cosminake Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) Da' un bucuresti-constanta nu merge mai usor? in 2 zile e gata rodajul si mai ai sa-i si dai putin in goarna sa vezi cat ia dupa rodaj Cred ca-ti dai seama ca sunt primul pe lista la drumuri lungi Bafta! frate ma paraseste nevasta daca o las singura atata timp bucuresti - sinaia eventual imi fac tuning si la look am gasit casca Editat Ianuarie 25, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 frate ma paraseste nevasta daca o las singura atata timp bucuresti - sinaia eventual imi fac tuning si la look am gasit casca ia`o cu tine ... da`l draq de rodaj ....marea e importanta nici nu stii ce romantic e sa stai pe plaja la rasaritu` soarelui pe vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Cand vrei sa faci rodajul...? M-as baga la o tura bucuresti sinaia dar cred ca mai dureaza vremea rece pt asa o tura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 in 2-3 saptamani benzina pe gratis alora care fac rodajul cu mine mai este loc pe listele pentru benzina gratis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) mai este loc pe listele pentru benzina gratis? in principiu am de spart vreo 25-30 de litri om vedea cine se baga atunci treaba mai dureaza aia de la malossi au dat foward la mail catre tehnic o sa stiti cand e gata Editat Ianuarie 25, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Apropo la faza cu, culer cu leduri. La aprilia SR da foarte bine in fata pe radiator...raceste si mai bine radiatorul cand mergi cu scuterul la viteza mica si arata beton. Am vazut la cineva in cluj intr-un filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 asa imi pun eu...dar nu cred ca cu leduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 pentru toti cei care vor sa-si puna cilindru de 70cc...sfatul meu este sa va puneti k merita si ultimul banut ......scuterul meu lua inainte 50km/h acum trece de 80km/h ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 pentru toti cei care vor sa-si puna cilindru de 70cc...sfatul meu este sa va puneti k merita si ultimul banut ......scuterul meu lua inainte 50km/h acum trece de 80km/h ... eu vreau un pic mai mult de atat 120-130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Avem un malagutti f12 stoc si lua cam 80, dupa ce iam pus curea, set de 70cc, jigler marit si filtru sport, rupea asfaltu se dadeaa cu peste cap la chilometraj, prindea cam 120. Merita banii numai daka ai scooter in 2t, altfel nu prea. Acum cu taiwanezu meu prind cam 90-95km/h si e in 4t. De precizat ca dupa ce am modificat malaguti consuma 4.5% dar ce conta dadeam orice masina la plekarea de la semfor si cand ma bagam in depasiri cu 100-120 se uitau aia la mine ca la felu 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 eu vreau un pic mai mult de atat 120-130 cam asa fuge al meu --- Mesaj completat în 27 Jan 2008 22:45 ------------- Avem un malagutti f12 stoc si lua cam 80, dupa ce iam pus curea, set de 70cc, jigler marit si filtru sport, rupea asfaltu se dadeaa cu peste cap la chilometraj, prindea cam 120. Merita banii numai daka ai scooter in 2t, altfel nu prea. Acum cu taiwanezu meu prind cam 90-95km/h si e in 4t. De precizat ca dupa ce am modificat malaguti consuma 4.5% dar ce conta dadeam orice masina la plekarea de la semfor si cand ma bagam in depasiri cu 100-120 se uitau aia la mine ca la felu 15 4.5 nu e nimic mie cu carb de 17.5 imi ia vreo 5 ma gandesc...oare cu ala de 21 cat o sa-mi ia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) Mie cu motorul stock imi merge cam 103 viteza maxima...si consuma cam 3,5.apai sa iti pui motor de 70cc si sa marga 80 doar e prostie la pachet...parerea mea. Si dak tot ia 4,5% api atunci marga cu 120-130. Si sa aiba si sprint de te ia naiba...Ca sa ia 4-5% si sa baraie cu 90 e aberant. A meu cu 3,5 consum urca frumos pana la 95 si de acolo se tareste la drum lung pana la 103. Ui aici de el e vorba Nu jignesc pe nime da ma oftic si eu, ca si eu vreau kit de 80cc da inca nu mi se duce kitul meu sa am motiv de ce il schimb Si oricum vreau ceva mai mare. Asa ca de e cineva prin apropiere de Zalau care da la schimb+dif ceva scuter mai mare(125...150...180) sa ma contacteze. Editat Ianuarie 27, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 cam asa fuge al meu <small>--- Mesaj completat în 27 Jan 2008 22:45 -------------</small><br/> 4.5 nu e nimic mie cu carb de 17.5 imi ia vreo 5 ma gandesc...oare cu ala de 21 cat o sa-mi ia? yo chiar nu inteleg fazele astea ..... ai zis ca ai carb de 17.5 .... adik 17.5 mm la gaura unde scuipa amestecu nu ??? sa inteleg ca asta nu carb`u lui stock si ca e schimbat ?? ( corecteaza`ma daca gresesc) si yo cum mama draq pe chinez am carburatoru` lui stock de 20 mm ??? si voi tot spuneti ca oare cu carb de de 17 19 21 ... o sa fuga tare ???? mi`se pare aiurea .... aveti scutere bune de firma cu carb mici ..si yo am un scuter infect cu carb mai mare ca al vostru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 yo chiar nu inteleg fazele astea ..... ai zis ca ai carb de 17.5 .... adik 17.5 mm la gaura unde scuipa amestecu nu ??? sa inteleg ca asta nu carb`u lui stock si ca e schimbat ?? ( corecteaza`ma daca gresesc) si yo cum mama draq pe chinez am carburatoru` lui stock de 20 mm ??? si voi tot spuneti ca oare cu carb de de 17 19 21 ... o sa fuga tare ???? mi`se pare aiurea .... aveti scutere bune de firma cu carb mici ..si yo am un scuter infect cu carb mai mare ca al vostru ? carbul stock la 2t e de 12mm....iar la faza cu 20mm la al tau...chiar nu stiu ce sa zic nu prea cred ca e de 20mm,deoarece consuma foarte putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 carbul stock la 2t e de 12mm....iar la faza cu 20mm la al tau...chiar nu stiu ce sa zic nu prea cred ca e de 20mm,deoarece consuma foarte putin aham ...deci are 18 sau 20 .... am masurat de 2 ori ... imi tremura mana de la frig ...oricum pe acolo ... o sa`l mai masor odata cand o sa mai umblu la carb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 poate gura de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) am ajuns la concluzia ca aia de la scuter-centre cer mult prea mult am vb cu un mecanic de la kawa motors si m-a convins sa o iau in pasi usor anume : golim toba(limitator...) , punem variator si tot asa ... si vedem ce diferente sunt Editat Ianuarie 28, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 poate gura de aer SIGUR gura de aer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 am ajuns la concluzia ca aia de la scuter-centre cer mult prea mult am vb cu un mecanic de la kawa motors si m-a convins sa o iau in pasi usor anume : golim toba(limitator...) , punem variator si tot asa ... si vedem ce diferente sunt pai daca il ai inca limitat ...delimiteaza-l de tot si dupa aia pune-i un variator,curea,ambielaj racing...ceva malossi..,o toba sport neaparat (sunet +performanta) si ajungi in 100 lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 pai daca il ai inca limitat ...delimiteaza-l de tot si dupa aia pune-i un variator,curea,ambielaj racing...ceva malossi..,o toba sport neaparat (sunet +performanta) si ajungi in 100 lejer doar in toba mai e limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 poate gura de aer adik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 doar in toba mai e limitat si il faci full tuning? adica tot ce ti-au zis aia de la scuter-centre sau doar cateva piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 si il faci full tuning? adica tot ce ti-au zis aia de la scuter-centre sau doar cateva piese? nush daca-i golesc toba si ii pun un variator sport si merge bine ma mai gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 nush daca-i golesc toba si ii pun un variator sport si merge bine ma mai gandesc daca ii schimbi toba si ii pui variator va merge si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) Mi-am pus un jaf te toba fara limitari si mi-a crescut demarajul cu 30-40% si viteza n-am avut unde sa verific insa ajunge repede la 75 viteza max initiala Editat Februarie 1, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate