Gixu. Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Salut...odata cu caldura sper sa-mi pun pe picioare motorul...Am luat o tranta cu el in Germania inainte sa-l aduc shi de 4 luni sta in garaj cu speranta ca poate o sa-mi fac timp de el...Problemele constau strict in detalii mai mult optice...o aripa...un semnal...o toba si niste prezoane forfecate la iesirea din motor(GALERIA)...aa si o inmatriculare...Ma rog...intrebarea era: Unde gasesc un service care sa faca toate astea ca sa o pot pune si eu pe picioare ca mi-e mila de ea...Ms anticipat pt rasp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 Nu vreau neaparat sa o vand...A fost prima motocicleta cu care am facut km seriosi fara sa bag vreun ban in ea(cu exceptia consumabilelor)...M-am gandit sa o dau pt ca am de gand sa-mi iau una mai nouta si nu vroiam sa mai bag bani si in ea...dar daca nu...2 nu strica N-am vrut sa para ca ma contrazic dar incerc ambele variante...Sincer sa fiu partea cu vandutul nu m-a incantat atat de tare mai ales la suma ceruta(n-o sa se compare niciodata un nipru sau vreo alta comunista cu ea)asa ca am cerut ajutorul aici pt ca sunt un pic mai necunoscator...Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Si mie mi-ar prinde bine un service moto prin Berceni. Stie cineva daca este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 salut. nu este necesar ca service-ul sa fie langa tine. venim noi la tine acasa. reparam motociclete unde doreste clientul. la nevoie si pe fundul marii . 0765888825-alex 0768322327-piticu 4pistons Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 super...vb la tel poate va face-ti timp intr-o zi sa aruncati un ochi p mobra mea si sa-mi face-ti si un deviz Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 salut. nu este necesar ca service-ul sa fie langa tine. venim noi la tine acasa. reparam motociclete unde doreste clientul. la nevoie si pe fundul marii . 0765888825-alex 0768322327-piticu 4pistons Bre, e bine de stiut, si din ce am vazut pe alte topicuri, ai si fani!! Da' spune fo' doo detalii: vizita la domiciliu costa.. cat?? taxati la ora, sau in functie de ce se face acolo?? ..tot Berceni, a propos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 transportul = bagi motorina pretul este in functie de complexitatea interventiei. lucram acasa la noi sau acasa la tine. orice ora din zi si din noapte , in bucuresti sau provincie. 4pistons Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Salut...odata cu caldura sper sa-mi pun pe picioare motorul...Am luat o tranta cu el in Germania inainte sa-l aduc shi de 4 luni sta in garaj cu speranta ca poate o sa-mi fac timp de el...Problemele constau strict in detalii mai mult optice...o aripa...un semnal...o toba si niste prezoane forfecate la iesirea din motor(GALERIA)...aa si o inmatriculare...Ma rog...intrebarea era: Unde gasesc un service care sa faca toate astea ca sa o pot pune si eu pe picioare ca mi-e mila de ea...Ms anticipat pt rasp Daca vrei poti oricum sa o impingi pana la Scooter Center pe Dimitrie Cantemir, ca astia chiar se pricep la scutere si din Berceni mergi mai mult pe deal in jos pana acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 prietene , daca este vorba de yamaha xj 650 ,aceasta este o motocicleta iar 4pistons o va trata ca atare. in momentul in care decizi sa o repari sau sa faci o revizie, 4pistons te va ajuta cu cea mai mare placere. 4pistons Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Baieti, fara suparare dar nu e frumos ce faceti. Incerc sa dau de voi de sambata si telefonul il ai inchis. Azi am apucat sa sun de doua ori apoi iar l-ai inchis. Nu e frumos deloc. Trebuia sa fie gata azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate