Bogdan Secelean Postat Aprilie 22, 2005 Autor Share Postat Aprilie 22, 2005 Fratilor, treaba e nasoala, iar n-avem noroc, exact ca in octombrie 2003 cind trebuiau sa se tina internationalele si a plouat ca dracu, s-a tinut a doua zi la Braila doar. Acolo e mai usor cu drenajul, in schimb aici pe Metalul se face balta. Acum am vorbit cu Voiculescu. S-ar putea sa se tina miercuri dupa -masa, ca lotul pleaca vineri la Europenele din Ungaria si are nevoie de un antrenament. O sa va tin la curent, nu stiu ce sa mai zic, asa se intimpla la noi cu competitiile astea. L-am intrebat daca duminica e o sansa, dar mi-a zis ca nu, sunt si Sf. Gheorghe, Floriile, etc. Tot nu-mi vine sa cred, dar asta e, life sucks sometimes .Asa ca ce sa zic, sa cautam Florini si Georgiane...poate gasim vreunii prin Etrusco (n-am fost niciodata, dar poate ajung). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 da..imi pare rau pt a doua intrebare...sunt pe plantatie si Noi Muncim Nu Gandim... ..am intrat pe www.frm.ro si am aflat ca etapa va incepe la ora 12. va salut si sper sa se ocupe toate locurile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 nu -mi vine sa cred!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Fratilor, cand vin sa vad dirt-track maine ??? la 12??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 eu cred ca dau o tura, iar daca nu e nimic, atunci macar stiu ce s-a intimplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Sa tinut ieri pe 27 noroc ca am fost acasa si am auzit motoarele am dat fuga repede si minune se tinea etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Insa am ramas dezamagit de nivelul de pregatire al concurentilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Parca pe timpul lui Ceasca erau mai in vana baietii si se dadeau mai tare la motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Si parca si materialul de concurs era altul plus si echipamentul parca era altul am fost un pic dezamagit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Se poate si din cauza conditiilor de concurs sa se dea mai cu grija pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Inainte cand erau curse daca se usca pista venea imediat cu stropitoarea si uda acum canci.Era doar de forma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Daca era pista denivelata se punea imediat zgura si se nivela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Sper sa se revigoreze pe viitor aceasta ramura a motociclismului uitata de lume ca e pacat. la sfarsit se faceau selectii pentru sportivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Per ansamblu a fost mistoc mi-am adus aminte de vremurile de altadata dar la o scara ceva mai mica cei drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Inainte se simtea mirosul de metanol cu ulei de ricin ars pana la Morarilor in parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Astia erau juniorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Mai nene si mai e o chestie care abia acum am sesizat-o, inainte erau cate patru pe pista acum sunt doar trei se vede ca nu mai este ce a fost odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Am obosit cu dialupul asta mai aveam dar ......altadata macar sa mai fie etape,am inteles ca se duc baietii sa se dea prin Ungaria(1MAI) bravo lor sa avem si noi reprezentanti la moto in campionatul european. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Mie mi-a placut (din nou). "montarea" franei de picior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Blanoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 runde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 praf cat cuprinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate