Jump to content

Sunt Motociclisti Adev In Dr.tr.sev?

licinius
 Share

Recommended Posts

da..vineri pe la 19 la Flame...... iar azi...cred ca pe la 5:30---6...sus in Balota, si apoi pe Str Mare, la club..se vad motoarele acolo afara.....Cat despre dubitza aia alba cu PRESSA...daca afla Nica pt c o folosesti tu....sigur nu o sa-i placa.. :(

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:() atunci vin cu dacia :moto:

oricum si firma lui foloseste masina mea pe gratis... cred ca suntem chit...

-----------------------------------------------------------------------------------------

LE:

hehe.. ajunsei cam tarziu si ratai parcarea :))) dar a fost foarte fain.. adica imi palpaie becu` cand aud un motor de SS...

maine mai mergeti ?:moto:

Edited by death_rider

am sa trec maine seara pe la flame atunci.. abia astept sa-mi ajunga si mie banii de un motor.... pana atunci sper sa-mi fac si prieteni motociclisti.. sper ca nu va deranjez.. eu sunt mai tacut.. tac si ma uit ;)

imi place ca voi sunteti nebuni.. in sensu ala bun ;)) aa.. cand mai mergeti pe balota.. va fac niste poze faine daca vreti.. azi n-am avut aparatul foto la mine..

si nu mai zic nimic... ca transform topicu in chat.. ;)

Sambata m-a dus Zolly pe Balota, sa vad si eu unde va dati! Si apoi am mers intr-un sat din apropiere de Severin! A fost super tare! Mi-a placut cum a condus...pacat ca i-am cam dat casti in cap! Cred ca o sa deschid un fan-club Zolly! Multumesc pt. o zi minunata!

...cum ii verifici daca sunt adevarati?Cu hartie de turnesol?

Se deosebesc ei singuri... nu tre sa le fac eu nik :rolleyes:

Uite 1 dintre motociclistii adev. Ma gandesc deja sa imi schimb costumatzia :(

post-19614-1211481180_thumb.jpg

post-19614-1211481210_thumb.jpg

:lol: da, tocmai ma prinsese radarul pe balota. mi-au si trimis poza acasa, uite-o

radeti voi, dar in curand, daca vreti pe 2 roti, cu preturile astea la benzina, asa o sa va vad pe toti. plus ca e mai sanatos si salvam si planeta :lol:

post-5880-1211490061_thumb.jpg

• 2 weeks later...
io am honda fzr de 750........

Daca tu ai honda fzr 750, atunci eu am o yamaha ninja si o honda hayabusa. Honda fzr nu exista, indiferent de cilindree. Mai citeste odata in certificatul de inmatriculare. Daca motorul tau e un vfr 750 gri, eu sunt cel care ti-a strigat azi sa aprinzi farul. Multa sanatate.

Cata larma , cata zarva....ma bucur ca incep sa apara si motociclistii aia adev de care vb la inceputul acestui topik. :lol:

Beton frate , tu esti primul adevarat pe care il cunosc , esti pasionat de motoare.... asta conteaza bah , nu marca , casca ... Sa fii iubit , istoria te saluta fiule !!! :P

Si voi restu nu radeti de baiat ... e si el motociclist!!! :D

Edited by licinius