pucky Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Ieri a avut loc un accident in Codlea care s-a lasat cu chestii grave dar nu stiu nimic. Cine este nu se stie dar speram sa aflam. se zvoneste de morti.... Doamne Fereste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 in codlea parca stau o parte dintre cei din bull bikers... care are un nr de tel al lor? sunati-i, poate stiu ei ceva... sper din tot sufletul sa nu fie cu urmari grave... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 am dat un telefon si se pare ca baiatul a iesit cu motorul in fata unui tir ...................este in coma la spital .........am inteles ca baiatul nu avea carnet....... .........naspa moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 nasol de tot... avea legatura cu cei din Bull Bikers? insanatosire grabnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 nu stiu daca avea legatura..............tipul pe care l-am sunat era foarte suparat pt ca ii vinduse motorul .......... .........nici nu a inceput bine sezonul ca deja au inceput accidentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 o yamaha enduro, albastra. am dat si eu 2-3 telefoane, nu-l cunoaste nimeni pesonal. se pare ca nu prea are sanse de supravetuire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Super nasol ... cu o conserva o mai scotzi la intors dar cu un tir ... Insanatoshire grabnica ... .........am inteles ca baiatul nu avea carnet....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 NASOL, nasol tare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 ooof! nasol rau....sa speram ca o sa-si revina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 ati mai aflat ceva? io inca n-am reusit sa iau legatura cu Bull Bikers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 acum mi-a zis un coleg din codlea, ca a murit ieri baiatul. sper sa nu fie adevarat, dar codlea e mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Prea multe accidente in prea mult timp!!! Aceeasi faza, ca la cluj.. fara carnet, ai motor, si mori pe ea..foarte nasol! Aveti grija oameni buni!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Cyborg, sti cum il chema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 R.I.P. aseara am aflat ca nu e din Bull Bikers,nici macar nu-l cunosc cei din club, altceva nik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 PACAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 (editat) pe baiat il chema petrut si avea 35 de ani. a iesit de pe o strada fara prioritate, a pus frana, dar era nisip pe jos, a cazut si s-a tarat cu motor cu tot pana in mijlocul strazii, unde a fost lovit de camion. Editat Aprilie 12, 2005 de cyborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Pacat. Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 (editat) Sa n-am parte daca asa nu e dovada ca daca ti-a venit timpu ala esti. R.I.P. Editat Aprilie 12, 2005 de DaEm0NuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Mda, nasol...eu am ajuns prin codlea la o zi dupa accident si "lumea" era cam ingrozita. Cum sa dai pe mana unuia fara permis motorul ???In oras??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvi28 Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 (editat) Eu am trecut pe acolo la cateva minute de la accident, era lume ca la circ .... Intr-un viraj al DN1 langa Primarie, intersectia cu str.Noua pt cei care stiu, motociclistul a iesit de pe str Noua, restul l-ati aflat. Era nasol rau de tot, dar eu nu am auzit sa fii murit... Si daca isi revine, nu cred sa fie OK.Si vina ii apartine in totalitate, nu exista dubii.. Totusi din cate am vazut si auzit eu atunci ( e f probabil ca ceea ce circula pe acolo sa mai fie si pareri personale/basme/idei ) nu cred ca nisipul sa fii fost problema, ci motociclistul.. Dar stiu o ruda de-a lui, eventual maine mai bag niste detalii... Capul sus.. Editat Aprilie 13, 2005 de razvi28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvi28 Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Din pacate, tocmai am aflat ca azi a fost inmormantat cel implicat in accident. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 Altul, oameni buni? Incepe sa-mi fie groaza. RIP :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate