Vizitator romeoradu Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Ajutorrr. Sunt in poli dar nu stiu unde sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 La coloană ,rectorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 super gasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iulian chirita Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 eu cu kawasaki cand m-am intors plecaserati.a durat cam juma' d ora. ne vedem joia viitoare daca sunteti dispusi.sau mai devreme...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 eu cu kawasaki cand m-am intors plecaserati.a durat cam juma' d ora. ne vedem joia viitoare daca sunteti dispusi.sau mai devreme...... ne-am ascuns ...la student pub la o.bere ...câţiva doar ,restul spre case Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 1: Da ,vine cineva . De regula ne strangem joia ca intre prieteni De acord cu tine , sunt o multime de motociclisti in militari , nu suntem noi spuma ,ba chiar venim la intalnire cu rolele/biciclete/caini ..etc . Ne-am format un grup de prieteni (de aici de pe acest topic) si am ramas de ani de zile prieteni . Chiar , ia sa mai aduceti patura sa stam la carti/table LE : avem si grup pe Whatsup! Mai vine cineva cu cainele? Ca vad ca e la plural acolo? Hai ca am luat paginile la citit. Cine e tristul asta de se baga in seama? Face motoarele galbene de rusine. Bulibasa cu busa, fa ordine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 m-am bagat eu in seama cu tine?...miezu' militariului.daca te roade curiozitatea dai un tel lu' mandibula sa iti spuna cine sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 (editat) Mai vine cineva cu cainele? Ca vad ca e la plural acolo? Hai ca am luat paginile la citit. Cine e tristul asta de se baga in seama? Face motoarele galbene de rusine. Bulibasa cu busa, fa ordine A venit si sonea cu neagra odată ..miezule ! Editat Mai 19, 2013 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 :-)))) chiar ca e trist. Mai era unu' care tot plangea pe aici, ar trebui sa le facem cunostinta :-)))) Hai ca am luat paginile la citit. Cine e tristul asta de se baga in seama? Face motoarele galbene de rusine. Bulibasa cu busa, fa ordine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 cred ca deseara facem o pauza ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Pauza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 pauza la studentpub? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 pauza la studentpub? Like! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 lady rider... vin si ladys la intruniri? se scrie "leidi raidar", nu stii ca fetele se supara cand nu le retii numele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 nu stiu la ce ar folosi sa le retii numele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 nu stiu la ce ar folosi sa le retii numele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator romeoradu Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Planuri de week end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smileride Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 m-as baga si eu daca e ceva activitate pe aici pe grupul de Drumul taberei e mai liniste. eu sunt cu un Yamaha FZS 600 albastru intre PLAZA si AFI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Planuri de week end? Brasov - Sighisoara sau Lacul sf Ana m-as baga si eu daca e ceva activitate pe aici pe grupul de Drumul taberei e mai liniste. eu sunt cu un Yamaha FZS 600 albastru intre PLAZA si AFI Nu prea e activitate nici pe aici , bad karma , astia merg toti pe furis la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 eu ies doar la terasa.. nici nu stiu sa merg pe ea, o imping pana acolo. daca ma intreaba cineva spun ca am ramas fara benzina Brasov - Sighisoara sau Lacul sf Ana daca ajungeti la sf Ana sa-mi spuneti si mie cum e drumul pana la lac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 (editat) eu ies doar la terasa.. nici nu stiu sa merg pe ea, o imping pana acolo. daca ma intreaba cineva spun ca am ramas fara benzina daca ajungeti la sf Ana sa-mi spuneti si mie cum e drumul pana la lac. S-o împingi cu casca pe cap ,sa pară real ca ai rămas fără benzina : D Dacă ajung we asta îţi spun Editat Mai 24, 2013 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 eu ies doar la terasa.. nici nu stiu sa merg pe ea, o imping pana acolo. daca ma intreaba cineva spun ca am ramas fara benzina eu spun ca doar ce am furat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Brasov - Sighisoara sau Lacul sf Ana Nu prea e activitate nici pe aici , bad karma , astia merg toti pe furis la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator romeoradu Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Iesim din casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 S-o împingi cu casca pe cap ,sa pară real ca ai rămas fără benzina : D Dacă ajung we asta îţi spun nu esti deloc atent, arunca un ochi in semnatura mea astept vesti, chiar vreau s-ajung acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate