ToxiQman Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 da..vineri pe la 19 la Flame...... iar azi...cred ca pe la 5:30---6...sus in Balota, si apoi pe Str Mare, la club..se vad motoarele acolo afara.....Cat despre dubitza aia alba cu PRESSA...daca afla Nica pt c o folosesti tu....sigur nu o sa-i placa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bosolanu Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) ) atunci vin cu dacia oricum si firma lui foloseste masina mea pe gratis... cred ca suntem chit... ----------------------------------------------------------------------------------------- LE: hehe.. ajunsei cam tarziu si ratai parcarea )) dar a fost foarte fain.. adica imi palpaie becu` cand aud un motor de SS... maine mai mergeti ? Editat Mai 15, 2008 de death_rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 nu se stie...oricum, daca ne ajuta vremea..la 19:00 la flame...bautura si mancarea din partea casei...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bosolanu Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 am sa trec maine seara pe la flame atunci.. abia astept sa-mi ajunga si mie banii de un motor.... pana atunci sper sa-mi fac si prieteni motociclisti.. sper ca nu va deranjez.. eu sunt mai tacut.. tac si ma uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 nu tre sa fii tacut..tre sa te mai `ambalezi` si tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bosolanu Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 imi place ca voi sunteti nebuni.. in sensu ala bun ) aa.. cand mai mergeti pe balota.. va fac niste poze faine daca vreti.. azi n-am avut aparatul foto la mine.. si nu mai zic nimic... ca transform topicu in chat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 daca ne ajuta vremea..la 19:00 la flame...bautura si mancarea din partea casei...)) ce zici frate?!? vrei sa intram in faliment? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 lasa cata..ca si `asa iei banii degeaba`...era o gluma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Sambata m-a dus Zolly pe Balota, sa vad si eu unde va dati! Si apoi am mers intr-un sat din apropiere de Severin! A fost super tare! Mi-a placut cum a condus...pacat ca i-am cam dat casti in cap! Cred ca o sa deschid un fan-club Zolly! Multumesc pt. o zi minunata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 18, 2008 Autor Share Postat Mai 18, 2008 ce zici frate?!? vrei sa intram in faliment? mama Cata da ce iei foc asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 ...cum ii verifici daca sunt adevarati?Cu hartie de turnesol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 ...cum ii verifici daca sunt adevarati?Cu hartie de turnesol? Se deosebesc ei singuri... nu tre sa le fac eu nik Uite 1 dintre motociclistii adev. Ma gandesc deja sa imi schimb costumatzia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 foarte tare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 da, tocmai ma prinsese radarul pe balota. mi-au si trimis poza acasa, uite-o radeti voi, dar in curand, daca vreti pe 2 roti, cu preturile astea la benzina, asa o sa va vad pe toti. plus ca e mai sanatos si salvam si planeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 tre sa scot si eu bicicleta....care stie sa imi centreze rotzile??.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Brasoveanu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BRIGADA Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) si eu sunt din severin io am honda fzr de 750........ Editat Mai 29, 2008 de BRIGADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 WTF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 si eu sunt din severin io am honda fzr de 750........ este modifica de tine....?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 io am honda fzr de 750........ Daca tu ai honda fzr 750, atunci eu am o yamaha ninja si o honda hayabusa. Honda fzr nu exista, indiferent de cilindree. Mai citeste odata in certificatul de inmatriculare. Daca motorul tau e un vfr 750 gri, eu sunt cel care ti-a strigat azi sa aprinzi farul. Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 eu am intrebat...poate e modificata de el.....eu am un suzuki 600RR.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 poate e vb de o honda VFR 750 cazuta, si da, inainte de a fi a actualului proprietar a fost pt vreo 2 zile a unui samsar manelar cunoscut de prin DTS.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Il stiu pe fraier, de el e vorba, ce fatzau are.... Editat Iunie 9, 2008 de Bogdan YAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) Cata larma , cata zarva....ma bucur ca incep sa apara si motociclistii aia adev de care vb la inceputul acestui topik. Beton frate , tu esti primul adevarat pe care il cunosc , esti pasionat de motoare.... asta conteaza bah , nu marca , casca ... Sa fii iubit , istoria te saluta fiule !!! Si voi restu nu radeti de baiat ... e si el motociclist!!! Editat Iunie 11, 2008 de licinius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Si voi restu nu radeti de baiat ... e si el motociclist!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate