cosmin_sn Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Eu zic sa comunicam tot aici pt ca si cei noi sa poata afla de intalniri etc. Duminica iesim pe undeva cu mobrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Ieşim ...e raliu la Teliu , vtm începe pe la 11 dimineata parcă ,prima manşă . Vă aştept acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 (editat) Eu as merge. Mai vine cineva? Editat Iunie 7, 2013 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Nu ştiu ,nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Posibil sa ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaho0o Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 iese cineva la o tura prin buc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Ce sens are să te plimbi prin buc ?! Din semafor în semafor,aglomeraţie,plin de şoferi neatenti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaho0o Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 este duminica mai putine masini dar aceleasi semafoare ... :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Buna dimineata! Ce face motociclisti azi, iese cineva cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 (editat) pai intreaba si tu pe Bulibasa daca ti se permite sa iesi fara aprobarea Lui. eu azi nu cred ca ies ca mai am una alta de facut. poate ajung totusi sa imi iau spray de lant. Editat Iunie 11, 2013 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 spray de lant 14 lei care doriti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 spray de lant 14 lei care doriti? vreau si eu 1, baga un pm cu nr de telefon,in seara asta nu pot veni in poli.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 spray de lant 14 lei care doriti? De care ? marca ,cantitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JeRRyKa Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 hahahha...MERGE ... dupa zile de asteptare...Pot sa postez . Astazi ce se anunta daca nu este ploaie ? NU IAR BIKERS.....12 Lei , apa chioara aka Limonada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 nu se stie inca ... se pare ca vremea desera e buna. vedem mai pe seara. eu inca nu am apucat sa`mi fac bagaju pt weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 spray de lant 14 lei care doriti? pt biciclete ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JeRRyKa Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Acum o perioada de timp am trecut pe la "Fabrica" si mi sa parut super OK. Preturile sunt de bun gust si mancarea . este foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Mai bine vii tu JeRRyKa cu un meniu pregatit de tine , gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 pt biciclete ? da si pt biciclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 De care ? marca ,cantitate... marca kimikar si are 450 ml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Mai bine mergem la un mic undeva. Sa mergem un pic si cu motoretele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 eu e posibil sa trec doar in vizita rapid ... o sa vedem, si sa tina si vremea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Nu mai scot motorul ,vin cu bicicleta sau cu autobuzul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Mai bine mergem la un mic undeva. Sa mergem un pic si cu motoretele. Frumosule, chiparosule ma iei pasager? Sa vedem daca mint aia in talon sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Io zic că nu vă duce pe amândoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate