warlock Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) iaca, zicere de la RAR http://www.rarom.ro/RO/article--Ce_trebuie_sa_fac_daca_am_schimbat_culoarea_vehiculului_proprietate_personala_--205.html CE TREBUIE SA FAC DACA AM SCHIMBAT CULOAREA VEHICULULUI PROPRIETATE PERSONALA ? In concordanta cu Directiva Uniunii Europene nr. 2001/116 cele 10 culori de baza inscrise in cartea de identitate sunt: alb; galben; portocaliu; rosu; violet; albastru; verde; gri; maro si negru. Dupa vopsirea vehiculului in culoarea preferata, trebuie sa va prezentati la sediul unei reprezentante R.A.R. pentru modificarea culorii in cartea de identitatea vehiculului. Actele necesare la R.A.R. pentru modificarea cartii de identitate a vehiculului (C.I.V.) sunt: - cerere activitate R.A.R. (cererea se va completa olograf de catre solicitant pe propria sa raspundere, va fi semnata in prezenta angajatului R.A.R. care efectueaza prestatia); - act de identitate solicitant; - cartea de identitatea vehiculului. Mentionam ca pentru modificarea culorii in cartea de identitate a vehiculului este necesara obtinerea in prealabil a unei programari, la numarul de telefon 021 9672, in cazul cand va hotarati sa veniti cu autovehiculul la reprezentanta R.A.R. Bucuresti. Informatii suplimentare se pot obtine la tel.: 021 318.17.30 Editat Septembrie 13, 2011 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 13, 2011 Autor Share Postat Septembrie 13, 2011 Saru-manaaaaaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Mai colegi ,bagam si noi o Transalpina ? ca se duce sezonul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Da cu tenisu' de picior cum stam ca vine joia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Da cu tenisu' de picior cum stam ca vine joia! ar merge unu pe transalpina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Nu avem fileu pe transalpina, asa ca o sa mergem in Politehnica. Sper sa nu fiu adversar cu puternica lovitura de cap Adronesciana:). Joc in echipa cu Claudiul ca m-am saturat sa iau bataie am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 vreau si eu o transalpina. n-am fost niciodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 vreau si eu o transalpina. n-am fost niciodata... si eu vreau! nici eu nu am fost.. :-( dar nu vezi ca e mai comod in Politehnica...mai Sonea mai misca si tu motoru ala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Il misc prin curte mai mereu.La anul e vremea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Il misc prin curte mai mereu.La anul e vremea lui. buna asta !! ,la anu piscina ,curtea etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Transalpina are 2 parti . 1Ranca - Obarsia Lotrului 2 Obarsia Lotrului - Sebes La ce v-ati gandit ? o bucata integral ? o zi ? 2? Daca sunt 2 unde se doarme ? Oricum e destul de banala transalpina acum e aproape asfaltata integral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 (editat) buna asta !! ,la anu piscina ,curtea etc etc adica la anu' il misca prin piscina, etc? Editat Septembrie 15, 2011 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Salut ,numele meu este Laurentiu sunt nou pe forum , incepator, posesor yamaha r6 , militari autogara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Transalpina are 2 parti . 1Ranca - Obarsia Lotrului 2 Obarsia Lotrului - Sebes La ce v-ati gandit ? o bucata integral ? o zi ? 2? Daca sunt 2 unde se doarme ? Oricum e destul de banala transalpina acum e aproape asfaltata integral. E banala pt tine f800gs ,pt mine e numai buna acum . In principiu ar fi de doua zile cu dormit la pensiune sau la cort ,la cort e cam frig noaptea in perioada asta a anului . Mai vedem diseara la coloana . Salut ,numele meu este Laurentiu sunt nou pe forum , incepator, posesor yamaha r6 , militari autogara . Salutare . Incepator cu R6 ,hai bine ai venit . Ne strangem la coloana in poli pe la opt ...mai jucam un tenis ,mai vorbim ..chestiuni sociale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 (editat) Poate vedeti voi diseara la coloana intrucat eu sunt in Cluj si diseara o sa fiu in Sibiu. Daca dati o fuga pana in Sibiu stam la o sueta. Btw daca in perioada asta e frig in cort cum o sa fie la iarna? Editat Septembrie 15, 2011 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 in seara asta poli ceva, ca vreau sa vin si eu sa ne cunoastem si sa facem si un tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 in seara asta poli ceva, ca vreau sa vin si eu sa ne cunoastem si sa facem si un tenis Venim venim! Si vorba aia..soarele si tenisu, intareste.. miscare=sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Se-ngroasa gluma ,gata ...diseara imi iau adidasii de fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 15, 2011 Autor Share Postat Septembrie 15, 2011 Vine si io. Role, sper, dc scap de la puscarie la timp ) Si luati si voi un suc. Pepsi. Va rog io frumos, decontez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Vine si io. Role, sper, dc scap de la puscarie la timp ) Si luati si voi un suc. Pepsi. Va rog io frumos, decontez. Sucurile-s datoria lui Angel ,sa vina cu frigideru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Diseara joc cu claudiul in echipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Diseara joc cu claudiul in echipa. Nu ,eu joc cu Roxana in echipa....in tine n-am incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Nu ,eu joc cu Roxana in echipa....in tine n-am incredere Yupiiii .... vezi Sonex cum ramai tu adversarul meu No 1???? HA HA .... Tot number one esti! Claman.. love ya'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Trebuie sa fac un transfer sa-mi aduc un jucator sa-l bata pe claudiul ca asa nu mai merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 atuncea ramane la 8 in poli da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate