Blaze89 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Buna seara, am hotarat impreuna cu prietena mea sa organizam o actiune caritabila pentru copii din centrele sociale din Bucuresti,cu ocazia sarbatorilor de iarna : 1.CASA DE COPII PRESCOL. NR. 3-SF. IOSIF 2.CENTRUL DE PLASAMENT PINOCHIO NR. 1 Activitatea consta in strangerea de fonduri si donatii (alimente,jucarii,haine,carti de colorat sau povesti). Pe data de 6 Decembrie ,Luni de Mos Nicolae vom duce Alimente (Prajituri,sucuri,fructe). Pe data de 25 Decembrie ,Vineri de Mos Craciun vom duce Jucarii,haine si cartile de colorat sau povesti. Pentru donatii in RON : RO04BRDE410SV53286684100 RON Pentru alte donatii pot fi gasit la 0764711645 - MIHAI. Pot venii sa ridic donatiile in zona EROILOR , IZVOR , UNIRII. Rog Seriozitate ,nu ne jucam ! Daca exista o persoana care vrea sa ajute si dispune de o duba pentru transportarea lucrurilor in zilele sarbatorilor,sa ma contacteze,platesc benzina! Cel mai bine ar fi sa le transportam cu o zi dinainte ca in ziua respectiva sa se poata bucura de ele si restul persoanelor care vor sa ajute si sa se implice sa stea acasa cu famillile lor. Asta ar fi o idee. Multumesc anticipat tuturor persoanelor care au posibilitatea sa ajute. Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Cunoasteti in Militari o posesoare de CBR125 negru, cu lamaie la numarul de inmatriculare BZ 89 TNT ? Daca da, dati un semn, a avut azi accident pe Iuliu Maniu si mobra i-a ramas acolo, eu nu am avut cum s-o ajut mai mult decat am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Hai ca avem si noi un sarbatorit La multi ani ? Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Hai ca avem si noi un sarbatorit La multi ani ? Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 La Multi Ani DANE !!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 La Multi Ani DANE !!!!!!!!!!!!! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Sarbatori Fericite tuturor si astfalt...aproape uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Crăciun fericit să aveți dragi militariști Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 27, 2010 Autor Share Postat Decembrie 27, 2010 La multi aaaaaaaani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 La multi ani! Care stiti garsoniera sau ap.de 2 cam de inchiriat prin zona dati-mi de stire! Amanunte in semnatura. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 La multi ani ! militari....asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 hai sa ma bag si eu ...sunt Cyanide si posed un Nighthawk rosu de 650,stau la veteranilor chiar langa piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 Welcome, cyanide! Lujerului, Mega Cand ne vedem si noi, Militariule? Ca maine-poimaine n-o sa mai pot conduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Welcome, cyanide! Lujerului, Mega Cand ne vedem si noi, Militariule? Ca maine-poimaine n-o sa mai pot conduce multam fain! ...eu din pacate nu cred ca o sa ies prea curand ca soimu meu e pe masa de operatie dar sper sa-l resuscitez cat mai repede ca deja vad ca vine primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 mai traieste careva ????????? btw. kali cred ca cheia ta de bujii e pe la mine. stabilim o intalnire pentru returnare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 hai sa ma bag si eu ...sunt Cyanide si posed un Nighthawk rosu de 650,stau la veteranilor chiar langa piata Salutare mai traieste careva ?????????stabilim o intalnire pentru returnare ? Traim ,unii mai bine unii mai rau hai cu intalnirea aia ca mi-i seti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fane4end Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 salutare tuturor! nicic nu aveam idee ca se organizeaza intalniri intre motoristi din militari .... eu stau pe linga apromat. moto suzuki gsxr 600. am sa intru mai des pe aicic sa vad cand se mai stringe lumea sa ai cunosc si eu . mai aduc si cativa prieteni motoristi din militari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 vin si io' la beut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 azi e miercuri, oare apare cineva la arc?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Nu urc pe motor azi nici daca imi dai bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2011 Adunarea: vineri, 28 ianuarie 2011, ora 20.30. (ca am sedinta cu parintii de la 18.00 ) Loc: Casa del Sole (Pasajul Lujerului, pt cine nu stie), cum mergi spre 41 pe partea opusa SIR-ului) Prezenta obligatorie, ca va halesc! )) Hai, ca mi-i dor di voi, oai! Si lu' claman i-e sete ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 daca nu plec la tara sa duc copiii sper sa ajung Adunarea: vineri, 28 ianuarie 2011, ora 20.30. (ca am sedinta cu parintii de la 18.00 )Loc: Casa del Sole (Pasajul Lujerului, pt cine nu stie), cum mergi spre 41 pe partea opusa SIR-ului) Prezenta obligatorie, ca va halesc! )) Hai, ca mi-i dor di voi, oai! Si lu' claman i-e sete ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Adunarea: vineri, 28 ianuarie 2011, ora 20.30. (ca am sedinta cu parintii de la 18.00 )Loc: Casa del Sole (Pasajul Lujerului, pt cine nu stie), cum mergi spre 41 pe partea opusa SIR-ului) Prezenta obligatorie, ca va halesc! )) Hai, ca mi-i dor di voi, oai! Si lu' claman i-e sete ) adica la cearceafuri, sau acolo unde se face karoke vinerea ? de-ti sparg urechili toate pitipoancili care le chinuieste talentele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate