super_buburuza Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Sa traiti, nenea adminu' ) Normal ca tre sa ne mai vedem si noi. Hotarati ora si locul, va rog Haideti sa ne vedem vineri seara la un ping pong. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 ce e aia airsoft? espilcati va rog sa stie si gurile noastre ce vorbeste!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) ce e aia airsoft? espilcati va rog sa stie si gurile noastre ce vorbeste!!!! airsoft este un joc...un fel de paint ball dar mult mai evoluat...foloseste arme din metal(replici)...si ca munitie bilute mici de plastic(cum erau alea la pistoalele cu bile)..un fel de mini razboi asa care se joaca intr-un cadru mai larg decat la paintball si e mai tactic. singura chestie e ca tre sa ai echipamentul tau propriu! http://en.wikipedia.org/wiki/Airsoft e mai explicativ decat mine! Editat Ianuarie 20, 2009 de aluar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Uitati baieti un topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Buna seara , de vazut ar trebui sa ne vedem , zic sa o facem sambata , mai spre seara nu de alta dar saptamana asta am de dat 3 (TREI )examene la master , asa ca sunt , suntem disponibili doar de sambata , cand incepe FIESTAAAAAAAAA PS are si Ruxandra examene , dar nu vrea sa zica .. merge pe burta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Buna seara , de vazut ar trebui sa ne vedem , zic sa o facem sambata , mai spre seara nu de alta dar saptamana asta am de dat 3 (TREI )examene la master , asa ca sunt , suntem disponibili doar de sambata , cand incepe FIESTAAAAAAAAA PS are si Ruxandra examene , dar nu vrea sa zica .. merge pe burta ... Are, normal ca da si ea dovada de stres si concentrare maxima in aceasta perioada, avand in vedere ca trebuie sa sustina 4 (PATRU!!! ) examene la facultate, asa ca il intrec pe d-l danradu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 pai "băfți"!! asa ca il intrec pe d-l danradu... inca-i mai spui 'domnul'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 frate daca airsoft inseamna sa ma apuc sa imi cumpar toate cele sa imi fasesc locatie de desfasurare a "luptei", etc, eu ma duc la lasertag ... sau paintball ... sau la patinoar si mai bine ... nu imi mai dati link-uri dati-mi explicatii clare vis-a-vis de posibilitatile de joc ... unde, cu ce, cat ne costa .... 'nseara .... noapte buna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) inca-i mai spui 'domnul'? Vezi de cat respect dau dovada fata de persoana lui? P.S. si asa m-a boscorodit ca i-am scris numele cu litera mica Editat Ianuarie 21, 2009 de Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 eu merg la ping pong.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) ce se mai aude cu campionatul de table .... ? nu se mai tine ... va este frica.. , promit sa dau doar cu un zar ... Sonea stie....... Editat Ianuarie 21, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Doamne cata rautate dane.......Cred ca o sa-l organizam la mine la magazin ca am 2 camere goale.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Offf...batraneilor... Si eu am avut examene saptamana asta. Chiar si astazi am unul la ora 19. Daca nu vreti sa ne vedem vineri, ne vedem fara probleme si sambata. Propun un ping pong, biliard, cico, o vorba la Bingo ca acolo le putem face pe toate Si vorbim despre campionatul de table tot acolo. Asta daca aveti chef sa mai iesiti si din barlog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Cand mai bagam un patinoar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Azi? Maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Cand mai bagam un patinoar? ha ha ha ...ai vazut tu pantera pe patine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 am vazut eu .... asa ca ... hai pe pati! in seara asta la ultimul program se inscrie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 salutare oameni buni eu sint CUCU am reinviat.......... unii ma cunosc mai mult altii mai putin, scz ca nu am fost prea activ anul care a trecut din anumite motive semnificative dar anul asta sper sa se mai shimbe cate ceva in bine .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 hello!puteti va rog sa imi recomandati un service moto[preferabil in militari...] care sa nu tina motorul pana la iarna viitoare si sa nu trebuiasca sa imi vand rinichii, ovarele si eventual o jumatate din ficat ca sa platesc reparatiile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 bre pipalshi, mai traitzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Numa' ieu arat mai tras la fatza, restu respira. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 ceva dragoste mai faceti si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2009 Neata, copii! In ultima vreme, se pare ca toti am fost cam ocupati. Va astept in excursie cu mine, vbesc foarte serios. Avem la dispozitie un autocar intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 L M A tuturor!!! Ce mai facceti?? Bine, sanatosi? salutare oameni buni eu sint CUCU am reinviat.......... unii ma cunosc mai mult altii mai putin, scz ca nu am fost prea activ anul care a trecut din anumite motive semnificative dar anul asta sper sa se mai shimbe cate ceva in bine .......... cucule sper ca ai iesit bine din aceste 'motive semnificative' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Foarte bine frate, sintem 3 persoane in familie......... a treia mai are putin si face un an! poate anul asta ne vedem mai dessss...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate