ady_viteza Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 S-o stapanesti sanatoasa si sa aveti parte una de alta cat mai mult si fara nici un fel de probleme Mi-a placut foarte mult prezentarea ...rar am vazut asemenea pasiune si bucurie PS Am mai vazut la panterutza dar cand ne-am cunoscut noi era mai batzoasa si nu i-am zis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 S-o stapanesti sanatoasa si sa aveti parte una de alta cat mai mult si fara nici un fel de probleme Mi-a placut foarte mult prezentarea ...rar am vazut asemenea pasiune si bucurie PS Am mai vazut la panterutza dar cand ne-am cunoscut noi era mai batzoasa si nu i-am zis nimic Huoooo!! Eu batzoasa ma Adi, ma? Moah...sa vezi ce-ti fac atunci cand ne-om vedea! Pe langa faptul ca ti-ai luat sora de-a lui Capri... hihihihi...iti cam place Kawa, bag seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 cam tare mobra,felicitari,s-o stapanesti sanatoasa sa te bucuri de ea,si multi multi km pe dansa fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) imi pare rau ca n-apuc sa o vad zilele astea da-mi stii belelele, si promit ca o sa te las cat de curand sa o uzi cu un ceai ( ) sa va stapaniti fericite si sanatoase frumoasa nene, furmoasa PS: ce ne facem noi cu tine?ca ai iesit din grupul simpatizantilor Editat Ianuarie 18, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Buna motocicleta, bravo! Acuma dupa cum spuneai trebuie sa te faci simtita pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Asa da! Bravo! Vreau sa-ti dau sibonu' pe o roata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Asa da! Bravo! Vreau sa-ti dau sibonu' pe o roata ) stai la rand. eu i-am promis ca i-o testez in wheelie si stoppie, si vreau sa ma tin de cuvant ca intotdeauna. sunt un om integru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 i say, good job, old girl sa va stapaniti sanatoase una pe cealalta si sa va purtati peste tot asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Huoooo!! Eu batzoasa ma Adi, ma? Moah...sa vezi ce-ti fac atunci cand ne-om vedea! Pe langa faptul ca ti-ai luat sora de-a lui Capri... hihihihi...iti cam place Kawa, bag seama Remember??? /index.php?showtopic=35838 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 gata , ai luat pana la urma taxiul de la Constanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Am luat taxiul pe doo roti si l-am adus la Bucuresti cu un Vito care-a fost candva ambulanta. deci am adus taxiul in ambulanta. si aseara am constatat ca-i trebuie si oglinzi...nu inteleg cum de-am ratat aspectul asta... teoretic azi maine poimaine intra la cosmetizare. imi face cineva o favoare si da cu foehnul pe-afara sa se usuce dreq odata? ca deja ma manca palmele si parca o aud cum plange dupa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 eu zic sa-l lasi putin asa sa te acomodezi cu el ca vin primele trante. dupa ce te obisnuiesti poti sa-l customizezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Ce optimist esti in privinta mea nu e vorba de customizare, e vorba de estetizare, pentru ca mandra are vopseaua sarita si mai are nevoie de cateva touch-uri. in principiu pentru ca o pregatesc pentru primavara si pentru ca merita sa fie cea mai secsi din zona. si daca e vorba de trante, mi se cam rupe, vopsea ieste, mana de lucru ieste, iar pentru ea, bani oricand ieste mai bine vino dreacu' la Bucuresti ca tre' sa ud kapra si cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Daca eram pesimist cred ca luam ban pe forum Eu zic ca arata foarte bine asa cum e ea, honda dominator wannabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Daca eram pesimist cred ca luam ban pe forum Eu zic ca arata foarte bine asa cum e ea, honda dominator wannabe Bah, esti mic si-al dreq ..n-ai vazut asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) Il mananca, stie ca pielea de pe sha dispare, ca si aia de pe dosul lui. E mic si panicat, de-abia In alta ordine de idei, am mai gasit poze de la Aducerea Kaprei, care ramane o zi sfanta in Calendar... Tocmai i-am comandat oglinjoarele de la Acerbis... In zece zile are si ea "cercei in urechi"... LE: Oricum Mircea nu vrea sa-si recunoasca propriile vorbe, conform carora TT-ul ii bate Dominatorul de la mare distanta. Lasa-l asa, in "denial" Editat Ianuarie 19, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 LE: Oricum Mircea nu vrea sa-si recunoasca propriile vorbe, conform carora TT-ul ii bate Dominatorul de la mare distanta. Lasa-l asa, in "denial" NICIODATAAAAA!!! DOMI MEU?! NEVĂR!!! BTW, vin si eu cu noutati pentru noul sezon (tot BTW, nu vinzi rotile alea? ) [edited] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Adica dupa ce ca am prins-o la super-pret cu kitul ala, vrei sa ti-l dau tie? Munceste baaaah, si ia-ti singurel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Un motor bun pentru oras insa nu foarte iertator cu incepatorii Echipament si grija iar din primavara poate te bagi la un Rucar-Bran ori Siriu Sa-l stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 ralucone, o singura intrebare ajungi sa pui picioarele pe pamant, la stop?! ti-am vazut pozele la licitatie, dar nu-mi dau seama de inaltime [nici a ta nici a seii lui Siboney] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Un motor bun pentru oras insa nu foarte iertator cu incepatorii Echipament si grija iar din primavara poate te bagi la un Rucar-Bran ori Siriu Sa-l stapanesti sanatoasa Sarumana, ma bag daca ma tin balamalele si kilometrii adunati pana atunci. Acu' defineste in ce luna e primavara aia la Rucar-Bran sau Siriu Cat despre echipament, don't you worry, nu ma sui fara "placaje" pe mine, sunt paranoica din pdv-ul asta. Poate scoatem o gashca de "supermotanei" ralucone, o singura intrebare ajungi sa pui picioarele pe pamant, la stop?! ti-am vazut pozele la licitatie, dar nu-mi dau seama de inaltime [nici a ta nici a seii lui Siboney] Ajung pe varfuri, o tin destul de binisor insa insuficient. Oricum se coboara suficient - chiar ii intaresc "dosul" cu operatiunea asta. Se ocupa tot Adie de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Raluca, ti-ai luat 'chopster' d-asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Ukone , din primavara te bagi la cursuri de uiliii? Sa te bucuri de Siboney , sa n-ai incidente ci doar momente placute pe ea ... si tot ce au mai zis astia pe aici cu imaginatie bogata ,sentimentele fiind la fel ... Te asteptam la un gratar la Judy Iscariotzeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 ..zise Paula .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 Paule, vin cu draga inima, numa' zi-i lui Radu sa-si scoata unghia aia din gat si explica-i faptul ca nu i-o las pe Siboney pe mana, tot abereaza el ca vrea sa faca uili cu kapra mea... cineva viseaza tare frumos... Apropo, daca nu dotati terasa cu stingator, nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate