super_buburuza Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Nu mai apuc eu ziua asta Atunci pe tine voi continua sa te bat la table Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Atunci pe tine voi continua sa te bat la table Lasa ca mergem sa cumparam zaruri noi nu alea masluite ale tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Lasa ca mergem sa cumparam zaruri noi nu alea masluite ale tale N-am probleme din astea. Joc cu orice zaruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 mai lăsați dreaq cazinou' ăla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 din militari s'a bagat cineva la mister? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) din militari s'a bagat cineva la mister? INTREABA LIUBA DE TINE. V REa sa te posede prin oice mjloc. boris e frumos claudiul e cu mainile la spate si cu mintea in mistret. oana ma admira pt ca sunt superb zeul ardaf se joaca cu mana in buzunar Editat Noiembrie 27, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Anyone la Rugby azi ? Romania - Fiji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Anyone la Rugby azi ? Romania - Fiji Mergem la Mr. Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 pai distractie placuta atunci. .singurel again. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 pai distractie placuta atunci. .singurel again. Multumim! Dar de ce nu mergi cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 care va dezmeticiti maine pe la 14.00..bagam ceva role pe la herastrau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Iar sunt singurel pe forum,vad ca iar bagati somn fara sa va ganditi la cei oropsiti,oricum sper sa visati urat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Hai ca incepeti sa va strangeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Bai ce e linistea asta aici.Vad ca toata lumea sta chitulata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 E liniste ca ne dregem cu Seama de varSa , suntem obositi dupa petrecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Eu zic sa ne apucam sa ne organizam un pic ca nu se mai poate asa,trebuie neaparat sa facem o zi de intalnire cum era inainte pt ca altfel tot numai cu claudiul si buburuza ma vad.Joi ne vedem toti pe undeva? Mesaj completat sper sa nu vina doar claman si buburuza...ca sunt satul de amandoi ca de mere acre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 sper sa nu vina doar claman si buburuza...ca sunt satul de amandoi ca de mere acre. Pai atunci eu nu mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) Eu zic sa ne apucam sa ne organizam un pic ca nu se mai poate asa,trebuie neaparat sa facem o zi de intalnire cum era inainte pt ca altfel tot numai cu claudiul si buburuza ma vad.Joi ne vedem toti pe undeva?Mesaj completat sper sa nu vina doar claman si buburuza...ca sunt satul de amandoi ca de mere acre. Eu vin orice ar fi Eu zic sa ramana joia la cearceafuri Editat Noiembrie 30, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 dar din afara gastii acceptati , vecin cu voi de cartier la o aruncatura de bat si cateva statii de metrou usor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 dar din afara gastii acceptati , vecin cu voi de cartier la o aruncatura de bat si cateva statii de metrou usor ) Cum sa nu? Dar parca cei din Crangasi tot joia se intalneau... Ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 am fost si cu ei dar vreau sa vin si cu voi sa inteleg ca nu primiti outsideri? ) Mesaj completat am fost si cu ei dar vreau sa vin si cu voi sa inteleg ca nu primiti outsideri? ) si pana la urma ce inseamna locatia "la cearsafuri " adica mai exact unde se afla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) deci vii cu un mertzan la mine si MAI discutam stati-ar prazu'n .... fipt in pamant ! Editat Noiembrie 30, 2009 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 deci vii cu un mertzan la mine si MAI discutamstati-ar prazu'n .... fipt in pamant ! Nu-l mai cheama mertzan....acuma-i Honda-Fan (sau ceva de genul asta). PE USER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate