dark_alinutza Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) FELICITARI Editat Martie 24, 2011 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 (editat) Vesti bune - si va mai divulg ceva in avanpremiera, s-ar putea ca vechea cabana V. Aurie sa fie "resuscitata" de niste cunoscuti de-ai mei si atunci sigur vom avea si un loc de intalnire "open air" pentru duminica, "manele&tzarani-free"... Editat Martie 26, 2011 de Ancalagon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 MOTORS BAR&CAFE in SIBIU!!!SUPPORT 81!Bikers&Rockers friendly!deschidere vineri 25 martie,orar 10-24....sau ultimul client. muzica buna(blues,classic rock,country,heavymetal),preturi decente la cafea/ceai/sucuri/bere/tarie vom avea darts/table/remy,ceva de mincare daca e cazul,ceva tutun daca e cazul... posibil parcare pt moto,in curte. Come in peace or stay home! ps:pe viitor,vom avea si proiectii filme! TFB Locul e fain si racoros la vara..exista parcare ..deci ne putem bea berile acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 DE ACUM,VA ASTEPTAM LA "VINEREA MOTO" IN MOTORS BAR&CAFE. VOM INCERCA SA FACEM CITEVA ACTIUNI DE ACUM INCOLO. PRIMA: VINERI 1 APRILIE,AVEM PROMOTIE LA BEREA NEFILTRATA LA DRAFT 0,4=3LEI. NU,NU E VRAJEALA....HEHEHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed_CsN Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Vesti bune - si va mai divulg ceva in avanpremiera, s-ar putea ca vechea cabana V. Aurie sa fie "resuscitata" de niste cunoscuti de-ai mei si atunci sigur vom avea si un loc de intalnire "open air" pentru duminica, "manele&tzarani-free"... Nu cred ca ar vinde "evreul" ala cabana dar e posibil ca e cam stramt financiar din cate stiu, oricum eu m-as bucura sa se adevereasca zvonul, mai ales ca eu locuiesc in blocul de langa cabana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Bine ai revenit "Vrajitorule" [attachmnt=682733:IMG_0395.JPG] Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Bine ai revenit "Vrajitorule" Multumesc!! Joi unde se aduna lumea? La transi sau la barul moto care s-a deschis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 <VINEREA MOTO>IN MOTORS,DE LA ORA 20:00! VINEREA ASTA,PROMOTIE LA TEQUILA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 joia asta unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Vinerea MOTO in Motors Bar&Cafe! vineri 15 aprilie,promotie la vodka Skyy. Editat Aprilie 11, 2011 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Unde se mai aduna lumea si cand ?? Paste fericit tuturor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 duminica in han la 12:00 joia la 19:00, unii in R&B , altii in Motors...altii in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 (editat) duminica in han la 12:00 joia la 19:00, unii in R&B , altii in Motors...altii in alta parte A venit caldura!! Iesiti afara din cotloane Propun sa revenim la TRANSILVANIA joia macar cei ce vin cu motoarele daca restul se mai "aburesc" inca Astept REPEDE parerile AICI,ca numai azi nu e MIINE Editat Aprilie 27, 2011 de bunicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 (editat) A venit caldura!! Iesiti afara din cotloane Propun sa revenim la TRANSILVANIA joia macar cei ce vin cu motoarele daca restul se mai "aburesc" inca Astept REPEDE parerile AICI,ca numai azi nu e MIINE Eu vin la Transi (daca nu ploua) Editat Aprilie 27, 2011 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Eu vin la Transi (daca nu ploua) Am pus acu la incarcat Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 La ce ora la Transilvania?si unde mai exact la PLAY OF?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 la 19:00 la PLAY OF... ....pe mine una sincer asa numa atrage locatia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Eu sigur vin ,sper sa ma primiti si pe mine la masa voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Se redeschide Cabana V. Aurie, avem loc de motoare si e mai retras, ii cunosc pe noii proprietari - am scapat si de muzca proasta... Daca sunteti interesati, organizam ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Se redeschide Cabana V. Aurie, avem loc de motoare si e mai retras, ii cunosc pe noii proprietari - am scapat si de muzca proasta... Daca sunteti interesati, organizam ceva. Asteptam sa dai MOBILIZAREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 1 Mai - propunerea : Curmatura Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 daca si maine (5 mai) este la fel de urat, care va fi locul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 piu, ca abia astept sa imi repar si eu bicicleta si vin si eu la o tura cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Salut, eu am de dat un interviu in Sibiu vineri si raman apoi peste noapte in oras. E vreun loc unde sa pot iesi la o bere, eventual daca e si cineva care ar vrea sa bea o bere cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Salut, eu am de dat un interviu in Sibiu vineri si raman apoi peste noapte in oras. E vreun loc unde sa pot iesi la o bere, eventual daca e si cineva care ar vrea sa bea o bere cu mine? Daca ajungi in centru in Sibiu e plin de terase unde te poti relaxa la o bere. Extraordinar cata lume azi la Trasilvania. Nu aveai loc de motoare... ... Acum serios. Io si nimeni pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate