pe virtutii...am franat fata si am prins pietricele....oricum au fost oasele sarite de la locul lor (gat, Cot, genunchi si mana) nimic grav...uhhhh..... prodigyheill id.... Azi 24 04 2008 a mai fost un accident din cate am inteles eu pe la D-na ghica..si ca ar fi destul de rau....un Kawa argintiu lovit de o masina...detalii stiti? insanatosire riderului si celui de pe iuliu maniu ! Cam timida Super buburuza noastra... stie ea la ce ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Stie cineva ceva de un mic accident pe Timonierului? La intrarea dinspre Iuliu Maniu? Din cate am auzit de la vecini l-ar fi lovit masina pe motociclist si apoi l-a luat salvarea, dar asta e tot ce stiu Prodigy tu ai fost? Sau ai luxat-o in alta parte? ieri eram pe acolo. am vazut doar motorul care era sifonat bine pe dreapta. din cite am inteles maotciclistul avea o clavicula rupta. si tot din ce am inteles de la o prietena de-a lui, el ar fi fost de vina ca a depasit pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Moral a fost vinovat poate riderul...nu exista o lege care-ti zice ca nu ai voie sa depasesti pe dreapta...! iar un mic secret....el era pe banda a 2-a acolo unde nu exista marcaj si am impresia ca nu e marcat iuliu maniu...cel mai apropiat vehicul, moped de bordura e considerat vehicul, moped care circula pe banda 1 de circulatie...in cazul nostru avand masina parcata langa bordura....deci...banda a 2 riderul..iar boul cu masina cand vireaza dreapta se mai uita si-n oglinzile laterale....no offence! Editat Aprilie 24, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Moral a fost vinovat poate riderul...nu exista o lege care-ti zice ca nu ai voie sa depasesti pe dreapta...! iar un mic secret....el era pe banda a 2-a acolo unde nu exista marcaj si am impresia ca nu e marcat iuliu maniu...cel mai apropiat vehicul, moped de bordura e considerat vehicul, moped care circula pe banda 1 de circulatie...in cazul nostru avand masina parcata langa bordura....deci...banda a 2 riderul..iar boul cu masina cand vireaza dreapta se mai uita si-n oglinzile laterale....no offence! eu am spus ce a zis prietena tipului. nu am vazut accidentul. am ajuns dupa ce plecase salvarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 oricum soferii de masini au boala sa ii darame pe cei care depasesc prin dreapta (motociclistii) deci..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 nu vb urat azi ! e vinerea MARE ! m-am certat ieri cu un coleg - conservar ca noi incalcam legea, ca-i depasim coloana, ca era unu sa-i ia mana cand a vrut sa arunce tigara pe geam....bla, bla nu voi mai depasii coloana, cand ei nu-si vor mai parca conservele aiurea ( daca nu era sarbatoare foloseam alt cuvant ), nu vor ....hai ca m-am plictisit oricum ii cosider niste penibili penali, care nici macar nu stiu la ce folosesc oglinzile laterale hai ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) nu vb urat azi ! e vinerea MARE !m-am certat ieri cu un coleg - conservar ca noi incalcam legea, ca-i depasim coloana, ca era unu sa-i ia mana cand a vrut sa arunce tigara pe geam....bla, bla nu voi mai depasii coloana, cand ei nu-si vor mai parca conservele aiurea ( daca nu era sarbatoare foloseam alt cuvant ), nu vor ....hai ca m-am plictisit oricum ii cosider niste penibili penali, care nici macar nu stiu la ce folosesc oglinzile laterale hai ca 'tu-le mortzii lor, vedea-le-as dejtele retezate, sau macar "faultate" pentru o perioada, ca sa se invete minte!! Pe motor n-am patit-o inca, insa pe baisical am primit cateva tigari in piept.. Cat de mici sa ai bilutzele sa fugi cu masina de unu' pe baisical, de frica sa nu-ti mute falca?? ..nici nu spun cat de "civilizat" e gestul.. dar asta deja nu mai observam.. LE: Sunt ateu, azi nu e nici macar vineri, timpul e doar un instrument de masura.. Editat Aprilie 25, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 nu..eu am avut incident pe virtutii...am franat fata si am prins pietricele....oricum au fost oasele sarite de la locul lor (gat, Cot, genunchi si mana) nimic grav...uhhhh.....prodigyheill id.... Azi 24 04 2008 a mai fost un accident din cate am inteles eu pe la D-na ghica..si ca ar fi destul de rau....un Kawa argintiu lovit de o masina...detalii stiti? insanatosire riderului si celui de pe iuliu maniu ! Cam timida Super buburuza noastra... stie ea la ce ma refer Sanatate maxima tuturor. Detalii despre acc de la dna ghica gasesti la accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPR Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 da-ti-mi si mie un add: civinipi@yahoo.com ma anuntati si pe mine cand iesim la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 care are o cheie de filtru? trebe sa fac schimbu de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 fiecare cu ce-l doare.... si sasha a avut accident ieri la opera center si cand am ajuns acolo dubita care a dat peste el, nu mai era.. ca n-a vrut politia sa vina acolo dar, inca nu stiu daca s-a dus totusi sa declare accidentul. mai nasol e ca nu i-au luat numarul si pe camerele de filmat de la opera nu se vede numarul clar... ei sunt ok (asa sustineau ieri!) n-au vrut sa mearga la spital! Se face din ce in ce mai cald.... aveti grija dragilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 saptamina asta a fost saptamina neagra. am picat ca mustele. si eu am cazut luni. dar eu am scapat ieftin de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Moral a fost vinovat poate riderul...nu exista o lege care-ti zice ca nu ai voie sa depasesti pe dreapta...! ba iote cum exista http://instructorauto.bynet.ro/regulament-...utier-5-3-3.php in rest de bine sa auzim frate jonlup, ieri fusai (am fost) la Praga, berea astora e mai tare decat a nemtilor dovada in plansa alaturata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 un alt accident azi, la baneasa, o masina a dat peste un motociclist.. din pacate nu stiu nr motorului! dar, mi-a spus sefu ca l-au trimis la spital. nu-si pierduse constienta insa nici bine nu era! si asta pt ca nu i-a acordat unu' prioritate! Singurul motiv pt care mai anunt tragediile astea este pt ca vreau sa ma asigur ca accidentatul nu este unul dintre voi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ba iote cum exista http://instructorauto.bynet.ro/regulament-...utier-5-3-3.php in rest de bine sa auzim frate jonlup, ieri fusai (am fost) la Praga, berea astora e mai tare decat a nemtilor dovada in plansa alaturata Ce afurisit e asta mic! Si sac ca si eu am fost la Praga si am baut bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 intalnire 16 : 30 in parcare la Sir pentru o mini plimbare...cine vrea sa fie acolo e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Diseara ne mai vedem la Nasu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 anuntati la ce ora va intalniti ca nu stiu sigur daca vin! aaa, si daca ramane sigur la nasu' Va pup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 e vineeeeeriiiii!!!!!!!!!!!!!! diseara, la nasu'? la orili 20? hai, care vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 f frumos nimeni la nashu......hai Paste Fericit tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate