DKWraith Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 avem o zi de intalniri , joia de la opt ,opt si un sfert ,fix la cearceafuri vis-a-vis de complexul sir de la lujerului ....numai ca pe vremea asta nu prea se mai strang multi strangetzi-va si voi la "plapumi", pe vremea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 (editat) avem o zi de intalniri , joia de la opt ,opt si un sfert ,fix la cearceafuri vis-a-vis de complexul sir de la lujerului ....numai ca pe vremea asta nu prea se mai strang multi pei de ce nu se mai strang fara motociclete nu le mai place? buna ideea cu stransul la plapumi... Editat Decembrie 10, 2009 de vadumbre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 (editat) pei de ce nu se mai strang fara motociclete nu le mai place? buna ideea cu stransul la plapumi... nu se mai strang ca sunt inlove majoritatea si cauta un loc SUB "plapumi" hai noapti bunî la tăți Editat Decembrie 10, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 citesc pe aici ce scrieti in fiecare seara,si ma gandesc de ce nu aveti o zi si o ora de intalniri ,sa vin sa va cunosc si eu... Hai ca poate facem duminica ceva si te anuntam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Hai ca poate facem duminica ceva si te anuntam multumesc ,multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 am dvd-ul cu filmul asta http://www.cinemarx.ro/trailere/Law-Abidin...zen-516221.html sunday evening movie - my place buna dimineatza dragalashilor si Gargamel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 am dvd-ul cu filmul asta http://www.cinemarx.ro/trailere/Law-Abidin...zen-516221.html sunday evening movie - my place buna dimineatza dragalashilor si Gargamel ! Tare filmul! Se vede bine sau e tras în cinema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Tare filmul! Se vede bine sau e tras în cinema? se vede bine. e dvd. Mesaj completat so funny Mesaj completat se vede bine. e dvd.Mesaj completat so funny ma doare la basca.....hai sa aveti weekend placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Tare filmul! Se vede bine sau e tras în cinema? hmm , pare interesant filmul ......i`m in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Indivizilor, dormiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Indivizilor, dormiti? eu nu dorm,sunt la plaja cu un cockteil in mână Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 eu nu dorm,sunt la plaja cu un cockteil in mână Eu mai am putin si adorm dar plec la petrecere in curand. M-am pregatit Mesaj completat Sonea, atentie: Toata ziua-n ascensor Ba ma urc, ba ma cobor Sunt firul conducator........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 unde te duci mei la petrecere? ma primiti si pe mine la film? p.s. aduc o punga de floricele:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) unde te duci mei la petrecere?ma primiti si pe mine la film? p.s. aduc o punga de floricele:P Te primim, te primim Editat Decembrie 11, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 saru'mana!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 e masca lu zorro pe antena1 acum,mama ce femeie e zeta aia, a dracu matracuca. Sunteti niste betivi care vreti sa ma duceti pe calea pierzaniei asa cum l-ati dus si pe stalpul casei...Daca asa ati procedat si cu Ciopaix asa,e de inteles,sunt sigur ca Kali nu va lasa lucrurile asa. Dimineata aveam o singura problema,oare am sforait mai tare ca boris? Mine vine finul la mine sa punem la cale nunta din martie. Rechine la nunta ta Mai draga rechine... Mesaj completat claudiule in sfarsit suntem doar noi doi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Mesaj completatclaudiule in sfarsit suntem doar noi doi... NUU ,mai ales acum dupa ce ai dormit la borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 Bre, avusei serbarea azi. Am plans rau de tot. Am primit un cadou... Ia uitati-va: I'm speachless... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 (editat) I'm speachless... Foarte frumos! De aia nu te lasi tu de meseria asta. Eu am avut petrecerea firmei si am mancat un tort super bun si am invatat si dansul pinguinului Am cei mai tari colegi. Si conducerea e pe masura. Editat Decembrie 12, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 dansul pinguinului??...deci ai aflat ca nu exista calugar fff mic de inaltime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Bre, avusei serbarea azi. Am plans rau de tot. Am primit un cadou... Ia uitati-va: I'm speachless... NU vreau copil ca ma fac sa traiesc sentimente ciudate,mai bine ma bucur de copilu lui mandibula.Daca se insora in marti in decembrie gata si copilul. Foarte frumos! De aia nu te lasi tu de meseria asta. Eu am avut petrecerea firmei si am mancat un tort super bun si am invatat si dansul pinguinului Am cei mai tari colegi. Si conducerea e pe masura. Buburuza nu te recunosc,credem ca te asteptau aia cu lacatul in mana sa inchida.Cum sa ajung la ora asta acasa.NU mai lauda conducerea ca nu te vede aici. Mesaj completat Buna dimineata claudiul,se pare ca noi si ardaf muncim restul sunt smecheri au durer in bishboaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 12, 2009 Autor Share Postat Decembrie 12, 2009 Neata! Ce face fetele, joaca sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Neatza all , unii lucreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Neata! Ce face fetele, joaca sport? cum puate ji iele... Mesaj completat Neatza all , unii lucreaza lasa bre, altzii "a" murit shi "n-a" patzit nimic! nu mai fi ashea de fatalist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate