super_buburuza Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 megem la biliard sa-l ingenunchem pe claudiul.Cami mai bine nu te dai jo din patutz cala ce manfestaie de masini e pe strazi......Pt cine nu stie,azi nu merg metroul pana a ora 17.E asa de cald si bine aici,nici eu nu vreau sa plec din patutz. Eu zic ca la bowling e mai distractiv decat la biliard. In plus Claudiul e de neinvins cu tacul lui asa ca te sfatuiesc sa nu te pui cu el ) Stiu ca nu circula metroul azi. Prin urmare va fi balamuc, dar si acasa ce sa fac? Sa ma uit la TV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 care tv?nu mege bolwing ca imi stric manechiura.e de necirculat cu masina....eu ma uit pe geam si a ingrozesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Afara e frig si ceata si nu vreau sa ma dau jos din patut Mergem si noi maine la bowling? La bowling vreau si eu ca imi place. De acasa pana la santier o ora cu un consum mediu de...16,8 l/100km si o viteza medie de 10km/h. Mesaj completat Cine se baga la vara la o vizita aici? http://en.auschwitz.org.pl/m/index.php?opt...ry&Itemid=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 buna dimineata ! traficul azi de kko ..... militari -herastrau o ora jumate ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 buna dimineata !traficul azi de kko ..... militari -herastrau o ora jumate ..... Groaznic traficul, Berceni-Cotroceni 15 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 megem la biliard sa-l ingenunchem pe claudiul. Ce-ti mai place sa ma vezi in genunchi suferind,numai ca nu ai sanse decat poate sa schimbi regulile jocului In plus Claudiul e de neinvins cu tacul lui asa ca te sfatuiesc sa nu te pui cu el ) Cine se baga la vara la o vizita aici? http://en.auschwitz.org.pl/m/index.php?opt...ry&Itemid=3 Eu m-as baga la o tura la anu` cu mobrele Mesaj completat buna dimineata !traficul azi de kko ..... militari -herastrau o ora jumate ..... Chiar ca trafic de cacao , de acasa la servici 7 min (perpedes) Mesaj completat Groaznic traficul, Berceni-Cotroceni 15 min Cu mobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 n-avetz' de munca, bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 n-avetz' de munca, bre? Hai ca i-ai pus pe toti la munca , nu se mai aude nici musca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Traficul astazi..no problem ca de aia e mobra Salutari si reverente stimabililor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) Traficul astazi..no problem ca de aia e mobra Salutari si reverente stimabililor! Bă, tu nu Âştii să răspunzi la telefon? E tasta aia verde. Hai că vreau să fac o comandă pe Louis, mai vrei ceva? Editat Noiembrie 17, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Ce aveti fratilor cu traficul astazi? A fost chiar ok. Pana cand m-am trezit blocata in mijlocul unei intersectii. Habar n-aveam unde sunt. Cred ca am stat prea mult pe langa Boris Vorba lui Sonex: bine ca n-am ajuns in alta tara. Nu ca ar fi fost vreo problema @BBL: mergem maine la bowling? Cine mai vrea? Poate facem si o rezervare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Ce aveti fratilor cu traficul astazi? A fost chiar ok. Pana cand m-am trezit blocata in mijlocul unei intersectii. Habar n-aveam unde sunt. Cred ca am stat prea mult pe langa Boris Vorba lui Sonex: bine ca n-am ajuns in alta tara. Nu ca ar fi fost vreo problema @BBL: mergem maine la bowling? Cine mai vrea? Poate facem si o rezervare Adiiică... ce vrei să spui? Că n-am simț de orientare? Numai prostii spui.... Care vine să-mi arate Âşi mie drumul spre casă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Borris de cate ori ajunge in giratoriu la razoare , isi ridica viziera si intreaba ,parca speriat ... unde suntem aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Care vine să-mi arate Âşi mie drumul spre casă? Vin eu Borisake. Stii ca nu te las la greu. Ajung pe la 10.30 cred. E ok? Sa nu pleci inainte sa stau sa te caut pe strazi. Si fereste-te de Razoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 E ceva evil cu intersecția de la Răzoare. Nici acum nu Âştiu unde e Âşi de ce e acolo Mesaj completat Vin eu Borisake. Stii ca nu te las la greu. Ajung pe la 10.30 cred. E ok?Sa nu pleci inainte sa stau sa te caut pe strazi. Si fereste-te de Razoare! Buburuzo e bine 10:30. Până atunci reuÂşesc să găsesc Âşi eu ieÂşirea din clădire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Buburuzo e bine 10:30. Până atunci reuÂşesc să găsesc Âşi eu ieÂşirea din clădire Ok. Atunci te astept la 10.30 la iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 iar ie debandada p-acilea? ce lume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Am facut 8 minute din Primaverii pana acasa si am fentat si un radar Maine la 8.00 mergem la bowling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) Am facut 8 minute din Primaverii pana acasa si am fentat si un radar Maine la 8.00 mergem la bowling Ai luat-o pe noua pasarela ? Mergem la bowling ? sa-mi iau manusa norocoasa si sa-mi tai unghiile Editat Noiembrie 18, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 te-ai mutat pe primaverii ???? citat sonex : CE-TI MAI MERGE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Mergem la bowling ? sa-mi iau manusa norocoasa si sa-mi tai unghiile Mergem. Vino si cu paleta norocoasa si tacul norocos Mesaj completat te-ai mutat pe primaverii ????citat sonex : CE-TI MAI MERGE !!!! Se poate spune si asa la cat timp pierd pe acolo. Momentan mai dorm prin Ghencea dar intr-o zi va invit sa-mi vedeti casuta din Primaverii Mesaj completat Pentru maine propun sa mergem si noi la Adie sa vedem cum e. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Pana la urma care e planul? Somebody give me a call. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Pana la urma care e planul? Somebody give me a call. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) Pana la urma care e planul? Somebody give me a call. Planul este : 1) bowling 2) biliard Deja sonea a trecut pe la mine sa ma ameninte cu bataia la biliard . Ma disturge (reproduc) Editat Noiembrie 18, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) se mai tine? Editat Noiembrie 18, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate