m3ca_07 Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Cine vrea sa vina la fotbal Duminica la ora 17:00 langa sectia de politie 21 la Gorjului.......??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotocrossYz85 Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Tot respectul pentru motociclistul care s-a oprit la 22:45 în militari lângă benzinăria mol(fostul agip de lângă biserica Sf treime) nu îl știu personal(avea nr înmatriculare b 13 tho) am rămas în pana prostului(noroc ca eram lângă benzinărie după cum am spus) și s-a oprit sa ma ajute(mai rar asa om), dacă are cont pe forum și vede sa dea un semn dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Stai calm, nu e nici o problema. Sa faci si tu la fel cu altul cand dai de el cu probleme si e ok P.S. Recunosc, in prima instanta vazand noaptea pe bezna cineva impingand o mobra, m-am gandit ca e şutită Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 salut baieti , vreau sa va anunt ca am deschis o noua pizzerie cu delivery , calitate pret excelenta , bat multe pizzerie cu renume , pe incercate nu pe laudate https://www.facebook.com/TruePizza.Ro?ref=hl se afla in zona crangasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 ar tb sa mergem joi sa-i facem o vizita, sa vedem cu ce se lauda ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 salut baieti , vreau sa va anunt ca am deschis o noua pizzerie cu delivery , calitate pret excelenta , bat multe pizzerie cu renume , pe incercate nu pe laudate https://www.facebook.com/TruePizza.Ro?ref=hl se afla in zona crangasi Plm, nu puteai pune anuntul acum 1 saptamana, dupa ce m-am enervat cu kinderii acasa cu 3 pizzerii cu "delivery" Abia am putut lua una anosta de la Trenta. Te voi incerca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 ce bezna !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Nu se mai aduna lumea din militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 S-a spart gasca, nu mai vine lumea la coloana, am inteles ca la o terasa la suc ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 13, 2015 Share Postat Septembrie 13, 2015 Nu se mai aduna lumea din militari? Nu se mai aduna ! S-a spart gasca, nu mai vine lumea la coloana, am inteles ca la o terasa la suc ...... Foarte rar si la terasa ..spre deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Nu mai este atelierul.l-am cautat si eu.ce are de facut la mobra?eu stau pe valea lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 salutare, cunoaste cineva un mecanic bun sa stie si electrica pe la noi in militari sau tr taberei? alternatoru mobrei mele a luat o pauza si nu prea gasesc pe cineva sa stie la deastea, am fost la un electrician auto a facut o improvizatie a prajit 3 sigurante si becu de la neutral nu se mai aprinde deaceea vreau sa se uite la atelajul meu cineva care chiar stie ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Drumul Taberei - Alex Marco Garage (vezi pe Facebook) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 S-a spart gasca, nu mai vine lumea la coloana, am inteles ca la o terasa la suc ...... A venit frigu, Pe vremea ca asta nu as iesi nici cu bicicleta. Mobra o mai scoti doar cand e soare afara sau direct la primavara. Au cam trecut anii cand erau zile insorite pana in Decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 salut, stiti cumva vreun garaj(de incredere) unde pot ierna moto in militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 salut, stiti cumva vreun garaj(de incredere) unde pot ierna moto in militari? salut, te pot ajuta cu un garaj undeva pe langa timpuri noi, aproape de metrou vezi topic: /index.php?/topic/732170-oferta-garaj-iernat-motociclete/ merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 sal, stiu ca am vbcu tine..eu as vrea undeva in militari.. Vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Si eu sunt din militari si 90%o sa o duc la garaj la sebyteo mai ales ca pot lucra la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 si eu stau in militari, dar o duc in garajul de care v-am spus, langa timpuri noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Eu stau LA curte in militari, prin spatele teatrului masca. Am in minigaraj in care ar putea incapea vreo 4 motoare, inclusiv al meu. Ma gandeam sa cer 100 de lei pt toata iarna. Problema e ca trebuie sa fac niste curatenie. Daca asa avea 3 cereri ferme m-as pune pe treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 La mine ,un lucru esential e sa pot lucra la ea ,de asta aleg si varianta cu garajul luisebyteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
All3yCat Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Seara buna dragilor! Eu sunt noua si pe forum si la motociclit dar am si eu o fetitza frumoasa care are nevoie de un loc caldut pentru iarna deci am zis sa ma bag in seama cu oamenii care chiar stiu cum merg lucrurile riderontornadoes mai ai loc de inca o fata in garaj? Te ajut si la curatenie daca ai grija de fetita mea peste iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 da de plimbat ne mai plimbam si noi? sau doar ne ducem cu vorba? facem 2 pagini de posturi anu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Toți caută garaj și ție îți arde de plimbare !! E frig ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 grupul de pe fb... https://www.facebook.com/groups/335654669856811/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate