DKWraith Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) Ooooo, buna seara, familia DKW&alexa Bun venit in cartier! primitzi cu colindu'? ca tot vorbeatzi de revelioane! sssssh...ieo dorm acu'! Mesaj completat Si pt tanti hebe5p1n....... Sa traiasca ma-ta care te-a facut, Datorita maaaa-tiiiii noi te-am cunoscut Mesaj completat Androneasco vezi ca maine afara e prea cald si nu vrem sa ne racorim cu o apa plata. Vrem BEEREEE tot la matoleala va ganditi.... Editat Noiembrie 11, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) pupici si salutari si voua Kali sssssh...ieo dorm acu'! of u sniking to the pc to write that Editat Noiembrie 11, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 DKW-ule, la noi e inca abureala cu Revelul, nu se stie exact. Acum incercam sa ne organizam. Sa aprinda, dreaq, cineva lumina, vorba bancului Va asteptam cu placere la noi in salon Mesaj completat PS: Aruncati un ochi aici, pls. /index.php?showtopic=450259 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Zeule, mergi pe burta....te asteptam cu peste prajt , rasol cu cartofi natur ....hmmm , nu raspunzi la tel , te-ai tras pe fash ..PS Sunt toti aici dar lipsesti tu IMparate dupa ce am postat pe motociclism am adormit ca un prunc ca altfe nu imi explic cum m-am trezit azi fara ceas,asa ca nu vazui mesajul de la voi. Androneasco vezi ca maine afara e prea cald si nu vrem sa ne racorim cu o apa plata. Vrem BEEREEE Saai multa mancare ca la cat mananca buburuza nu iti vad cainele alai bine Dabea astept sa vina ziua lui Kali ca pot sa ma bag pe specialitati gen ciorbita de hamster,coaste de iguana a gratar. Sunt tare bolnavior,nu stiu ce se intampla cu mine... Mesaj completat Din toate ofertele pe care le-am auzit pt revlion eu votez sa-l facem la romexpo. Mesaj completat aloo,bai sunt singurl care muncesc laora asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 aloo,bai sunt singurl care muncesc laora asta? nu. esti singurul care se face ca munceste. Restu, nu am timp sa intru sa stau la palavre. TRECI LA MUNCA, LASA FORUMUL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 serbane te rog sa nu mai fi rau cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 \Din toate ofertele pe care le-am auzit pt revlion eu votez sa-l facem la romexpo. subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 La multi ani, Roxana! Sa ai parte de multe bucurii si impliniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Bau , ce liniste p`acilea Roxana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 neatzaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 neatzaaaa!!!! Ce tipi bre? O zi reusesc si eu sa dorm la munca si vii tu si ma trezesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Ce tipi bre? O zi reusesc si eu sa dorm la munca si vii tu si ma trezesti. nu tipam bre. Daca as fii tipat sciam cu CAPS eram doar bine dispusa asa ca de dimineatza ex tra or di nar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 eram doar bine dispusa asa ca de dimineatza azi e vineri13, nici iarba nu creste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 azi e vineri13, nici iarba nu creste. pai io pe vineri sau marti 13 ma simt cel mai bine ...si daca atunci imi e bin erestul....pistol cu apa muahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 (editat) Androneasca nu mai intra pe forum deci putem sa o barfim in liniste aici. Mesaj completat alooooo care iese pe afara Editat Noiembrie 13, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 am terminat cod6 in 2 ore. stie careva cand apare cod7 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 am terminat cod6 in 2 ore.stie careva cand apare cod7 ? Se vehiculeaza ca undeva la vara........dar sunt doar zvonuri, si eu l-am terminat destul de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 am terminat cod6 in 2 ore.stie careva cand apare cod7 ? Mandibula e inca un baietel care se joaca un pac pac mi evoluat,debea astept sa-l convoc la un hotii si vardistii pe porunci periculoase.Bine ca ne anunta cand a terminat fetitele din clasa 7 B sa nu mergem si noi in acelasi loc.De aceea i semai spune regele ghiozdanelelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) Mandibula e inca un baietel care se joaca un pac pac mi evoluat,debea astept sa-l convoc la un hotii si vardistii pe porunci periculoase.Bine ca ne anunta cand a terminat fetitele din clasa 7 B sa nu mergem si noi in acelasi loc.De aceea i semai spune regele ghiozdanelelor. pai nu ??? ce prelungirea mea ! doar is bobinat ! sa nu te duci la fmi dupa mine...nu de alta, da te faci de ras ! Editat Noiembrie 16, 2009 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Mandibula m duc la FHM ca a venit nasu cu o revista la sntier si mi-am at seama ca acolo este de mine. De azi iainte renuntam sa-i mai spunem lui Borisake,gamba de aur s-a transformt in goden boy. Mesaj completat ma da ce e linistea asta aici?dupa filmul ala romantic cred ca domnul caudiul se gandeste ca ar fi cel mai bine sa is schimbe viata lui,din cea de cuceritor in cea baiat de casa(face niste alune prajite,vis nu alceva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Mandibula m duc la FHM ca a venit nasu cu o revista la sntier si mi-am at seama ca acolo este de mine.De azi iainte renuntam sa-i mai spunem lui Borisake,gamba de aur s-a transformt in goden boy. Mesaj completat ma da ce e linistea asta aici?dupa filmul ala romantic cred ca domnul caudiul se gandeste ca ar fi cel mai bine sa is schimbe viata lui,din cea de cuceritor in cea baiat de casa(face niste alune prajite,vis nu alceva). probabil ca Golden Boy il unge cu ulei pe Hairy Potter , iar Claudiul calatoreste in timp ) sa vada unde a gresit... Vezi ...doi doi uameni muncitori nu frecam pisoiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 emotzionibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) ma da ce e linistea asta aici?dupa filmul ala romantic cred ca domnul caudiul se gandeste ca ar fi cel mai bine sa is schimbe viata lui,din cea de cuceritor in cea baiat de casa(face niste alune prajite,vis nu alceva). Ce cuceritor mah , nimeni nu e inaintea ta zeule (stim noi de ce ) Alunele prajite le-a facut mama probabil ca Golden Boy il unge cu ulei pe Hairy Potter , iar Claudiul calatoreste in timp ) sa vada unde a gresit... Mi-ar placea sa ma intoc in timp , sa gresesc din nou Editat Noiembrie 16, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Afara e frig si ceata si nu vreau sa ma dau jos din patut Mergem si noi maine la bowling? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 megem la biliard sa-l ingenunchem pe claudiul.Cami mai bine nu te dai jo din patutz cala ce manfestaie de masini e pe strazi......Pt cine nu stie,azi nu merg metroul pana a ora 17.E asa de cald si bine aici,nici eu nu vreau sa plec din patutz. Mesaj completat cami lasa trandaveala si treci la mnca,auzi in pat la ora asta,iti recomand sa zbori pana lamunca ca altfel faci cateva ore.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate