iuliahohan Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 La multi ani Thomas. Dane imi pare rau ca ti-ai schimbat optiunile.Ce buna a fost papica aseara draga mea buburuza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 La multi ani, Thomas!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Oooo... LA MULTI ANI,Thomas !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Neata' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 facem norma Gixxule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 9, 2008 Autor Share Postat Decembrie 9, 2008 Iulia, ce a gatit buburuza? Noi am fost un pic ocupati ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Vld, ce mai face frate-tu, ca nu am mai auzit de el de juma' de an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Iulia, ce a gatit buburuza? Noi am fost un pic ocupati ieri. [/quo buburuza nu stie sa gateasca decat ceai de fructe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 cosmin ... bag eu de seama .. ca tu nu ma mai iubesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 La multi ani Thomas.Dane imi pare rau ca ti-ai schimbat optiunile.Ce buna a fost papica aseara draga mea buburuza. Cu mine vorbesti? buburuza nu stie sa gateasca decat ceai de fructe... Ba Buburuza stie sa faca multe, dar nu vrea sa va arate Iulia, ce a gatit buburuza? Noi am fost un pic ocupati ieri. Aseara n-am gatit. Aseara m-am transformat si va continua si in seara asta procesul de transformare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) Cu mine vorbesti? Ba Buburuza stie sa faca multe, dar nu vrea sa va arate Aseara n-am gatit. Aseara m-am transformat si va continua si in seara asta procesul de transformare Normal ca cu tine dar tu nu auzi,am uitat ca tre sa tip ca tu esti surda.... Buburuza stiu cel mai bine sa cante,aviz amatorilor. Iti pui coarne pe filet?sa fi si mai a dracu decat esti? Editat Decembrie 9, 2008 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Iti pui coarne pe filet?sa fi si mai a dracu decat esti? Daaaa...sunt din ce in ce mai a dracu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 La Multi Ani Thomas. La cat mai multi kilometrii pe mobra, si pe cat se poate fara filmari ale Militiei romane cu tine in rol principal Toate cele bune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 LMA Thomas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) Motociclisi! Propun sa initiem o parada de CRACIUN in costume de MOS! Daca avem parte de "asfalt uscat" ar fi foarte tare! Costumele nu cred sa fie foarte scumpe .... Hai, care mai da, care mai pune ... care il tine mobra!!! Mana sus vitejii, mana sus care este motociclist! NE BAGAM???? P.S. Caciula si barba se pot lipi pe casca Editat Decembrie 9, 2008 de >>xXx<< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 9, 2008 Autor Share Postat Decembrie 9, 2008 Nu suna rau. Daca sunt apta pana atunci, I'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Daca sunt apta pana atunci, I'm in Apta dpdv??? Ai sa fi cu siguranta, MOSUL e darnic in acea peroada a anului! Ai sa vezi, vei avea ocazia ca tu la randul tau sa fi MOSU ... ALTCINEVA???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 ce intelegeti voi cu parada cu mosi ca pe 19(sau 21) or sa faca cei care se duc la casele de copii niscai plimbari cu motoarele imbracati in mosi. (ce lenu imi e sa scriu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 De ce vineri 19 decembrie sau duminica 21 decembrie si nu sambata 20 decembrie! Oricum, frumoasa initiativa si daca este asa, probabil am sa fiu si eu prezent dar mai degraba daca se va petrece pe 20 sau 21 decembrie ... 19 fiind o zi ocupara din viata mea. Chiar am sa ma interesez despre ce este vorba. Si daca pe 19 - 21 este stabilita iesirea aceasta in scop nobil, caritabil ... de ce nu am iesi la o defilare pe moto in costume de MOS si pe 25 - 26, asa, de fun ... Pana la urma ideea cu actiunea din 19 - 21 este laudabila si sper sa pot raspunde prezent cu ceva daruri pentru copii insitutionalizati ... dar mi-ar place sa iesim si de CRACIUN ... just for fun ... sau poate aveti si alte idei la care sunt extrem de deschis. HO HO HO ... DRAGII MOSULUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Motociclisi! Propun sa initiem o parada de CRACIUN in costume de MOS! Daca avem parte de "asfalt uscat" ar fi foarte tare!Costumele nu cred sa fie foarte scumpe .... Hai, care mai da, care mai pune ... care il tine mobra!!! Mana sus vitejii, mana sus care este motociclist! NE BAGAM???? P.S. Caciula si barba se pot lipi pe casca Sunt niste baieti care fac asta deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Sunt niste baieti care fac asta deja. daca te referi la cine cred eu, nu cred ca au facut mai multe iesiri, doar s-au tras in poze sa aiba pentru HI5 si acuma sh-au ascuns motoarele in scara blocului. @xxxx.....x: Da s-ar putea face si pe 20. Ma gindeam in primul rind ca, probabil, o chestie 'mai majora' ar putea iesi pe 21 cind se duc cadourile la copii pentru ca deja sunt chititi citiva sa o faca si probabil ca daca li s-a deschis apetitul, ii poti convinge sa faceti o tura mai lunga prin oras. Pe 25-26 nu cred ca scoti lumea multa din scutece si cred ca o sa fie totusi frig atuncea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Neata Militari! Motociclisi! Propun sa initiem o parada de CRACIUN in costume de MOS! Daca avem parte de "asfalt uscat" ar fi foarte tare!Costumele nu cred sa fie foarte scumpe .... Hai, care mai da, care mai pune ... care il tine mobra!!! Mana sus vitejii, mana sus care este motociclist! NE BAGAM???? P.S. Caciula si barba se pot lipi pe casca 100 mii in supermarketuri! Sunt niste baieti care fac asta deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Superb, adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Pacat ca nu ati avut in dotare si niste craciunite sexy neata all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Pacat ca nu ati avut in dotare si niste craciunite sexy neata all Wanna join Santa's Team? We have candys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate