zigggy Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Vin si eu .... sper sa gasesc "bodega".. e prima data cand vin aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 in afara de ziggy nu cunosc pe niciunu se pare ca sunt totusi motociclisti in Severin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 vi joi pe la 19:00...pe Strada Mare, la Ferrari si o sa ne cunosti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Ca nu am mai scris demult p-aci.... Si acum ca ne-am si cunoscut, sa imi raspund singur la intrebarea pe care am lansat-o (titlul topicului ) : DA SUNT ! Acum, ca in fiecare padure mai exista si uscaturi , insa cei pe care i-am sau v-am cunoscut ( nu stiu cum e mai corect ) fac parte din jumatatea verde a padurii ! O a 2-ua problema : haideti cand ne gasim ( la diferitele carciumi) sa facem un fel de sedintza ( nu sunt comunist ) , dar tre sa punem pe hartie toate ideile despre ce avem de facut si ce poate face fiecare, cu ce poate contribui pt revigorarea clubului si pt orice alte probleme mai avem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 e...cu problema a 2-a o sa fie o problema mai mare parerea mea dar sa speram ca o sa fie bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 defapt aia e marea problema.....dar eu am zis ca asa e cel mai bine...JOI la ferrari.........VINERI la flame...si multumim pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 Asa impartiti in 2 locatii... e f greu sa facem ceva . Incerc sa ma gandesc la o solutie , si nu ar fi rau sa o faceti si voi . Haideti macar o data pe luna sa fie o adunare oficiala a noastra ( indiferent ca e in carciuma, in parc, etc...) in care sa se discute lucruri exacte, NU VORBE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 stai sa dea caldura ...imposibil sa nu gasim o terasa care sa fie pe placul tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Lasati baieti ca va veni si caldura si vom merge la Petrom V ...linga Smile ...super l;ocatie...mai facem si citiva km Bem un suculet sau o cafea , facem o baie si mergem acasa Sau la o liniuta ...ceva.Sunt sigur ca o sa va placa locatia ...saturat de oras ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 toate k toate....parca vad ca o sa ne mutam la Motelul de sus din Balota... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noss Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 (editat) fara Balota va rog mai bine mergem la Petrom V e mai fain Editat Aprilie 4, 2008 de noss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Petrom V este ok ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 Pana cand va fi Petrom V -ul ok ? pana ne plictisim si de ala ? da oricum, oriunde ar fi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 e fain acolo la Petrom V...plus ca la vara...mai merge si cate o baie la SMILE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Salut! Nu trebuia sa postez aici, dar am zis ca nu are sens sa fac un topic nou. O sa ajung la Turnu-Severin pe 16 mai si o sa satu acolo pana pe 18. Eu nu sunt inca motociclist (am 17 ani), dar voi fi in curand! Ma gandeam ca poate vrea cineva sa imi arate orasul, eventual sa ma dea si o tura cu motorul...Daca se ofera cineva, sa-mi de un pm! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 esti fata sau baiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Imi pare rau ca te dezamagesc, dar sunt baiat! Acum am updatat profilul! Editat Mai 9, 2008 de CapnJackSparrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 poate ca nu ma dezamagesti , dai si tu un mesaj cand ajungi, si poate itzi prezint baietii si locurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 cand ajungi....iei un taxi....si ii spui sa te duca in balota.....ne gasesti acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Licinius mi-a zis sa ma duc in Flame! E acelasi lucru? Ca am inteles ca motociclistii din Severin se intalnesc vinerea in Flame. Daca intentioneaza cineva sa ma dea si pe mine o tura sa ia o casca de rezerva! Multumesc! Licinius mi-a zis sa ma duc in Flame! E acelasi lucru? Ca am inteles ca motociclistii din Severin se intalnesc vinerea in Flame. Daca intentioneaza cineva sa ma dea si pe mine o tura sa ia o casca de rezerva! Multumesc! Salut! Vineri ajung in Severin! O sa vin in Flame seara..Daca se indura cineva sa ma dea si pe mine o tura cu motorul...sa isi ia o casca in pluz la el! Ma gasiti la: 0727211193 daca vreti sa vorbiti cu mine. Cum o sa ma recunoasteti? Pai...o sa fie un pletos cu ochii verzi...altceva nu prea stiuce sa va zic despre mine! Ne vedem acolo! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bosolanu Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 salutare... daca trebuie sa ajungi pe balota... pot sa te duc eu cu masina.. si eu as vrea sa-i cunosc pe baieti.. ca de vreo 3 ani citesc forumul.. zilnic.. da nu-i cunosc pe niciunu.. s-ar putea sa trebuiasca sa plec la timisoara.... daca nu.. pot sa vin si eu pe balota ? bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 maine..Joi..la 19:00 o sa fim la club pe Str Mare, la Ferrari...si putzin mai devreme adica pe la 6 in balota.....iar vineri...cine vrea poate venii pe la Flame...Toti sunteti bine-venitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bosolanu Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ms toxiq cred ca o sa vin maine si eu pana sus pe balota .. o sa fiu cu o dubita alba pe care scrie presa .. un tip slab cu paru lung prins in coada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Vineri pe la ce ora in Flame? Imi doresc foarte mult sa ma dau cu motoru'...asa ca cei care au trecut prin asta(vor sa se dea, dar nu au permis), va rog sa ma suportati 15 minute in spatelel vostru! Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bosolanu Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Vinerea, din cate am vazut pe forum, pe la ora 19.00 in Flame... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate