Borris Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 (editat) Mai stiu eu pe cineva Bai !! CONCERT !! AC/DC !!!!! DUMINICA !!!! Eu Âştiu pe cineva cu bere Âşi plimbare A apărut Âşi oița rătăcită? Mesaj completat salut Militari. sunt marius si am un suzuki v-strom dl 650. cand iesiti la plimbare? Bine-ai venit Mariusică. Plimbări încă slăbuț, dar în c urând se vor înmulți Frumos V-Stromul. Nu Âştii pe nimeni care vinde pe frac-so mai mare? Editat Mai 13, 2010 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Eu Âştiu pe cineva cu bere Âşi plimbare A apărut Âşi oița rătăcită? Exact, " SI " ! Dar nu era vorba despre tine !!! Te-ai simtit cumva ? Iepurasul, nu oita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Neata ! neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Ai gresit, nu era privet parca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Ai gresit, nu era privet parca? Nuuu .. parca ala era cand vorbeau cu Iulia Hohan Neata si tie Danut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 zdarova! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 (editat) Privet , bbl & honey ..este dor de voi ... mai ales de baiatul acela frumos , cosmin , sunt suparata pe el nu a mai dat nici o sarma , cred ca... nu mai tine la mine si...... IULIA nu-i moarta .. Iulia traieste Editat Mai 13, 2010 de iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Privet , bbl & honey ..este dor de voi ... mai ales de baiatul acela frumos , cosmin , sunt suparata pe el nu a mai dat nici o sarma , cred ca... nu mai tine la mine Mai,deci nuuuuu !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Mai,deci nuuuuu !!!! ce nu ... nu place concurenta ???? stai linistita eu am pus ochii , mainile ,ghearele pe un tanar de 21 de ani putred de bogat . PS tanar pensionar , a se retine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 ce nu ... nu place concurenta ???? stai linistita eu am pus ochii , mainile ,ghearele pe un tanar de 21 de ani putred de bogat .PS tanar pensionar , a se retine . Ai uitat cu cine te pui ?!? Care-o zicea cel mai bine p-aia cu "casa,casa ..." ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Bine-ai venit Mariusică. Plimbări încă slăbuț, dar în c urând se vor înmulți Frumos V-Stromul. Nu Âştii pe nimeni care vinde pe frac-so mai mare? Am auzit ca V-Strom de 650 ar fi mai reusit decat cel de o mie. Mai ales in oras. Ceva legat de driveability si sistemul de injectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Ai uitat cu cine te pui ?!? Care-o zicea cel mai bine p-aia cu "casa,casa ..." ? Gip, gip, casa, casa si mai nou canal, canal. Traiasca proiectantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Am auzit ca V-Strom de 650 ar fi mai reusit decat cel de o mie. Mai ales in oras. Ceva legat de driveability si sistemul de injectie. multumesc pentru primire. m-am interesat si eu si cel de 650 e ideal pentru trafic aglomerat,consum,putere la turatii mici. Mesaj completat Eu Âştiu pe cineva cu bere Âşi plimbare A apărut Âşi oița rătăcită? Mesaj completat Bine-ai venit Mariusică. Plimbări încă slăbuț, dar în c urând se vor înmulți Frumos V-Stromul. Nu Âştii pe nimeni care vinde pe frac-so mai mare? multumesc pentru primire. nu stiu,dar daca gasesc vreunul.te anunt Mesaj completat Sa traiesti, Mariusica, si bine ai venit! Io-s usor plecata din tzara saptamana asta, da' vezi panaramele astea ce fac, poate ies ele. Baaaa, mi-am schimbat freza Mi-am tras una special de bagat in casca si geaca, sa nu mai fluture. Ia voila: mulumesc. weekendul asta sunt si eu plecat la pitesti,oricum e urat afara.pe saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 (editat) Pentru cei din sectorul 6 ...recomand statia I.T.P din politehnica...baieti "intelegatori" taxa costa 140 RON.dureaza 20 min (conditia sa aveti oglinzile pe motireta si semnalele ...pentru poze ) Asfalt Uscat !!! http://secamm.ro/ dar daca ne ducem la pod la fundeni si o facem cu 50 de roni.... care-i problema ??? TU TII CU URSUL ???????????? SAU AI LUAT TZEAPA ???????? Editat Mai 13, 2010 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 A luat tzeapa,nu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Canal-canal....... HB chiar ma gandeam sa te sun zilele trecute sa vad daca mai traiesti....Ha ha ha ,,,,gip,gip,firma,firma......asa era....uf.poate ne vedem si noi toti la o salata....Incepem iar cu intalnirile joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Baaaa, mi-am schimbat freza Mi-am tras una special de bagat in casca si geaca, sa nu mai fluture.Ia voila: un voodoo, ceva, shefa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Canal-canal.......HB chiar ma gandeam sa te sun zilele trecute sa vad daca mai traiesti....Ha ha ha ,,,,gip,gip,firma,firma......asa era....uf.poate ne vedem si noi toti la o salata....Incepem iar cu intalnirile joi? Da... salata ... mai ales ca am devenit vegetariana .. m-am lasat de fumat ... vorba lui Dan Radu: " Nu mai am nici un viciu " Tre sa ne vedem. Hai la karaoke .. vinerea parca era ,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Acum am vazut freza lu Kali,sa vezi ce mandri o sa-i fie copii de la scoala ca au cea mai cool profa. HB cred ca ai innebunit de tot,Ptiu hai ca de fumat te inteleg dar ce ar fi viata fara un ciolan de porc si fara cativa mici.Sa te iei de mana cu finu Mandibula ca ala mananca tot frunze......de coca..... DKW cand te vedem si noi la fatza? Incercam sa ne mobilizam saptamana viitoare joi sa ne vedem toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Acum am vazut freza lu Kali,sa vezi ce mandri o sa-i fie copii de la scoala ca au cea mai cool profa.HB cred ca ai innebunit de tot,Ptiu hai ca de fumat te inteleg dar ce ar fi viata fara un ciolan de porc si fara cativa mici.Sa te iei de mana cu finu Mandibula ca ala mananca tot frunze......de coca..... DKW cand te vedem si noi la fatza? Incercam sa ne mobilizam saptamana viitoare joi sa ne vedem toti? Hai sa schimbam ziua ca sa pot si eu sa ajung. Joia e fotbal de la 17.30 la 19.30, ajuns acasa la 20 si ceva. Problema e ca tre sa plimb fiara asa ca oricat as incerca nu pot sa va onorez cu prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Si vineri e ok mai ales ca sambata lumea e libera...Nasule faceti transferuri?Ca as juca si eu macar extrema ascunsa pe banca de rezerve cu rol de capitan nejucator ca la tenis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Hai vineri la karaoke !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 (editat) DKW cand te vedem si noi la fatza?Incercam sa ne mobilizam saptamana viitoare joi sa ne vedem toti? bre , ieo-s în mutări momentan, da' cred că-mi fac timp pentru joia/vinerea viitoare să vin cu mîndra să vă vizităm... Editat Mai 14, 2010 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 (editat) dekaweule, cam ejti navetizd intre cartiere...pai asa e frumos taica? P.S: Sonea, cand mergem la papetarie sa achizitonam mape si pixuri ca acum incepe sesiunea. Editat Mai 14, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Lume unde va vad diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate