kris Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Salut, eu am de dat un interviu in Sibiu vineri si raman apoi peste noapte in oras. E vreun loc unde sa pot iesi la o bere, eventual daca e si cineva care ar vrea sa bea o bere cu mine? bem diseara o bere pe la terase in centru...0767.22.35.24 da un semn cand esti in "Sighi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibi_c Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 dupa ce am luat tot topic-ul de la inceput am rezistat vreo 20 de pg si m-am gandit la o scurtatura in a afla raspunsul la intrebare "in ce zi, ora si loc?" sau in fiecare saptamana se schimba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 (editat) Desi a fost frig si vreme urata, tot am fost cativa. Editat Mai 8, 2011 de Danmaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 bem diseara o bere pe la terase in centru...0767.22.35.24 da un semn cand esti in "Sighi" Scuze ca n-am mai ajuns, dar daca tot e sa fac mutarea, ocazii de bere vor mai fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 maine (12.05) este din nou joi.......unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Moto Sapiens Dr Tr Severin va invita sa participati la : mai multe detalii la /index.php?/topic/661045-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 O minunata sera de joi Cu respect Cei care am ramas acasa in aceasta dumineca Cu respect La un suc in Dumbrava Cu respect Nu stiu de ce nu apare si textul. Cu reapect 05.06.11 Nu stiu de ce nu apare si textul. Cu respect 05.06.11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 sunt ceva mai clare fotografiile..cel putin asa arata pe forum..dar cred ca se poate si mai bine de atat.. respect d-le Gal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Multumesc. Multumesc si ptr sfaturi. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Esti off topic...Kris . E ''motociclism.ro - Loc pt intalniri regulate ale bikerilor''. Multumim intotdeauna pentru poze domnule Gal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Au redeschis - finalmente, prin gratia de melc aprobatorie a primariei Sibiu - amicii mei cabana V. Aurie. Daca vreti un "loc cu rock" si cu mai putini outsideri, ne-am putea intalni acolo - e loc si de motoare, un pic de padure.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 GATA,joi 16.06.2011" adunatura" de la ora 19 se va face la VALEA AURIE!!! Sa nu ziceti ca nu am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Eu ajung doar pe la 8-8.30, daca ajungeti mai devreme intrebati de Tibi si Bianca, din partea mea... Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 (editat) Eu ajung doar pe la 8-8.30, daca ajungeti mai devreme intrebati de Tibi si Bianca, din partea mea... Cheers! Trecem consumatia in contul......TAU MULTUMIM anticipat Editat Iunie 15, 2011 de bunicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Explicati-mi si mie cum se ajunge. Si nu ma aratati cu degetul ca vin cu bicicleta, ca motorul mi-e inca la Timisoara din motive obiective. A, si in plus poate as bea (macar) o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 (editat) si eu vreau sa stiu unde e cabana asta. colegu cu bicicleta, daca noi nu bem, ca suntem calare, ramai si tu la bere "inutila" si fara de alcool Editat Iunie 15, 2011 de manach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Calea Dumbravii Cimitirul eroilor, dreapta spre cartier Valea Aurie Biserica stinga si in mod normal se vad MOTOAREEEEEEE cei care nu gasesc sa CEARA lamuriri la.....usa bisericii Editat Iunie 16, 2011 de bunicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 GATA,joi 16.06.2011" adunatura" de la ora 19 se va face la VALEA AURIE!!! Sa nu ziceti ca nu am scris N-am indraznit sa-l contrazicem pe BUNICU : Multi km cu noul motor Dodo. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Ne vedem duminica tot in Valea Aurie? Mai umbra si Rock FM, zic eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 N-am indraznit sa-l contrazicem pe BUNICU : Multi km cu noul motor Dodo. Cu respect Esti printre putinii care pot sa-l contrazica pe Sontorogu', important e sa ne mai tragi in chip din cand in cand. Si apropo, cine zicea ca POC POC nu'i motorist ! Eu cred ca are mult de lucru la birou Respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 O duminica in care ploaia nu ne-a tinut departe de motoare si de intalnirea obisnuita in Dumbrava . A aparut o motocicleta noua,(sa o folosesti sanatoasa , DODo) un motociclist din Timisoara - welcome Radu Am plecat pe ploaie destul de mare dar parca nu m-as fi dus acasa ..oricum..faina zi- ma bucur ca v-am intalnit si azi altele 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 he, he, ce cunoscut imi este Uvex-ul din primele doua poze... Sa va fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Multumesc Sim , alte poze si eventual un reply in caz ca nu reusesc sa le pun toate reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Ma inseala ochii sau Cristina chiar era in fusta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate