dark_alinutza Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Ramane cum am stabilit. Tot acolo ne vedem. Doar daca nu si-au inchis cei de acolo barul ...pe duminik la 12:oo ... sa speram ca o sa ajunga cat mai multa lume ...iar legat de bar, daca o tinem tot asa, cred ca o sa-l mareasca, extinda...in nicun caz sal inchida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 ...pe duminik la 12:oo ... sa speram ca o sa ajunga cat mai multa lume ...iar legat de bar, daca o tinem tot asa, cred ca o sa-l mareasca, extinda...in nicun caz sal inchida Daaaa...pai mai era o incapere, sa zic, imensa, destinata nuntilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 poate ma lamuriti si pe mine duminica la 12, unde?. Poate pe la ora 14 sunt mai multe grade, zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 poate ma lamuriti si pe mine duminica la 12, unde?. Poate pe la ora 14 sunt mai multe grade, zic si eu. Duminica trecuta, la ora 12, dupa lungi conversatii pe forum, am reusit sa ne intalnim la Hanul Dumbrava, DiscoBar. Si vrem sa fie asa, macar pe timp de iarna. Pentru ca la vara...se va schimba treaba. Daca vei citi tot topicul, vei intelege mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Duminica trecuta, la ora 12, dupa lungi conversatii pe forum, am reusit sa ne intalnim la Hanul Dumbrava, DiscoBar. Si vrem sa fie asa, macar pe timp de iarna. Pentru ca la vara...se va schimba treaba. Daca vei citi tot topicul, vei intelege mai multe Citeste si priveste. E istoria motociclismului din Sibiu Recupereaza Vino cu noi. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 poate ma lamuriti si pe mine duminica la 12, unde?. Poate pe la ora 14 sunt mai multe grade, zic si eu. Da cred ca ar fi bine sa citesti tot topicu, nu vreau sa fiu crud dar sa stii de ce neam intilnit si sa vedem ce mai eee de vorbit,locul deocamdata ramine acelasi dar poate o sa mai cautam o locatie sa o incercam si pe aceea si dupa care vom hotari acel loc de intilnire frecvent salutare numai bine si grija la trafic,RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Da cred ca ar fi bine sa citesti tot topicu, nu vreau sa fiu crud dar sa stii de ce neam intilnit si sa vedem ce mai eee de vorbit,locul deocamdata ramine acelasi dar poate o sa mai cautam o locatie sa o incercam si pe aceea si dupa care vom hotari acel loc de intilnire frecvent salutare numai bine si grija la trafic,RESPECT Daca ne intalnim la 12 e deja acceptabil iar la 14 ne intoarcem si ajungem caldurosi acasa. Cu respect --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 18:15 -------------Din punctul meu de vedere si acest loc din Cisnadie e OK. Parca te simti mai acasa decat la Dumbrava. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) Duminica, in 3 februarie, au fost prezenti urmatorii (scriu din "Prezenta de spirit"): 1. speedy_alien23....Alex 2. dark_alinutza....Alina 3. sinister_bya....Bianca 4. Axl_Fzr....Alex 5. Deer T-Ace.....Florin 6. dorisbforzainter....Dorin 7. emppu....Andrei 8. karpatenwolf....Christian 9. Mitzu.....Mihai 10. papillion...Coco 11. dark_angel....Maia 12. Rocker....Alin 13. Rookie....Sebi 14. valisorin...Vali 15. chopper_savage...Cotizo 16. Valkyria...Gabriela 17. speedy '.....Marius 18. ChopperVonGal...Gal 19. tariwattaryl....Gabi 20. sorin_cbr....Sorin 21. teo ac/dc....Teo 22. tudoron2wheels:).....Tudor 23. nu am nume de forum....Tavi 24. black_diamond....Oana 25. 07 ary...Mircea Cei care nu se vad aici si au fost la intalnire, imi cer scuze dar nu s-au trecut "prezenti" Ar fi frumos sa mai aflam cine a mai fost: cu numele real si numele de pe forum ...pentru a face ecusoanele.... Pentru cine am mai facut ecusoane si nu au fost prezenti: 1. omunegru22...Alex 2. yuk....Mihai 3. wallower....Vincent 4. viomaddog...Vio 5. cocosound...Uwe 6. davidoff...nu am nume 7. the_jack....nu am nume Cine mai doreste, cine mai pofteste....rog sa imi trimiteti un PM. Multumesc SA VINA PRIMAVARA!!!! Editat Februarie 5, 2008 de sinister_bya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 ......... Pentru cine am mai facut ecusoane si nu au fost prezenti: 7. the_jack....nu am nume => Catalin Cine mai doreste, cine mai pofteste....rog sa imi trimiteti un PM. Multumesc SA VINA PRIMAVARA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sp00ky Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Neata, desi e 2 noaptea... Eu sunt cel fara nume de forum... Tavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 am fost si eu dar am stat mai deoparte... eu sunt din galati si in curand o sa parasesc si sibiul. mi-a facut placere totusi, si pt o plimbare cu cei care ma cunosc (se stiu ei) o sa mai vin in sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 salutare moto sibieni sper sa ajung si eu cat de curand la intalnire (excelenta idee felicitari) bafta si hai primavara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 Pentru cine am mai facut ecusoane si nu au fost prezenti: 7. the_jack....nu am nume Cine mai doreste, cine mai pofteste....rog sa imi trimiteti un PM. Multumesc SA VINA PRIMAVARA!!!! Cata(lin) salutare moto sibieni sper sa ajung si eu cat de curand la intalnire (excelenta idee felicitari) bafta si hai primavara!!! Sper ca o sa vii cu motoreta corecta. PS: Pixu Flaro... io nu pot sa vin duminica aviatoare pt ca sunt la Cluj. Distractie faina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luci0704 Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Duminica, in 3 februarie, au fost prezenti urmatorii (scriu din "Prezenta de spirit"): 1. speedy_alien23....Alex 2. dark_alinutza....Alina 3. sinister_bya....Bianca 4. Axl_Fzr....Alex 5. Deer T-Ace.....Florin 6. dorisbforzainter....Dorin 7. emppu....Andrei 8. karpatenwolf....Christian 9. Mitzu.....Mihai 10. papillion...Coco 11. dark_angel....Maia 12. Rocker....Alin 13. Rookie....Sebi 14. valisorin...Vali 15. chopper_savage...Cotizo 16. Valkyria...Gabriela 17. speedy '.....Marius 18. ChopperVonGal...Gal 19. tariwattaryl....Gabi 20. sorin_cbr....Sorin 21. teo ac/dc....Teo 22. tudoron2wheels:).....Tudor 23. nu am nume de forum....Tavi 24. black_diamond....Oana 25. 07 ary...Mircea Cei care nu se vad aici si au fost la intalnire, imi cer scuze dar nu s-au trecut "prezenti" Ar fi frumos sa mai aflam cine a mai fost: cu numele real si numele de pe forum ...pentru a face ecusoanele.... Pentru cine am mai facut ecusoane si nu au fost prezenti: 1. omunegru22...Alex 2. yuk....Mihai 3. wallower....Vincent 4. viomaddog...Vio 5. cocosound...Uwe 6. davidoff...nu am nume 7. the_jack....nu am nume Cine mai doreste, cine mai pofteste....rog sa imi trimiteti un PM. Multumesc SA VINA PRIMAVARA!!!! bine k pe mine nu mai trecut!!!!!! luci0704(mihai,lucian)dar sper k data viitoare sa vin si eu cu motoru poata asa o sa ma ti minte!!!!!!!!! sa aveti grija ML Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Li`l Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 salutare....am fost si eu (portocala mecanica KTM).......dar n-am semnat condica! dar de azi inainte o sa bag la greu!!!!!!!!!!!!!!! pe duminica....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 salutare....am fost si eu (portocala mecanica KTM).......dar n-am semnat condica! dar de azi inainte o sa bag la greu!!!!!!!!!!!!!!! pe duminica....... portocale de Sicilia nu ai cumva? ca mi-e dor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 salutare....am fost si eu (portocala mecanica KTM).......dar n-am semnat condica! dar de azi inainte o sa bag la greu!!!!!!!!!!!!!!! pe duminica....... Li'l este Dani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ...ce se intimpla Duminica? ....... ...sau ... ...sau... NU FITI ASA DE SECRET. ...e propun ca duminik asta sa renuntam la plimbare si sa discutam despre asa zisa campanie "atentie la motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) Eu si Bya nu putem veni duminica la intalnire. Eu am fost internat azi dimineata pe sectia Chirurgie. am si fost operat dar nu la mana asa cum se stia. Am avut o infectie si a fost nevoie de operatie. Operatia la mana se amana peste o sapt-2 sapt. Va dorim o duminica placuta! Dar ne mai auzim pe aici Editat Februarie 8, 2008 de speedy_alien23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rookie Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Si totusi, ce facem duminica? Eu propun sa ne intalnim undeva, tragem o plimbare scurta daca permite timpul, trecem pe la Alex(speedy_allien23) pe la spital si dupa aceea sunteti bine-veniti la mine...asta ar fi ideea mea, pana la urma majoritatea decide, dar vad ca inca nu s-a stabilit nimic concret si weekendul e aproape. RIDE SAFE, RIDE FREE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Si totusi, ce facem duminica? Eu propun sa ne intalnim undeva, tragem o plimbare scurta daca permite timpul, trecem pe la Alex(speedy_allien23) pe la spital si dupa aceea sunteti bine-veniti la mine...asta ar fi ideea mea, pana la urma majoritatea decide, dar vad ca inca nu s-a stabilit nimic concret si weekendul e aproape. RIDE SAFE, RIDE FREE ...eu propuna sa discutam despre faza cu stickerele, tricouri, etc...sa sa lasam plimbarea dupa ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate