Prodigy Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 daca se pune de-o cursa vreau si eu sa particip,mi-am luat chiloti cu blanitza protectii ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 protectii ai? nu-mi trebuie,mai am niste gel de par pe acasa,ultra strong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hai mah, lasa Ursu. Mergem si noi pe la Snagov sau la Mihailesti la un mic Micii aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Micii aia... ce-i cu ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hibernati? @Vecine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Nu hibernam vecinico, ne uitam la film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ce-i cu ei? NU erau buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 NU erau buni Ba erau foarte buni Nu stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 buei somnorosilor ... va spargeti toti dimineata in "buna dimineata" da "buna noaptea" nu stie nimeni in afara de mine???? sculaaaaaaaaaaa-rea!!!! hai ca maine sau ma rog azi va salut si eu pe la 14 ) apropos ... plimbarica plimbarica ... eu Borris si Redslayer (si Angel dar in alte companii) ultimii frigurosi de pe metereze ... hihi ... abia astep sa vad cat de frig poa' sa fie de sa nu mai ies eu cu semi-slick-urile mele ) aaa era sa uit 'neata!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 BUNA Dimineata Rox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 buei somnorosilor ... va spargeti toti dimineata in "buna dimineata" da "buna noaptea" nu stie nimeni in afara de mine???? sculaaaaaaaaaaa-rea!!!! hai ca maine sau ma rog azi va salut si eu pe la 14 ) apropos ... plimbarica plimbarica ... eu Borris si Redslayer (si Angel dar in alte companii) ultimii frigurosi de pe metereze ... hihi ... abia astep sa vad cat de frig poa' sa fie de sa nu mai ies eu cu semi-slick-urile mele ) aaa era sa uit 'neata!!!! alo..babo, trecu multi ani de la ultima ora de gramatica sau ai studiat limba romana cu portaru? reisaritzo, tot intr-un derapaj o tinea animalu tau din cauza celor 160 de Nm, si cand dadeai a6a derapa, e prea puternica mobra,eu zic sa o vinzi si sa cumperi o hayabusa de la mine, sau macar sa-mi cumperi mobra aa..si te rog sa nu ma mai suni cand sunt in aeroport pt ca tocmai ce le montaseram alora niste materiale explozive...sa curga sangeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sau san-geeeee..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Neata , miros de weekend ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 ce gixx? nu lua 954 ca astea se strica repede, pantera stie Huooo! Nu se strica deloc ! Se tranteste in parcare de bizonii de la Realitatea alo..babo, trecu multi ani de la ultima ora de gramatica sau ai studiat limba romana cu portaru?reisaritzo, tot intr-un derapaj o tinea animalu tau din cauza celor 160 de Nm, si cand dadeai a6a derapa, e prea puternica mobra,eu zic sa o vinzi si sa cumperi o hayabusa de la mine, sau macar sa-mi cumperi mobra aa..si te rog sa nu ma mai suni cand sunt in aeroport pt ca tocmai ce le montaseram alora niste materiale explozive...sa curga sangeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sau san-geeeee..? Pustiulica, poti lua loc, Ai nota 2 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Huooo! Nu se strica deloc ! Se tranteste in parcare de bizonii de la Realitatea Pustiulica, poti lua loc, Ai nota 2 ! tu nu comenta ca esti mai mica,da? si vezi cum te comporti ca poate vorbesc cu bastinasii sa-ti dea un sut in fund sa te trimita pe alte topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 tu nu comenta ca esti mai mica,da?si vezi cum te comporti ca poate vorbesc cu bastinasii sa-ti dea un sut in fund sa te trimita pe alte topicuri ce nashpa esti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Neata , miros de weekend ... la mine in birou e miros de somn si munca azi ce nashpa esti...... alina a zis aseara ca sunt frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Neatza lume veche si lume noua Ati mancat mici aseara? Vai ce soare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Vai ce soare .... Si ce WE de rahat (dpdv al vremii) se anuntza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Chiar .... ce facem in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Neatza lume veche si lume noua Ati mancat mici aseara? Vai ce soare .... Bre Pantero, te rog sa retii ca m-a salutat si pe mine am mancat la mici de nu ne-au ajuns,ne-am intalnit vreo 25 de motoare la victoriei,ne-am deplasat pana in Brasov unde rezervasem tot localul si nu ne-am saturat ca eram prea multi Editat Noiembrie 21, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Bre Pantero, te rog sa retii ca m-a salutat si pe mine Am retinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Ba nu,v-am salutat pe amandoi ca va cunosc Pe tine te vad cam des, pe Panterutza cam rar,asa k pe ea o si pup acum,na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Ba nu,v-am salutat pe amandoi ca va cunosc Pe tine te vad cam des, pe Panterutza cam rar,asa k pe ea o si pup acum,na! ma cunoaste chiar daca ai auzit cumva ca am fost la puscarie trei ani sa nu crezi,ca lumea e rea si vorbeste..ca e ciudosi multi daca ma vezi si pe mine mai rar, dai si mie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Niste virusi de raceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Niste virusi de raceala aoleo..ce tip?culoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate