Edgji Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Pentru ca s-a sfarshit prea "brusc" si am plecat in viteza, obositi dupa trei zile de "salon", nu am apucat sa multumesc organizatorilor pentru ceea ce au realizat, asa ca o fac acum: FELICITARI OAMENI BUNI.... A MERITAT EFORTUL...A FOST FAIN DE TOT. SA NE VEDEM SANATOSI LA SMAEB 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Cu toate ca n-am fost, am vazut din poze ca a fost o reusita . Felicitari organizatorilor pt munca depusa si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Subscriu la cele spuse de Edgji jos palaria nota 10 plus .. noi acum zicem numai de bine .. dar sincer sa fiu .. astept un raspuns al organizatorilor .. cu partile mai putin placute , nu de alta .. dar sa se stie Bafta in continuare .. si sper ca a iesit socoteala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 felicitari dobrescu& CO.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 A fost mai bine ca anii trecuti dar totusi spatiul a fost cam mic, era o mare aglomeratie, cel putin sambata, nu puteai respira. Ar trebui sa ne acorde si noua ceva mai mult spatiu... cam ca la SIAB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Felecitari echipei de organizatori. Ne-ati adus o mare bucurie cu Smaeb-ul. + -uri Lume multa Motoare care mai de care Fete care mai de care (si nu refer doar la cele de pe motoarele din salon) Organizare foarte buna, salonul avand astfel aer de salon moto din afara Tombola Standul motociclism.ro - uri Lume multa (al dracu de aglomerat!!) Spatiu insuficient, ma refer aici si la spatiul oferit de pavilionul 2, dar si la cel de afara pentru parcare Ne asteptam si noi la o demonstratie de stunt riding sau ceva de genul asta Asteptam la anu rezolvarea acestor mici probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Multzumim cuplului N & D. Salonul a fost o reala reushita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 FOARTE BUN, FOARTE BUN... MAI VREM!! VREO 3 PE AN!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 EXCELENT!!! OAMENI BUNI, SUNT SIGUR CA NU SUNT SINGURUL CARUIA I-ATI ADAUGAT O PAGINA PLACUTA IN CARTEA VIETII!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Thumbs up BIG time. Subscriu la cele scrise despre aglomeratie, dar in rest totul a fost perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Pentru ca s-a sfarshit prea "brusc" si am plecat in viteza, obositi dupa trei zile de "salon", nu am apucat sa multumesc organizatorilor pentru ceea ce au realizat, asa ca o fac acum:FELICITARI OAMENI BUNI.... A MERITAT EFORTUL...A FOST FAIN DE TOT. SA NE VEDEM SANATOSI LA SMAEB 2006 felicitari tuturor! fain .. din ce am vazut in poze! daca tot ai fost pe acolo te rog sa-mi spui daca stii ce firma vindea pe la SMAEB atv-uri, casti toate la juma` de pret, fata de concurenta! am vazut ieri pe OTV o emisiune si tare se lauda doamna invitata ... erau singuri cu mini motociclete ! au un site? o adresa? daca stii ceva te rog sa-mi postezi aici sau pe privat multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 gata ! gratie domnului iscariot cu pozele cred ca am gasit! Martin Motors firma Cemi si daca ma chiorasc bine pe poza aia cred ca am gasit si un nr de tel 10x ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Aprob pozitiv, felicitari si de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Felicitari maxime!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Continuarea salonului duminica la "2ROTI"(cateva editii) GREU DE FACUT O SELECTIE .SUNT 6 ORE DE FILM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Continuarea salonului duminica la "2ROTI"(cateva editii) GREU DE FACUT O SELECTIE .SUNT 6 ORE DE FILM Nu se supara nimeni sa le puneti pe toate!!! Ba cred ca o sa se ceara shi reluarea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Felicitari organizatorilor chiar a fost de nota 10 si la anu sa speram ca va fi un pavilion mai mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate