Clasic Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Buna seara. Sunt pasionat de motociclete de mic. Pana acum am avut cateva scutere ( 49 - 250 ) . Recent mi-am cumparat un Yamaha FZR de 600. Sincer sa fiu , nu prea cunosc pe nimeni cu motocicleta si mi-ar face mare placere sa stau cu voi, bikeri severinului, la o discutie despre siguranta , in tamplari si cat mai multe sfaturi. Stiu ca exista un club de motociclisti in Severin si as vrea sa devin si eu membru. sper ca nu cer cam multe. Bafta si asflat uscat salut, ce fzr ai luat, cel al lui "Nuca"?...de mine poti sa dai seara de seara in fata la lic d-nul Tudor sau in centru la fantana.....se mai strang baietii pe acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudeboy Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) salut, ce fzr ai luat, cel al lui "Nuca"?...de mine poti sa dai seara de seara in fata la lic d-nul Tudor sau in centru la fantana.....se mai strang baietii pe acolo.. salut. Nu, l-am cumparat din ploiesti. O sa trec deseara pe la fantana. Pe la ce ora va strangeti ? Editat Iulie 23, 2009 de rudeboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Buna seara. Sunt pasionat de motociclete de mic. Pana acum am avut cateva scutere ( 49 - 250 ) . Recent mi-am cumparat un Yamaha FZR de 600. Sincer sa fiu , nu prea cunosc pe nimeni cu motocicleta si mi-ar face mare placere sa stau cu voi, bikeri severinului, la o discutie despre siguranta , in tamplari si cat mai multe sfaturi. Stiu ca exista un club de motociclisti in Severin si as vrea sa devin si eu membru. sper ca nu cer cam multe. Bafta si asflat uscat Sal! Sa il stapanesti sanatos motorul luat si eu am un FZR o motocicleta buna ,fara probleme majore,dar,vrand alta pozitzie in sa a trebuit sa renuntz la el.. Joia pe Strada mare ne strangem la Ferrari,un bar vizavi de fostul restaurant Mioritza,nu ai cum sa ratezi vezi motoarele de la ora 18 in sus. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudeboy Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Sal! Sa il stapanesti sanatos motorul luat si eu am un FZR o motocicleta buna ,fara probleme majore,dar,vrand alta pozitzie in sa a trebuit sa renuntz la el.. Joia pe Strada mare ne strangem la Ferrari,un bar vizavi de fostul restaurant Mioritza,nu ai cum sa ratezi vezi motoarele de la ora 18 in sus. Numai bine. Joi voi fi acolo Multumesc de invitatie. Multumesc frumos pentru urari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 care stie cine este tipul cu un motor verde cu alb care trezeste lumea la 3 dimineatza....sta pe undeva pe la podu gruii si se imbraca cam neglijent.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh01bag Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 care stie cine este tipul cu un motor verde cu alb care trezeste lumea la 3 dimineatza....sta pe undeva pe la podu gruii si se imbraca cam neglijent.... cred ca e vorba de wily (il coiote) , cel care a luat kawa de la TAZ, ambitios pustiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bosolanu Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 ) nu cred ca era wili, a lui nu prea mai are alb pe ea si in plus pana de curand avea toba stock pe motor ca astepta rar-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 au mai aparut intre timp ceva adevaraciuni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze king Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 da...tazu are o noua achizitie.. gixer de 750,power commander,pe dyno(diagrama doveditoare)161 hp...si cam destule accesorii...race ideea nu e asta...am auzit un zvon cum ca ar scoate la primavara toti asa zisi campioni la interval.. .. omu nush dar chiar e hotarat sa plece din POLE POSITION..la vara...asa ca fratilor care stiti ca mai aveti motoare in DROBETA...mare atentie.. ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 e vreunu "BOX" pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 (editat) "LA MULTI ANI!" pentru @Kosmin, care implineste azi venerabila virsta de 38 ani...si la muuuuulti kilometri pe doua sau mai multe roti, cu sanatate, belsug, muieri frumoase si bani citi poate cheltui! Nepoateee, sa nu crezi ca scapi teafar si nebeut! P.S.- ...sper ca nu am gresit postind aici, Kosmin fiind un motociclist adevarat domiciliat in Tr.Severin! Editat Februarie 23, 2010 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 dar pe unde va mai intalniti? ca m-am intors in oras si s-au schimbat multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 dar pe unde va mai intalniti? ca m-am intors in oras si s-au schimbat multe... Martea in port la ora 7.e o singura terasa pe dreapta si joia la ora 6 pe strada mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 ok, ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze king Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 (editat) Martea in port la ora 7.e o singura terasa pe dreapta si joia la ora 6 pe strada mare acolo se intalnesc "motociclistii"...bikeri se strang pe crisana la centrala...in fiecare seara.. Editat Octombrie 13, 2010 de kamikaze king Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 ha ? si care sunt cei mai adevarati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 aia care se `dau` .....nu cei care `se plimba` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 acolo se intalnesc "motociclistii"...bikeri se strang pe crisana la centrala...in fiecare seara.. mda, fain, super anturaju de acolo, de acolo, motoare "SS" liniutze, stunt dirt bike, bauturi "racoritoare" multe gagicutze si chiar si service moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) mda, fain, super anturaju de acolo, de acolo, motoare "SS" liniutze, stunt dirt bike, bauturi "racoritoare" multe gagicutze si chiar si service moto hmmm, te rog lasa-mi pm cu locatia exacta..suna interesant...ceva gen Sodoma & Gomora Editat Octombrie 14, 2010 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 aia care se `dau` .....nu cei care `se plimba` "FUtare" asta Si eu care ma credeam biker mi-ai distrus universul pe care l-am cladit in aproape 20 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 "FUtare" asta Si eu care ma credeam biker mi-ai distrus universul pe care l-am cladit in aproape 20 de ani. asta e, imi pare rau ca te-am dezamagit..... stii cum e...drept merge oricine, dar pe curbe te mai ia ameteala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze king Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 "FUtare" asta Si eu care ma credeam biker mi-ai distrus universul pe care l-am cladit in aproape 20 de ani. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Red Evils MC , Va ureaza un an nou special si cu multe plimbari . Asfalt uscat si respect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emolnar Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Cu siguranta nu ma stie nimeni in orasul asta ( sunt brailean ajuns aici cu 2 ani in urma). Intrebarea mea este tot asta din titlu , sau mai bine zis , stie cineva ce inseamna biker pe bune?, sau aici sunt doar acei care " din 200 n-o scot nici macar in oras" , sau care claxoneaza pietonii de pe trecere ca vine el in viteza...... Daca va simtiti ... nu va obositi sa raspundeti, lasti topicul asta sa moara , ca nu imi pasa . O.K.? Vreau sa stiu si eu daca exista oameni pe care ma pot baza pt un drum la o adunare, o mimi-excursie,sau o plimbare de seara ,omeneasca. Aici in oras pot sa zic ca duc lipsa de prieteni de plimbari... si nu imi e chiar ok . Daca existati chiar vreau sa ne cunoastem !!! BAFTA MULTA !!! Salut Licinius, In vara intentionez sa-mi cumpar motor si sa intru in club. Intalnirile de Martea sau cele de Joia le voi putea organiza la mine la Tropical cu cheltuielile de asa natura incat sa-i multumeasca absolut pe toti. Am eu ceva idei si cand ne vom intalni vi le fac cunoscute... Pe curand, Endy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Intalnirile de Martea sau cele de Joia le voi putea organiza la mine la Tropical cu cheltuielile de asa natura incat sa-i multumeasca absolut pe toti.Am eu ceva idei si cand ne vom intalni vi le fac cunoscute... Pe curand, Endy in general, cluburile sau `gruparile` din severin deja au stabilite locurile lor de intalnire.....nu cred ca mai poti schimba ceva...cu toate ca ar trebuii sa nu conteze locatia ci compania.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate