claman Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 matinalilor...muncesc in we,dar v-as fii vazut la o cafea la plecare.totusi e prea devreme,dreaq. daca e prea devreme pt tine ...te asteptam mai tarziu pe dealul negru la o cafea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 15, 2010 Autor Share Postat August 15, 2010 Back from BG Altfel spus, Dobre Dushli Do Rumanii ) Choparica a pescuit niste Mobi-Dici sub forma de guvizi. Io am esuat, dupa cum am promis , ocazional cu regescu-mi dos in balta, in rest - pe cearsaf. Daca vreti sa mereti la mare la BG, tipati. Va dau o adresa. 25 leva camera cu un pat cvadruplu, ca numai dublu nu era ala... Marfa rau! Plaja curata, apa limpede. Fara manele, muzica tare si tampiti. Nu, nu e pe Marte, e in BG Poze maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 bine ai venit ,pote ne vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Care n-ai ce face sambata de la pranz in sus ...hai la mine sa bem o bere sa ne racorim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Poze maine Hai cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 17, 2010 Autor Share Postat August 17, 2010 Vine, vine, nenea Thomas N-avusei timp. Poate le pune conu' choparica, intrucat e liber azi Clamanescu, eu m-as combina la una mica. Vb si cu stapanul inelelor si te anunt Edit: am vb. We are in PS: Sambata dimineata dau o fuga in Europa/Dragonul rosu dupa maruntisuri pt clasa, ca incep cu clasa I anul asta si vreau s-o amenajez frumos. Aveti nevoie de ceva de pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Vine, vine, nenea Thomas N-avusei timp. Poate le pune conu' choparica, intrucat e liber azi Clamanescu, eu m-as combina la una mica. Vb si cu stapanul inelelor si te anunt Edit: am vb. We are in PS: Sambata dimineata dau o fuga in Europa/Dragonul rosu dupa maruntisuri pt clasa, ca incep cu clasa I anul asta si vreau s-o amenajez frumos. Aveti nevoie de ceva de pe acolo? Daaaa! Niste chinezoaice d-alea bune (daca gasesti, ca eu n-am vazut decat strambe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 (editat) Daaaa! Niste chinezoaice d-alea bune (daca gasesti, ca eu n-am vazut decat strambe) Da ce au ma alea strambe ? adu-mi mie Kali Editat August 18, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Poze BG: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Cioparica ala e peste cumparat de la metro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 diseara??...ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 diseara??...ceva?? sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Daaaa! Niste chinezoaice d-alea bune (daca gasesti, ca eu n-am vazut decat strambe) Te-ai invatat numai cu bunaciuni ,nu te mai saturi de curvasaraie......Ha ha ha Sambata o sa ne betivim,ca va cam simt..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 23, 2010 Autor Share Postat August 23, 2010 ASTAZI E ZIUA TAAAAAAAAAAA, ZI FRUMOASA CA TINEEEEEEE... LA MULTI ANI, CLAMAN! TE IUBESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 La multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 ASTAZI E ZIUA TAAAAAAAAAAA, ZI FRUMOASA CA TINEEEEEEE... LA MULTI ANI, CLAMAN! TE IUBESC LMA si din Titan (Balta Alba) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 La multi ani si din Berceni!! ..macar pen'ca fin'ca stiu ca le e dor militaroshilor de Mercenaru' lor favorit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Multumiri multumiri multumiri tuturor din toate colturile (cartierele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Meletariu', unde va gaseste omu' maine seara? ca am o datorie la voi (va stiti voi care) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Sa traiesti bine imparate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 ..macar pen'ca fin'ca stiu ca le e dor militaroshilor de Mercenaru' lor favorit!! Le e La multi ani, Claudiul! Sa ne traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Sa traiesti bine imparate. ne vedem jooooooi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 24, 2010 Autor Share Postat August 24, 2010 Eu nu pot joi, da' pot vineri Care mergeti la Guns'n Roses? Fac numaratoarea. Adaugati-va pe lista. Buburuza cumpara biletele:) Pana acum, suntem asa: 1. Odi (sor-mea) 2. Mihai (un coleg) 3. Buburuza 4. Shonex 5. Dan Radu 6. Mihaela 7. Claman 8. Choparica 9. Kali 10. Patricia 11... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Daca strangem banii repede poate prindem si noi bilete cu reducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Eu nu pot joi, da' pot vineri bre, strici feng shui-u'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate