legally_blonde Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 (editat) neatza... sonex .. sa inteleg ca nu vrei sa-mi fii nas ! da ????? bine.... daca nu ti-o iesii tie terenul prin glina ! ... stai ca vine baiatu la trasare .... iti trasez doar 2 puncte la teren. PE DIAGONALA rechi, stii si tu ca asa cum dragoste cu sila nu se poate , nici nasire cu sila nu merge...ca dupe aia nu merge bine casatoria Trebuie deci sa refaci calculul de ieri. Tocmai ai descoperit veriga slaba Blonda stie ! Mesaj completat adica ce vrei sa zici ......pestele facut de borisake nu-ti mai place hm Borisica rulz in bucatarie! Editat Decembrie 9, 2009 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 neatza... sonex .. sa inteleg ca nu vrei sa-mi fii nas ! da ????? bine.... daca nu ti-o iesii tie terenul prin glina ! ... stai ca vine baiatu la trasare .... iti trasez doar 2 puncte la teren. PE DIAGONALA Mandibula cand am zis eu ca nu o sa-ti fiu nas?Macar iti zic dupa trasare sa nu imi iasa terenul triunghi si daca iese,aia e noi sa fim sanatosi.Nu iti fa nici un fel de probleme garantat la nunta ta din martie vom canta Rechine la nunta ta mai draga rechine Fetele te-or dezbraca Mai draga rechine nasul s-o sacrifica] Mai draga rechine Si acas la el le-o lua Mai draga rechine. Vezi te pun bine cu Dragoanca,nu zic nimic de cum le impartim dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 asa sa cantati la nunta mea din martie. dragii mei, voi veti fii primii care veti afla data exacta a nuntii. o sa am MARE grije sa va anunt cu 5 ani innainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 La multi ani ThUomas!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 imi e dor de perioada aia cand acopeream gratarul cu patura sa nu e stinga focul pe malul argesului sau cand pecam de la aia de ne umflau notele cu umbrela in dotare.Tre sa apara neaparat si dkw, jj,nicole,breten,huny buny,gixx-ul toti care apar rar sau deloc prin militari.Ruxandra vezi ca te trecem si pe tine urand ca nici u nu ai apari deloc. Mesaj completat Kali ne face mancare buna buna....eu vreau pui din ala in celofan.Cioparix ne aduci tu nota de lata la sfarsit? Spuneti unde si eu vin! Poate il conving si pe JJ, sper totusi ca Angel sa nu vina cu clatite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 asa sa cantati la nunta mea din martie. dragii mei, voi veti fii primii care veti afla data exacta a nuntii. o sa am MARE grije sa va anunt cu 5 ani innainte. Eu incep deja sa ma pregatesc Mesaj completat Spuneti unde si eu vin! Poate il conving si pe JJ, sper totusi ca Angel sa nu vina cu clatite! Pai hai ca vedem cum facem ceva pentru sfarsitul saptamanii sau pentru saptamana viitoare. Candva sa poata cat mai multi. Neaparat sa vina si JJ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 29. Putem avea 35 ani si sa fim celibatari fara ca nimeni sa remarce aceste cuvinte ne duare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 (editat) aceste cuvinte ne duare... si u brutus ? nici nu remarcasem doare cand se observa Editat Decembrie 9, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Ce aveti, mai? Mai copilariti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Ce aveti, mai? Mai copilariti ne straduim maine la cearceafuri ?? care se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 ne straduim maine la cearceafuri ?? care se baga ? Ashea.... Eu sigur vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Ashea.... Eu sigur vin stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 9, 2009 Autor Share Postat Decembrie 9, 2009 Pentru bairam cu bautura si muuuuulta mancare, propun sa-si serbeze danradu din nou ziua. A avut niste copaneeeeee..... Si asa vanez Claudiul si-l mai las schiop din cand in cand. Mai fur un copan, mai un castravete Rechine, la nunta taaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Pentru bairam cu bautura si muuuuulta mancare, propun sa-si serbeze danradu din nou ziua. A avut niste copaneeeeee..... Si asa vanez Claudiul si-l mai las schiop din cand in cand. Mai fur un copan, mai un castravete facem , facem nu trebuie sa-mi mai serbez ziua din nou .. gasim noi un motive de serbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Buna dimineazta dragalashior si Gargamel! imi cer scuze pentru plecarea intempestiva de aseara. cat despre film....mi-a placut. A fost cam trist, atat de trist ca mi-au dat lacrimile la niste faze. A fost moralizator asa...cel putin pentru mine. Adevarul este ca adesea ne irosim timpul si energiile in lucruri care nu merita, sau facem niste gesturi necugetate si toate astea ar capata insemnatate intr-o situatie ca cea din film.... M-a impresionat telefonul batranului catre fiul lui ....cat de mult a regretat ca nu a sunat mai din timp..... hai ca am dat-o in filozofeli p'aici....azi sunt artista ce sa mai... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Buna dimineazta dragalashior si Gargamel! imi cer scuze pentru plecarea intempestiva de aseara. cat despre film....mi-a placut. A fost cam trist, atat de trist ca mi-au dat lacrimile la niste faze. A fost moralizator asa...cel putin pentru mine. Adevarul este ca adesea ne irosim timpul si energiile in lucruri care nu merita, sau facem niste gesturi necugetate si toate astea ar capata insemnatate intr-o situatie ca cea din film.... M-a impresionat telefonul batranului catre fiul lui ....cat de mult a regretat ca nu a sunat mai din timp..... hai ca am dat-o in filozofeli p'aici....azi sunt artista ce sa mai... ) Da, a fost ok filmul. Următorul o să fie Zombieland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Da, a fost ok filmul. Următorul o să fie Zombieland http://www.cinemarx.ro/trailere/Zombieland...nd-2339972.html pare slabutz. mai bine Avatar. Ala pare chiar misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Pentru bairam cu bautura si muuuuulta mancare, propun sa-si serbeze danradu din nou ziua. A avut niste copaneeeeee..... Si asa vanez Claudiul si-l mai las schiop din cand in cand. Mai fur un copan, mai un castravete Rechine, la nunta taaaaaaaaaaaaa s`acuma ma vanezi .....tot nu ai uitat de "stalpul casei " io ti-am zis ca borris e de vina......aa si buburuza (doar cu masina ei am fost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 La multi ani ThUomas!! Multumesc (cu intarziere) Serban. Ieri am evadat la munte si nu am putut raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Frumusel filmul de aseara , data viitoare mai bine AVATAR Mesaj completat Si faciem pe`nserat .......ne vedem la sarsafuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Ați disperat cu Avatar. Nu apare până miercurea viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Zombieland rulz! Cui ii fac DVDul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 si u brutus ? nici nu remarcasem doare cand se observa se mai intampla... s-au mai vazut cazuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Zombieland rulz! Cui ii fac DVDul? pai cand mai ai si u DVD-uri zi! si facem sunday movie la mine !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate