ser79ban Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Se mutara Matrimonialele pe MiliTAURI ? :) Ptiu! Ptiu! Ptiu! Musca-ti limba (Ti-ai doooooriiiiiiii!!!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Neața! Numai la ciorbă de peÂşte Âşi la sarmuzac mă gândesc. Buburuza la cât de mâncăcioasă e, cred că deja mestecă în somn ÂŞi ai dreptate, matracucile astea i-au mâncat zilele lui zeus! Mai lasă-le bă că or să-ți scoată peri albi Ce somn? Nici somn nu mai am. Vad numai pestele ala bun in fata ochilor Maine plecam Mesaj completat Cum se merge pana la urma? Cand plecati si pe unde? Mergeti cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Repede te mai aprinzi Borris este fratiorul meu mult iubit , el este viata mea si tu esti sufletul meu(vezi cum stiu eu sa impac si capra si varza? ) ,scumpul meu sot. Si eu vreau la teatru!!!! oLTENII SUNT IUTI LA MANIE,AI GRIJA IUBITOAREA MEA NEVASTA CE DRACU FACI CU VARZA CA PE CAPRA O VREAU EU SA O PASC.....dE CE SA MAI MERGEM PANA LA TETRU,MAI BINE FACEM NOI O PIESA.... Mesaj completat[/b]Nu stiu dar de la o vreme nimic nu-l mai misca pe Sonea sa iasa din barlog , eu cred ca sa-ndragostit de vreo matracuca si ne lasa balta sonea este un baiat muncitor care se antreneaza din greu sa faca copii frumosi.....sau si-ar dooooooriiiiiii.. ÂŞi ai dreptate, matracucile astea i-au mâncat zilele lui zeus! Mai lasă-le bă că or să-ți scoată peri albi Zeus ar fi mers si el cu voi,cred ca gaseam o roata de logan si un caine si acolo dar nu s-a putut din pacate.... Mesaj completat Incurci borcanele.Borris e fratele nostru (frateme leu) ,sonea e sotul nostru. FI ATENTA CA MAINE SEARA VIN SA-MIINDEPLINESC DATORIA E SOT........ asa Oana , spune-le tu .........................sa-mi zici cat ma costa Claudiule stai linistit am platit eu ,pt ce sunt buni prietenii? DRUM BUN CELOR CARE PLEACA MAINE.SA VA INTOARCETI SANATOSI/// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 DRUM BUN CELOR CARE PLEACA MAINE.SA VA INTOARCETI SANATOSI/// Da' ce mah, pleaca la tratament? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Da' ce mah, pleaca la tratament? :) NU DAR VOR AVEA NEVOIE DE UNUL DUPA ATATA MANCARE SI ATATA BEUTURA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Sunt curios cine e cu maxi-scooterul cu nr de IF cu care ma alerg aproape seara de seara in timpul saptamanii de pe Viilor pana in Gorjului cand face dreapta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 maine dimineata ceva plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Anuntati-ma si pe mine daca organizati ceva magic. Mesaj completat maine e la 11 eu cu bbl si cu cine mai vrea sa mearga mergem nu stim unde.Cine e amator sa faca un semn aprinzand un foc pe dealuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Anuntati-ma si pe mine daca organizati ceva magic.Mesaj completat maine e la 11 eu cu bbl si cu cine mai vrea sa mearga mergem nu stim unde.Cine e amator sa faca un semn aprinzand un foc pe dealuri.... Vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Vin Pana la urma se mai pleaca pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Salut, Apar si eu la spartu targului aproape de sfarsitu sezonului, numele meu este Andrei, ma dau cu un Suzuki SV 650 Albastru si ma gasiti pe la Veteranilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Salutare Andrei si bine ai aparut. Esti vecin cu mine si cu BBl. Eu stau in bl de garsoniere din spatele blocului tau unde iti tii tu Sv-ul pe platforma de ciment, iar BBl sta chiar la intrare pe Timonierului,ii vezi Honda in fata blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 intalnirea este la 11.30 destinatia targoviste Mesaj completat la benzinaria aia mol de la kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Ce matinal esti...probabil din cauza ca te-a parasit gajica motociclizda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Ce matinal esti...probabil din cauza ca te-a parasit gajica motociclizda? De fapt nu am dormit niciun pic gandindu-ma la ea...toata noaptea m-am zvarcolit de ciuda ca nu am avut mapa.Plec spre librarie sa-mi iau ceva rechizite ca maine poimaine incepe scoala si cum am de gand sa-mi iau o gacica tinerica sa fiu in garda daca imi cere un caiet dictando sau din ala special.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 intalnirea este la 11.30 destinatia targovisteMesaj completat la benzinaria aia mol de la kali Targoviste,ce e acolo? Mesaj completat Soneaaa...ai fugit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 (editat) De fapt nu am dormit niciun pic gandindu-ma la ea...toata noaptea m-am zvarcolit de ciuda ca nu am avut mapa.Plec spre librarie sa-mi iau ceva rechizite ca maine poimaine incepe scoala si cum am de gand sa-mi iau o gacica tinerica sa fiu in garda daca imi cere un caiet dictando sau din ala special.... Vezi ca is d-aia care umbla cu caiete cu pokemoni, si vin la agatat pokemoane prin carciumi, ai grija. Dupa cum ai observat aseara nu mai sunt la moda baietii cu bani sau muschiulosi. Acum intelectualii rullz. Gixxule a fugit omu la librarie, sau in vreun hypermachet la cumparat de rechizite. Editat Septembrie 27, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Targoviste,ce e acolo? Mesaj completat Soneaaa...ai fugit Mergem sa vedem turnul chindiei pe care l-am mai vazut cu scoala ,dar cum zice ripper tre sa ne dam intelectuali.Bem, mancam profitam de ospitalitatea inocenta localnicelor pe care le luam pe mistret din inertia motoarelor. Vezi ca is d-aia care umbla cu caiete cu pokemoni, si vin la agatat pokemoane prin carciumi, ai grija. Dupa cum ai observat aseara nu mai sunt la moda baietii cu bani sau muschiulosi. Acum intelectualii rullz. Gixxule a fugit omu la librarie, sau in vreun hypermachet la cumparat de rechizite. Sunt la moda barbatii cu sani proeminenti,i vazut ce succes am avut..........la baieti........Cred ca ma reprofilez,ce sa fac daca femeile nu ma merita... Degeaba razi ,te vad eu pe tine cum dai din colt in colt cand iti va cere o linie sa-si traga dunga la caiet,atunci hap ai dat de dracu..... Mesaj completat La 11.30 la mol benzinarie.Fetelor aduceti-mi si mie un sutien cupa B pt ca se anuta vant si nu am chef sa-mi vina tzatele peste fata tot drumul. Mesaj completat s-au anuntat 2 fete noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 De ce nu facem noi un drum pana la Predeal-Brasov? Parca e mai fun decat pana la Targoviste Daca imi spuneti care mol vin si eu... Mesaj completat Sa-mi bag %#%$#@ in el de telef, iar n-am nici un nr de tel... 0742.859.287...dati un beep ceva ca sa am un nr de legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Cosmin, zi'mi care e traseul... probabil o sa intarzii putin, dar va ajung din urma pe drum. Pe unde iesiti din Buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Sunt la moda barbatii cu sani proeminenti,i vazut ce succes am avut..........la baieti........Cred ca ma reprofilez,ce sa fac daca femeile nu ma merita... Degeaba razi ,te vad eu pe tine cum dai din colt in colt cand iti va cere o linie sa-si traga dunga la caiet,atunci hap ai dat de dracu..... Pai mi-am facut stock-ul de rigle, pentru ca sa fiu pregatit, decat. Iti recomand pixul cu pokemoni si cu ventilator...face furori printre tinere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 (editat) Pai mi-am facut stock-ul de rigle, pentru ca sa fiu pregatit, decat. Iti recomand pixul cu pokemoni si cu ventilator...face furori printre tinere. Cred ca niste tanga din piele rosie cu strasuri fac mai mare senzatie,dar din aia stramti rau sa se vada celulita bine rau. Mesaj completat Plec ca sunt in intarziere si sigur nu vreau sa stati dupa mine..... Editat Septembrie 27, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Cred ca niste tanga din piele rosie cu strasuri fac mai mare senzatie,dar din aia stramti rau sa se vada celulita bine rau. sa nu uiti sa-ti cumperi si un sutien care sa se asorteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 (editat) parca sunteti mai multi acu, shinu(BARGOANUL) tot in carantina e ? sau a plecat din tara ? Editat Septembrie 27, 2009 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Mi-e dor de mobra , sunt in strainitati, tara natala de Kawasaki. Exista cultura de moto aici, e frumos, de mancare nu va mai spun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate