Louis Cyphre Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Ma, ce poze secsi ai facut... sa vezi cand te-o prinde Paul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 mi-am mancat ”omenia” Eu doar am facut pozele, nu trageti in ”pozar” ( off-topic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) Pentru cei care azi doar citesc topicul. Vorba aia, apa inca e uda nu acida. Editat Iunie 19, 2011 de szasz_andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Cred ca ar fi bine sa ploua mai des Nu de alta dar am impresia ca vin mai multi la intilnire decit daca e timp FRUMOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 eu am nasit ieri ...la ora aia aveam sedinta de photoshooting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Sa va traiasca finii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Stiu eu pe unul care si-a lustruit mobra toata dimineata. A plecat la orele 12 fix de acasa. Semafoarele de la magazinul Dumbrava au avut un defect stricat.Doi soferi , cu aceasta ocazie , si-au incercat caii putere si au pus masinile perpendicular una fata de cealalta cu contact pe suprafata maxima intre ele , de se putea jura , ca e un model nou.Adunate si stropite cu o ploaie din belsug (fara economie) m-au facut sa-mi usuc blugii acasa. Morala : se ajunge la locul de intalnire si prin Cisnadioara si cu juma de ora mai repede.Se evita admiratia celor doi bolizi stransi uniti pe ploaie. Cu respect Peste 30 C la ora 19 .Racoare sub umbrelele de la Transilvania. Cu respect O dumineca racoroasa,insorita : Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Am reusit sa-mi aduc motorul in weekend, pe joi as putea sa ajung si eu daca se mai face adunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 daca nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Cred ca ar fi bine sa ploua mai des Nu de alta dar am impresia ca vin mai multi la intilnire decit daca e timp FRUMOS Si mie imi face impresia aia cu ploaia.Da, sa ploua pana ne adunam dupa care sa mai iese si soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Si mie imi face impresia aia cu ploaia.Da, sa ploua pana ne adunam dupa care sa mai iese si soarele Eu zic mai bine sa ploua cand ne adunam, ca sa stam mai mult - adica pana se opreste ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibi_c Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 pana la uram... unde sfinti si cand sunt intalnirile de prin Sibiu?? ca tot ma chinui sa imi dau seama si raman tot pe langa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 joia la sala transilvania la ora 19 si duminica vis a vis de zoo acolo unde-i hilton la han la dumbrava la ora 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Sau la Cabana Valea Aurie, daca vreti sa scapati de manele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 (editat) Duminica la 12 la HAN!!Drept sa spun ori sint SURD ori nu am auzit la Disco Bar MANELE Editat Iulie 2, 2011 de bunicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Da' nici Iron Maiden sau Mozart n-ai auzit, cred... Piss FM si altele de genul asta. Plus "cetateni model" deranjati de motociclistii satanisti si galagiosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 doamnelor si domnilor "caini bolnavi"......am o dorinta arzatoare de a bea o sticla de whisiky impreuna cu voi, sens in care astept propuneri pentru data si locatie (astfel incat sa fiti cati mai putini cu 'caii' la voi)!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Da' nici Iron Maiden sau Mozart n-ai auzit, cred... Piss FM si altele de genul asta. Plus "cetateni model" deranjati de motociclistii satanisti si galagiosi... "Cetatenii model" sunt produsul principal al societatii bolnave in care traim, "motociclistii satanisti si galagiosi" sunt un produs secundar. Mare diferenta nu e, in esenta, intre unii si altii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Intalnirea de duminica de la cabana Valea Aurie - 2 choppere pana acum, speram sa creasca interesul in detrimentul Hanului de care eu sincer m-am plictisit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Nu stiam unde sa postez, dar find vorba de o intalnire, cred ca aici ar fi cel mai potrivit. Asadar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Nu stiam unde sa postez, dar find vorba de o intalnire, cred ca aici ar fi cel mai potrivit. Asadar: Se pare ca s-au adunat o gramada de evenimente motociclistice incepand de vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 (editat) Intalnirea de duminica de la cabana Valea Aurie - 2 choppere pana acum, speram sa creasca interesul in detrimentul Hanului de care eu sincer m-am plictisit... e ok locatia,muzica rock si preturi decente,plus mincare...o sa mai merg. hanul?noroc cu filigoria aia....transilvania=varza. Editat August 1, 2011 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Duminica va intalniti pe undeva? pe 21 august sunt in Sibiu o noapte, in drum spre Arad si mi-ar placea sa vad pe unde pierd timpul motoristii din Sibiu. De asemenea imi puteti recomanda ceva cazare relativ la drum (sa nu ma ratacesc), cu preturi ok? Nu ma intereseaza 5* asa ca... Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 ...rar pierdem timpul..ne place sa credem ca nu ne pierdem timpul atunci cand ne intalnim Despre cazari ar fi bine sa cauti din timp pentru ca sunt o gramada de turisti prin Sibiu in perioada asta. De obicei astea 'la drum' sunt si cele mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Duminica va intalniti pe undeva? pe 21 august sunt in Sibiu o noapte, in drum spre Arad si mi-ar placea sa vad pe unde pierd timpul motoristii din Sibiu. De asemenea imi puteti recomanda ceva cazare relativ la drum (sa nu ma ratacesc), cu preturi ok? Nu ma intereseaza 5* asa ca... Multam! pe 21 ne gasesti cel mai probabil la 12:00 la Hanul Dumbrava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate