DKWraith Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Daca nu veniti cu totii maine, v-am spart! ce violenta! zuper_buburuzo, io pot sa chiulesc? asa cum mi-e obiceiu' in ultima vreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ce violenta! zuper_buburuzo, io pot sa chiulesc? asa cum mi-e obiceiu' in ultima vreme? NUUUUUU!!! NIMENI NU CHIULESTE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 NUUUUUU!!!NIMENI NU CHIULESTE!! 'ai ca vin cu scutirea data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Buburuza a venit cu forte proaspete de la mare si vad ca este foarte dura in ceea ce priveste un eventual absenteism de la inatalnire O sa am grija sa nu o supar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Pai sa nu ma suparati ca si asa sunt eu necajita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 'ai ca vin cu scutirea data viitoare! polite.gif DKW-ule iti fortezi norocul... nu o da cotita ca doar tu mi-ai zis ca te asteapta scalparea daca nu te afisezi ) Ramane sa ne vedem la opt la cearsafuri sau preferati un alt loc? (Piranha sau similar?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 eu nu pot sa intru pe forum Buburuz-o, ce mincasi bre in concediu de nu te mai incape nici ditamai forumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Buburuz-o, ce mincasi bre in concediu de nu te mai incape nici ditamai forumul? ce sa manance in concediu ? mai degraba totul pleaca de la salvamarii din mamaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 diseara la Cearsafuri la ora 20,30. Daca nu veniti o sa aveti de-a face cu mine si cu Buburuza. Nu cred ca vreti sa va puneti cu doua fete rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 diseara la Cearsafuri la ora 20,30. Daca nu veniti o sa aveti de-a face cu mine si cu Buburuza. Nu cred ca vreti sa va puneti cu doua fete rele Eu ma trec primul pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 diseara la Cearsafuri la ora 20,30. Daca nu veniti o sa aveti de-a face cu mine si cu Buburuza. Nu cred ca vreti sa va puneti cu doua fete rele biggrin.gif The Bad Girlz are back... deci prezenta e musai. Eu ajung la opt juma' ... sa vedem si sonex prin ce cotlon e bagat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 sonex barbarul vine calare pe o matura smecherita Mesaj completat matura este numele de cod al prietenei mele imaginare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Buburuz-o, ce mincasi bre in concediu de nu te mai incape nici ditamai forumul? Midii Salvamarii nu ma mai intereseaza Mesaj completat sonex barbarul vine calare pe o matura smecheritaMesaj completat matura este numele de cod al prietenei mele imaginare. Iar ai prietena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Midii Salvamarii nu ma mai intereseaza Mesaj completat Iar ai prietena? Buburuzo, ți-au dat ăia drumu' la forum? Normal că nu te mai interesează, doar ai stat o săptămână cu ei De ce nu ne întâlnim noi unde am fost Âşi data trecut? E spațiu mai mare Âşi pentru noi Âşi pentru motoare... ÂŞonex, nu mai cred nimic din ce zici... bine... nu-i ca Âşi cum până acum am crezut Să vezi ce te trag de urechi diseară! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Buburuzo, ți-au dat ăia drumu' la forum? Normal că nu te mai interesează, doar ai stat o săptămână cu ei De ce nu ne întâlnim noi unde am fost Âşi data trecut? E spațiu mai mare Âşi pentru noi Âşi pentru motoare... ÂŞonex, nu mai cred nimic din ce zici... bine... nu-i ca Âşi cum până acum am crezut Să vezi ce te trag de urechi diseară! Terasa dinspre Mall langa spalatorie e in renovare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Buburuzo, ți-au dat ăia drumu' la forum? Normal că nu te mai interesează, doar ai stat o săptămână cu ei Mi-au dat Pe salvamari i-am lasat acolo sa ii mai admire si altele Multi barbati frumosi la mare , dar si multe femei bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 (editat) Terasa dinspre Mall langa spalatorie e in renovare. Deci rămâne cearceafuri... Vlade, te vedem la ochi? Deci rămâne cearceafuri... Cum a sunat asta Editat August 13, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Deci rămâne cearceafuri... Vlade, te vedem la ochi? Cum a sunat asta DAP. I'll be there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 'neața! Care erau ăia cârcotaÂşi aseară? Ia uite aci vreme http://www.accuweather.com/world-forecast-...ZA&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 'neața! Care erau ăia cârcotaÂşi aseară? Ia uite aci vreme http://www.accuweather.com/world-forecast-...ZA&metric=1 ihi. deci va intoarceti pe soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 mergem si ne intoarcem pe orice vreme , ploaie .soare ,numai sa avem provizii ca buna dispozitie vom avea indiferent de vreme Mesaj completat ah , uitasem ....eu nu mai beau alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Neata , cand iesim noi la plimbarica , nu are cum sa fie vreme potrivnica , cand iesim noi este numai vrebe buna de dat cu motoretele . ah , uitasem ....eu nu mai beau alcool **** tu de ce nu poti sa bei alcool ? ai trecut cumva la iehoviti , pocaiti , nu-i bai .. ramane mai multa pentru noi , nu-i asa Boris .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 **** tu de ce nu poti sa bei alcool ? ai trecut cumva la iehoviti , pocaiti , nu-i bai .. ramane mai multa pentru noi , nu-i asa Boris .. a , pai atunci beau ca nu vreau sa va faceti rau singuri cine cumpara bautura si ce luam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 aaam inteles. deci daca totusi ajung - sambata noaptea ori duminica dimineata - sa vin direct cu zeama de varza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 aaam inteles. deci daca totusi ajung - sambata noaptea ori duminica dimineata - sa vin direct cu zeama de varza? si un borcanas de castraveciori in otet , am auzit ca sunt buni la trezire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate