Kali Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 Apasu' ramane. Sunt f obosita, am avut o sapt grea, chiar voiam sa merg undeva pe langa casa. 21.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Apasu' ramane. Sunt f obosita, am avut o sapt grea, chiar voiam sa merg undeva pe langa casa. 21.00. Nu stiu unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Apasu' ramane. Sunt f obosita, am avut o sapt grea, chiar voiam sa merg undeva pe langa casa. 21.00. sa nu uiti sa intrebi de TsingTao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 str. Econom Cezarescu , zona Grozavesti , ucecom ..restaurant pui de urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 str. Econom Cezarescu , zona Grozavesti , ucecom ..restaurant pui de urs Hmm... Nu-i cam departe? Nu cred ca am sa pot ajunge pana acolo la cum merg eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 atunci, pentru 21:00 sa ramana la apasu' ca tot n-am reusit sa ajung pana acum p'acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 e cam departe. acolo tre sa vin cu motorul, so pa berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 @shinupt echipament incearca la outletu' scorpio prima data gasesti reduceri de 40% la casti, geci, pantaloni, cizme si manusi. daca te cumintesti...merg cu tine @ alexander hai la mine dupa husa !!! Am vrut sa vin aseara...da` a inceput ploaia si n`am mai ajuns in Militari ...am preferat sa mananc pizza si sa ma uit la film . Ne vdm in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) apashu ora 21 ...si eu prezent..pot lua pasager cu casca cine vrea .....2 degete sus de preferinta nu betiv Editat Mai 9, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 apashu ora 21 ...si eu prezent..pot lua pasager cu casca cine vrea .....2 degete sus de preferinta nu betiv sa speram ca nu ploua si putem merge cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 eu merg cu moto indiferent de vreme nu am bani de beri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Care ziceai bre ca fibra de sticla nu-i flexibila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) acum ma vezi?!?!?!! Care ziceai bre ca fibra de sticla nu-i flexibila? who, me? zi, ce-ai mai inventat la mobra? Editat Mai 9, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Salut lume mai primiti unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) acum ma vezi?!?!?!! who, me? zi, ce-ai mai inventat la mobra? pai am decupat postul spate si pot sa o mulez mai bine pe cadru, sa fie mai subtirica! Salut lume mai primiti unu Primim, bre! Editat Mai 9, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Shi unde ziceati ca tine intrunirea? unde este restaurantul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Shi unde ziceati ca tine intrunirea? unde este restaurantul asta? str. Econom Cezarescu , zona Grozavesti , ucecom ..restaurant pui de urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 str. Econom Cezarescu , zona Grozavesti , ucecom ..restaurant pui de urs k mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Salut lume mai primiti unu salutare! primim, primim! bun venit si distractie placuta deseara la apasu' se pare ca eu nu o sa pot sa vin... pai am decupat postul spate si pot sa o mulez mai bine pe cadru, sa fie mai subtirica! mdeah... probabil era prea lata si nu ar fi incaput printre masini spor la treaba, baga mare sa o scoatem la plimbare! pardon... sa va scoatem! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 apashu ora 21 ...si eu prezent..pot lua pasager cu casca cine vrea .....2 degete sus de preferinta nu betiv Da' tot peste pasager betiv, cu inalta experienta in domeniu si grave onoruri, ai dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 pei tu necesitai transport si o oarecare experienta in alegerea produselor...shinule..! cati merg la apasu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 eu merg. cine iese la o plimbarica inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 eu merg. cine iese la o plimbarica inainte? daca stai dupa un chopper mai puturos ma bag shi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 daca stai dupa un chopper mai puturos ma bag shi eu eu nu merg asa tare pe la 8, 8 si ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 eu nu merg asa tare pe la 8, 8 si ceva? unde ne intalnim ,apropo eu stau la politehnica langa liceul T.V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate