Prodigy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ptr plimbare 8:15 la lujerului la cora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 pei tu necesitai transport si o oarecare experienta in alegerea produselor...shinule..! cati merg la apasu??? Tru! Multumesc mult ptr plimbare 8:15 la lujerului la cora Ma iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 Acum m-am intors de la veterinar. Catzelul e suspect de babesioza. Sunt praf de suparare si de nervi, mi-a mers ca un c*r toata saptamana. Mai putin la noul job, unde ma simt bine, desi e mult de acumulat si ma incapatzanez sa asimilez rpd. Imi vine sa urlu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 URLA SI PENTRU MINE ! MA DOARE GATU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Nu am putut sa ajung aseara, dar data viitoare promit sa vin si eu. Prodigy, mersi mult de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Ptr putin BBl Bei nene sa ma lasati cu locatiile astea ca eu promit ca nu mai vin daca se mai tin intalnirile in locuri suspecte.... Daca vremea e ok azi propun o plimbare in brigada >10 moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Momentam ploua...Sa ma foot in ea de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 daca nu ploua, ma bag si eu la 20:15, dar sa ziceti exact locatia, "cora lujerului" e destul de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 fortam o plimbare la 8?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 putem incerca si la 8. unde anume la cora lujerului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 intalnirea la cora lujerului a fost ieri e 6 acum......si pe la 7 putem forta la statia de metrou lujerului......2 degete cine e up ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 da in politehnica ce are mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Sal pana la urma va mai intalniti? cand,unde ,unde mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Primul stadiu al noii sei... Pareri/idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Sa ii ridici toba putin mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 hai buei care cum facem?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) Primul stadiu al noii sei... Pareri/idei? nu e cam scurta? --------------------------------------------------------------- propun totusi intalnirea la ora 8. politehnica e bine, prima intersectie spre dreapta (aleea cu castani), de la intrarea de pe iuliu maniu. Editat Mai 10, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 nu e cam scurta? Asta era prin gradina personala, e de Aprilia. Dar locul pilotului e destul de generos, pasagerul are de suferit... Sa ii ridici toba putin mai sus... Se schimba si pozitia tobei, numa' sa-i asez saua cum trebuie. pana la urma va iesi un street/cafe-racer home made... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Asta era prin gradina personala, e de Aprilia. Dar locul pilotului e destul de generos, pasagerul are de suferit... pasageru... sa vina cu shaua d'acasa ) Se schimba si pozitia tobei, numa' sa-i asez saua cum trebuie.pana la urma va iesi un street/cafe-racer home made... cafe-racer... asta e tare... o sa stai numai la romana la MC si everest... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 @dkw _ fuaaaaarte tare de acord cu toba: ridicata in sus ma bag si eu la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 19 : 30 statie metrou armata poporului...iesirea lujerului......cine vine e bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 19 : 30 statie metrou armata poporului...iesirea lujerului......cine vine e bine venit mai intarzii 8si cinspe e mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 cafe-racer... asta e tare... o sa stai numai la romana la MC si everest... Poate mobra , ca io nu agreez "jenul" ala de locatii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) mda...vad ca v-ati gandit v-ati rasucit......eu am iesit la o coffee ...da-ti un semn pe telefon cand va intalniti si daca va intalniti... Editat Mai 10, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 se iese pe undeva cu motoretele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate