raducu. Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) duminica nu vii si tu ? nu prea am cum..incerc...doar ca o sa ploua. Editat Noiembrie 6, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 da-te dreaq!io cred ca ies cu rolele,da` poate-mi iau vreo amenda pt traversare neregulamentara. Daca vrei poate te trag pe role cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 nu prea am cum..incerc...doar ca o sa ploua. nu va ploua .. o sa ne concentram noi si va fi soare la fel cum am facut si zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Daca vrei poate te trag pe role cu motoru Ca in faimoasa reclama la R1 (sau ceva degenul; o vitezana), aia cu catelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Daca vrei poate te trag pe role cu motoru e o idee buna...ultima oara mi s-a rupt gheata,si m-am deghizat la propriu in mumia timp de o luna jumate. ma las tras doar de autobuze,ca astea merg mai decent. Mesaj completat nu va ploua .. o sa ne concentram noi si va fi soare la fel cum am facut si zilele astea daca va puteti concentra si sa scap de o masa enervanta in familie,ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 e o idee buna...ultima oara mi s-a rupt gheata,si m-am deghizat la propriu in mumia timp de o luna jumate.ma las tras doar de autobuze,ca astea merg mai decent. Mesaj completat daca va puteti concentra si sa scap de o masa enervanta in familie,ma bag. pentru tine orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Bun adimineatza prieteni!!!l vad ca planuiti plimbari alea alea...frumos frumos. Eu insa maine bag motoreta mea la iernat. Consider ca imi fortez un pic norocu' mergand pe vreme rece. Ati iesit aseara pi undiva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Bun adimineatza prieteni!!!l vad ca planuiti plimbari alea alea...frumos frumos. Eu insa maine bag motoreta mea la iernat. Consider ca imi fortez un pic norocu' mergand pe vreme rece. Ati iesit aseara pi undiva? Aseara sa jucat biliard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 maine scot "iubita" la plimbare Maine cred ca bag si eu o plimbare. Cine se mai baga? Gixxule, o targoviste ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Maine cred ca bag si eu o plimbare. Cine se mai baga? Gixxule, o targoviste ceva? Mergem , numai vezi ca "targoviste" cred ca e inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Maine cred ca bag si eu o plimbare. Cine se mai baga? Gixxule, o targoviste ceva? Eu as veni doar daca Targoviste e Targoviste (sau Bulgaria sau maxim 200+- km ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Eu as veni doar daca Targoviste e Targoviste (sau Bulgaria sau maxim 200+- km ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) hei hei.... vreau si eu stiku cu poze de la halloween:D Editat Noiembrie 6, 2009 de JhOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Razi tu razi dar nu mi-a mai tatait cu'ru de mult cum mi-a tatait atunci atat din cauza lipsei carburantului cat si cauciucului varza de pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Razi tu razi dar nu mi-a mai tatait cu'ru de mult cum mi-a tatait atunci atat din cauza lipsei carburantului cat si cauciucului varza de pe spate. unde mai pui si santzul ala ..... laas' ca acu ai italinaca mai smekerita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Eu as veni doar daca Targoviste e Targoviste (sau Bulgaria sau maxim 200+- km ) Eu ma gandeam la un Veliko Tarnovo. Am niste leva ramasi si nu vreau sa ii tin pana la revelion. Drum bun, peisaj frumos, lejer, numa bun de mers cu pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Eu ma gandeam la un Veliko Tarnovo. Am niste leva ramasi si nu vreau sa ii tin pana la revelion. Drum bun, peisaj frumos, lejer, numa bun de mers cu pasager. pt cine are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 unde mai pui si santzul ala .....laas' ca acu ai italinaca mai smekerita Oboseala a fost de vina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) hei hei.... vreau si eu stiku cu poze de la halloween:D E la mine dar vezi ca, daca dai cateva pagini inapoi, le gasesti As bea un vin fiert la Cocosu' Rosu' ... Editat Noiembrie 6, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 de acord !sonex iti recomand sa folosesti soricei .... daia cu care legi armatura. daca nu mai ai, ia niste sarma ghimpata de la vecinu din gard . biliard ? unde, cand, cum ? praf va fac... da...vin cu cele 6 bile ale mele..... aaa... sonex tb sa trec pe la tine ??? inca nu s-a terminat saptamana ( dar nici mult nu mai e ! ) si am o solutie pt tine cum sa iesi cu casa mai ieftin. Mandibula mi se mai spune regele bilelor,soareci de armatua nu mai am acum pun pisicute. Mdibula orice ai zie nu imi fac acoperis din ziar. sonex doarme ?????sau s-a dus la santier dupa soricei ? La santier am nuai pasarici,soricei au fost deja manati demult ca e criza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Eu ma gandeam la un Veliko Tarnovo. Am niste leva ramasi si nu vreau sa ii tin pana la revelion. Drum bun, peisaj frumos, lejer, numa bun de mers cu pasager. Ameteala te-ai trezit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 hai ca am ridicat ceatza..ati plecat la plimbari?..pana nu ma razgandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 hai ca am ridicat ceatza..ati plecat la plimbari?..pana nu ma razgandesc. Multumim , cu ocazia asta am ajuns pana la Pitesi poate maine e tot frumos si o punem de-o plimbare mai multi ....catre Dunare eventual Mesaj completat Helou ....maine o plimbarica scurta spre oltenita-calarasi ...cu o masa pe malul dunarii Daca e uscat pi jos hai sariti la 12:15 la benzinaria mol de la giurgiului (langa mall) Mesaj completat Hai sariti , s-ar putea sa fie ultima pe anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 bre, n-avetz' suomn la orele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 bre, n-avetz' suomn la orele astea? Ne-am trezit putin pt nevoi La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate